Salon Sofia Kladno. Mohu jen doporučit!

Profilova fotka
Znáte tento salon? Já v něm byla tento pátek a naprosto mě nadchl, krásné šaty, velký výběr, skvělá obsluha, ráda bych se proto o to podělila s ostatními nevěstami, které stále zoufale hledají šaty. Ne z jednoho salonu jsem odcházela zklamaná a někdy i naštvaná. Ze salonu Sofia na Kladně sem odcházela naprosto spokojená! ;-) Už se tu o něm párkrát někdo zmínil, ale proč by nemohl mít svojí diskuzi, jako jiné salony :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Myslím, že tam snad ani nikdo zklamanej být nemůže, sem si říkala, že tu nejsou moc známé (nebo já o nich tady neslyšela) a že si to nenechám jen pro sebe! :-)
Odpovědět
tak já teda zklamaná byla :-( Salon jsem navštívila v říjnu v sobotu dopoledne bez objednání (objednávat se nemusíte) a obsluhovala mě dcera "svatební asistentky"nebo jak se jim říká, chodila tam na výpomoc mamce. Paní (milá, ochotná, všechno) mi vyložila šaty a pak mi do nich ale pomáhala obléknout zmíněná slečna, protože paní se věnovala rodině a szákaznici, která sháněla šaty na ples(přišli přede mnou). Byla milá a všechno, ale bylo jí asi 17, takže-neporadila,nenabídla, další šaty jsem si musela hledat sama.. JInak souhlasím, prostředí je krásné, hlavně normálné otvírací doba-včetně víkendů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mně už teď řekly, že na víkendy je třeba se objednat.. :-) byla sem tam v pátek a všechno v pohodě..
Odpovědět
Věta v závorce byla myšlena ne jako sdělení pro ostatní, které se tam chystají, ale jako to, co mi řekli, když jsem tam v říjnu volala a chtěla se objednat, abych měla zajištěno, že se mi budou věnovat. Měla jsem to dát do uvozovek ;-) Prostě mi to zrovna od tohoto salonu přišlo trochu jako faux pas, jak jsem psala, slečna byla milá, ale mladá a nevyškolená, tedy neprofesionální. Asi jsem měla holt smůlu na obsluhu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já to pochopila.. :-) Já měla na obsluhu naštěstí štěstí.. Koukám, že jinak žádná odezva.. :-N
Odpovědět
Ahoj, ano, tento salon je úžasný, já tedy skoro každý den chodím okolo na přednášky:-)ještě jsem v salonu nebyla, ale myslím,že tento salon musí každého nadchnout už je při chůzi kolem, my svatbu plánujem na léto 2010, takže mi připadá ještě brzo si jít zkusit šaty, do té doby budou mít jiné modely, ale určitě tam zavítám....:-)a už teď se na to těším....Lucí ty jsi z Kladna?kde budete mít hostinu? to mi připadá na Kladensku docela problém....mě se asi nejvíc líbí hotel Astra Srby........ten je moc hezký a přijatelné ceny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Veru, nejsem z Kladna, sem z Prahy a obřad i hostinu budeme mít opačným směrem, v Průhonicích, ale v podstatě náhodou sme jeli na Kladno, tak sem řekla, že když už tam budeme, mrkneme do pár salonů, obešli sme tam snad všechny, ale tenhle mě nadchnul.. ;-) Na šatičky máš ještě času, já to taky zjistím až v půlce dubna, jak vlastně dopadnou, jestli mi padnou ty, co objednávali nebo si vyberu jiný.. x-)
Odpovědět
Ahoj holky, viem, že na sťažnosti je tu iná diskusia, ale nedá mi a musím tu pripísať moj dnešný zážitok so salónom Sofia v Kladne. Asi pred dvoma mesiacmi som si u nich vybrala a rezervovala šaty a zaplatila poplatok 2.000,- Svadbu máme až 19.9. a jednoducho som našla šaty v inom salóne, ktoré ma oslovili viac. Tak som dnes do Sofie volala a chcela sa spýtať, či by nebolo možné (vzhľadom na to, že je ešte kopec času a oni nebudú mať problém dané šaty požičať niekomu inému) použiť ten rezervačný poplatok napr. na požičanie spoločenských šiat na prezlečenie. Pani ma ani nevypočula do konca a po časti vety "či by nebola nejaká šanca, že..." mi do toho skočila a povedala "Nebyla, peníze nevracíme. Naschledanou!" Takže vlastne za pol hodiny práce prišla k 2.000,- a spokojne tie šaty može ešte požičať inej neveste. Je to neférové jednanie a veľmi neprofesionálny prístup.
Odpovědět
Profilova fotka
Berucka: no tak to je fakt hnus :-( To bych tam asi zašla osobně si to vyřídit ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Hnus je to, jak to řekly a samozřejmě je pravda, že sme lidi a vždycky se dá nějak domluvit, ale zas na druhou stranu to asi bylo v podmínkách. Nicméně si myslím, že tohle je chyba jedné osoby a věřím tomu, že s majitelkou je domluva jiná, aspoň já to tak měla.. ;-)
Odpovědět
Ja som si vedomá toho, že v podmienkach sa to písalo (inak myslím, že podmienky sú predovšetkým na to, aby salón chránili pred neserióznymi zákazničkami, ktoré by si to rozmyslelli napr. dva dni pred svadbou), ale presne ako píšeš, vždy je to o individuálnom prístupe. Okrem toho by mali vziať v úvahu, že ich nežiadam, aby mi zálohu vrátili a tiež čas, ktorý do termínu svadby ešte ostáva :-/ A keby aj na svojich podmienkach neústupne trvali, všetko sa dá povedať slušne, no nie? ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, já jsem z tohoto salonu taky moc nadšená, byla jsem si zkoušet svatební šaty v lednu, na tento měsíc měli zrovna akci 1000,-Kč dolu takže mě půjčovný vyjde opravdu na směšnou částku oproti jiným.. A ještě, že máme svatbu v červnu, dostali jsme zdarma půjčovný společenských šatů pro kohokoliv z rodiny.. Milý a ochotný přístup, skvělá otevírací doba opravdu je můžu jen doporučit.. :-)
Odpovědět
to berucka: V tomto svatebním salonu jsem byla a také jsem si zde zarezervovala šaty, byla jsem moc spokojená! Ale abych mluvila k věci, kamarádka si zde také chtěla půjčit šaty a když je měla už zarezervované, tak našla šaty, které se jí líbily více.. Zavolala tedy do salonu a i když se ptala, jestli by jí vrátili peníze, tak byla paní ze salonu velmi milá! Takže opravdu nevím, o co ti jde.. V žádném salonu ti peníze nevrátí
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky přidávám chválu na salon Sofie.Mají tam užasný společenský šaty.Obsluha fakt super, ochotná... Jinakco se týká toho vracení zálohy je to všude stejný.Měla jsem rezervaci v Adině,aůe pak jsem objevila jiné šaty a propadli mi 4.tis.Byli taky dost neochotný ani to vyměnit za nic jiného
Odpovědět
to ursula.p: princíp celého mojho rozhorčenia bol v tom, že som tie peniaze ani nechcela vrátiť, len použiť na niečo iné, čo by som si v ich salóne požičala, alebo kúpila. Ale pani asi mala zlý deň a ani mi nedovolila dostať sa k jadru veci. Potom som ešte pani majiteľke salónu napísala veĺmi slušný e-mail, kde som apelovala na príjemnú skúsenosť počas skúšania šiat v ich salóne a zdoraznila som, že do stanoveného termínu ostáva viac ako pol roka času a ja by som rada tie peniaze použila na niečo iné (z ich salónu) a oni by tie šaty mohli ešte požičať niekomu inému. Odpovede som sa nedočkala. Ale to už je teraz fuk, už to neriešim!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já už to mám za sebou, šatičky i oblek ženicha byl perfektní, ve všem nám vyšli vstříc, jen by se nad sebou měla zamyslet maminka majitelky, která salon totálně kazí svým chováním, měla by mít aspoň trochu respekt k ostatním, i když jsou mladší než ona, a smířit se s tím, že každý má třeba jiný vkus a nemusí se mu líbit vše, co jí.. Nicméně, kdybych si měla znova vybírat šaty, půjdu opět do tohoto salonu, jen bych žádala přímo majitelku.. ;-)
Odpovědět
Pridavam se ke spokojeným nevestam v salonu Sofia. Prostredi salonu je naprosto kouzelne a saty prekrasne! Mela jsem od nich svatebni saty, spodnici, zavoj, podvazek, saty na vecer, saty a kabelky pro svedkyne a saty na ples - vse bylo perfektni a krasne. Nejvice ocenuji skvely a prijemny pristup, peci a profesionalitu. V salonu jsem byla do svatby hodnekrat a vzdycky vse probehlo hladce, na vsem jsme se domluvily. Urcite se tam budu s chuti vracet pro saticky na plesy ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mám se salonem Sofia tedy spíše negativní zkušenosti. Paní majitelky je trochu dosti arogantní a afektovaná osoba, které dělá za obtíž uznat, že i ona může udělat chybu. Šaty jsou v pěkném stavu, ale při zkoušce šatů není vůbec upřímná a i v tom, v čem člověk vypadá jak strašidlo, říká úúúžasnéé. Neseděla mi, takže šaty bůly odjinud. Ale co se týče pánských obleků musím říci, že jsou krásné. Takže oblek pro ženicha byl půjčen zde. Vše se zdálo v pohodě až na to, že v neděli (svatbu jsme měli v sobotu) volala, že potřebuje vrátit oblek a ať tam kouká manžel přijít. Štěkala, byla afektována a ve smlouvě byl den návratu pondělí. To řekla, že má zavřeno a a šäty potřebuje teď. Kdybychom měli svatbu třeba v Krumlově, tak se asi zbláznila. Nakonec z ní vylezlo, že má na dnešek objednaného ženicha a potřebuje mu to zkusit, páč se za týden žení. Z toho vyplynulo, že paní šéfová udělala chybu a oblek, který slíbila na zkoušku jsme měli my. To ale ovšem nebyla schopna přiznat. Stále štěkala, že to potřebuje, hotová pyšná princezna. Přimluvila jsem se u manžela, že tam tedy sjedeme,ale jen kvůli tomu ženichovi a nevěstě, protože si dokážu představit, jak bych byla na větvi já, kdyby týden řed svatbou zkouška neproběhla. Při návratu neřekla ani Bůů a ještě měla chytré řeči. To, že si daný ženich bude zkoušet oblek po někom nevyčištěný zakouřený a propocený už radši ani nedomýšlím.... Jednoznačně nedoporučuji, pokud nechcete mít problémy s nadřazeným jednánm paní majitelky!!!
Odpovědět
Já mám se Sofií neutrální zkušenost. Obsluhovala mě asi maminka majitelky ( soudím dle asi 5 telefonátů během 10 minut) a musím říct, že byla docela milá, vyzkoušeli jsme mnoho šatů, ale bohužel žádné se mi nelíbily, musím přiznat, že se mi zdály takové "laciné", řeknu-li to narovinu. Ale plus mají ve velikém výběru...
Odpovědět
Se salonem Sofia mam nedavnou negativni zkusenost. Vybirala jsme v nem s dcerou saty na jeji maturitni ples. Zpocatku vse vypadalo velice profesionalne a prijemne a takovy byl i pristup prodavacky/asistentky. Jedny z vyzkousenych satu se nam velmi libily, v pozadovanem terminu byly volne, uvazovaly jsme tedy o jejich zamluveni. Zeptala jsem se tedy, kdy bychom mohly prijit saty napevno zamluvit a jak vysoka je zaloha. Prestoze byly saty krasne a dceri slusely, chtely jsme navstivit i jine salony a vyzkouset vice satu. A presne v tom okamziku se chovani matky majitelky, ktera celemu dcerinu zkouseni take prihlizelala zcela zmenilo (to, kdo ona "dama" byla jsem se dozvedela z webovych stranek salonu Sofie). Zacala odsekavat, ze to teda ne, ty saty musime zamluvit a zalohu zaplatit ted hned nebo nikdy a podobne reci. Dcerino upozorneni, ze je nam jasne, ze odpovednost za to, ze druhy den uz nemusi byt saty volne je nas, odmitala vzit na vedomi. Dokonce okrikovala i asistentku, ktera chtela navrhnout nejake reseni at nic nevymysli a nekomplikuje. Proste z damy, na kterou si zrejme zpocatku jen hrala, se vyloupla omezena a arogantni zenska. I mne temer okrikovala, kdyz jsem se chtela byt jen podivat na nektere dalsi modely. Saty jsme si tedy nakonec v tomto salonu nepujcily a to opravdu jen diky pristupu matky majitelky. Dcera bude mit saty sice asi o 500,-Kc drazsi , ale stejne pekne ale ze salonu s milou a ochotnou pani asistentkou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
olivaoliva: zřejmě jablko nepadlo daleko od stromu. matka a dcera jsou si v komunikaci s lidmi velmi podobné...
Odpovědět
Já si na salón vpodstatě nemůžu stěžovat - vybírala jsem tu šaty, které jsem si pak nechala ušít ve své velikosti, délce a barvě. Když jsem si pro hotové šaty šla, byla jsem objednaná a ve stejný čas tam byl ještě jeden pár a paní zmateně pobíhala mezi námi. Mě to bylo celkem jedno, vyzkoušela jsem si šaty, paní mi je zabalila a šla jsem, akorát jsem chvíli čekala v kabince, než bude mít čas mi je rozepnout. Nedovedu si ale představit, že bych si tam v tu dobu měla šaty vybírat. P.S. Šaty jsou super.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Tak já mám teď jednu čerstvou špatnou zkušenost: byla jsem si půjčit šaty na společenský večer. Majitelka arogantní, nepříjemná, navíc ani neumí poradit, vybrala mi šaty, které mi absolutně nesedly, no ale nakonec jsem si nějaké vybrala. Šaty jsem si půjčila a při vrácení na šatech začala hledat mouchy a že tamhle je to či ono a bla bla a šaty ode mně zpět vzít nemůže a že si je mám za nemalou částku odkoupit ]-( ]-( Přitom na šatech opravdu nic není, šaty viděli i jiní a neshledali na nich nic kde by byly poničené. Chování majitelky děsně! Arogantní nepříjemná, drzá. Šaty si půjčuji tak 2-3x za rok a nikdy jsem nic podobného nezažila ]-( ]-( Takže tam už nikdy víc!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?