Svatební šaty v Olomouci, doporučte salon

Ahooj holky, můžete doporučit nějaký svatební salon v Olomouci, Litovli? Nemáte zkušenosti s Váš sen v Litovli?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já byla v Litovli. Paní byla moc příjemná, určitě doporučuji,strávila jsem tam skoro dvě hodiny, ale jelikož mám velikost 44-46, tak bohužel na mě měla pouze jen dvoje šaty, ale na hubeňoury mají velký výběr. Nabízela mi i prstýnky, super. Pak jsem byla v Uničově u nádraží, paní opět příjemná, asi za hodinu mi vyzkoušela desatery šaty, valila jak sviňa :-D jsme s holkama nestíhali, ale super prostě jen nosila a zkoušela, žádný řeči kolem toho atd... No paráda. A pak jsem byla v Caxa, na tento salón jsem nejvíce spoléhala, že vyzkouším nejvíce šatů, ale docela mě to tam překvapilo... Paní mi dala asi jen čtvery šaty a to bylo vše, no nakonec jsem si vybrala v Caxa, ale to jen skrz to, že mi nejvíce slušely a seděli mi, ale to jsem se podle fotek rozhodla doma, nebylo to takový to "JO TO JSOU ONY". Čekala jsem že mi teda nabídnou více toho... ale možná více lidí Vám řekne názor na tento salón. Ale jinak paní asistentka byla taky příjemná. Takže určitě objeďte toho co nejvíce a uvidíte. Určitě by za zkoušku stál i salon Bella, ale půjčovné od 7000-15000, takže záleží jak moc chcete za šaty dát. Tam jsem podle té ceny raději ani nejela, jak se znám, tak by se mi líbily ty za patnáct :-D hodně štěstí při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme nově otevřený svatební salon v Olomouci a rádi Vás u nás přivítáme.
Odpovědět
Ahoj, já Ti můžu doporučit svatební salón Caxa, mají tam hodně asistentek a haldy krásných šatů. Vzbrala jsem tam i spoustu jiných věcí, než jen šaty a se vším jsem byla spokojená. (Dekorace, doplňky, bižuterie, boty...) Akorát jsem slyšela negativní ohlasy na jednu z asistentek, ale já jsem s ní vlastní zkušenost neměla, tak nemůžu říct. Myslím nějaká Ševčíková, nebo tak nějak. Dobře vyber! H
Odpovědět
Profilova fotka
@vrastilovapetra dobrý den, koukala jsem na Vše stránky a vy máte pouze velikosti co uvádíte na webových stránkách u jednotlivých šatů? Nebo máte i více šatů a i velikosti 44-46. A jaké je rozmezí cenové za zapůjčení?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme bohužel všechny šaty nafocené a tudíž nejsou na webu. Všechny šaty máme pouze jednou a to i u společenských modelů. Půjčovné u svatebních šatů je v rozmezí od 7000,- do 16.000,-. Přičemž u velikosti které uvádíte jsou ceny od 7.000,- do 10.000,- Nejlepší je přijít se přesvědčit osobně :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky, nevíte některá, jak se cenově pohybuje půjčovné šatů v salónu Bella v Olomouci?
Odpovědět
Profilova fotka
@v_anilka myslím, že mi paní psala ze salonu něco kolem 9000-15000,- takže tímto jsem zavrhla i návštěvu tohoto salónu, jelikož jak se znám tak ty co by se mi líbily, tak by byla jedny z těch dražších
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu no ze stejnýho důvodu se radši ptám... takže tam taky nejdu... ikdyž šaty mají krásný :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu koukám že jsi taky z Olomoucka.. a ty už šaty máš? Nedoporučila bys mi nějakej salón s hezkáma šatama a přijatelnýma cenama?
Odpovědět
Profilova fotka
no právě šaty mají nádherný, ale proto jsem tam raději ani nešla... pak by mě to mrzelo a chtěla jsem za šaty se vším (závoj, bolérko) dát max 8000... kamarádka si půjčuje z belly za 15000 :-/ pronovias Já byla v Litovli,hezký šaty, ale mooc těžký a navíc mám velikost 44 takže tam na mě měli jen dvoje šaty.. Dále jsem byla v Caxe a tam jsem si hned jedny zamilovala ;-) mám je ve fotkách ;-) už jsem tam byla doladit i závoj a bolérko(ale to nevím zdali si vezmu moc se k tomu nehodí). A cena za šaty 7000,- závoj 300,- bolérko 400,- do konce prosince měli slevu 10%, tak budu mít ještě 700 slevu na šaty (takže jakoby závoj a bolérko zdarma) ;-) sestry si tam hned půjčily taky a ty měli obě dvě slevu 50%, takže každá má šaty za 600 ;-) každá nevěsta co si tam půjčí šaty má ještě k tomu bonus 2x 50% na společenské šaty ;-) a další bonusy... Já už se po šatech raději nedívám, mám zaplacenou zálohu a stejně je to všechno na jedno brdo a s mojema mírama si nemůžu vybírat, takže není co řešit ;-) ty jsi ještě na šatech nebyla? Já chci teďka po Vánocích řešit prstýnky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu koukám, že ale v caxe už jsi byla tak víš o co jde.. a šaty co sis tam zkoušela moc ti sluší ;-) takže už bych asi nikde jinde nepátrala, vše je na jedno brdo. I svatbu máš skoro ve stejném termínu jako já. Máš už vyřešené prstýnky a oznámení???
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu v Caxe jsem právě byla, ale nebylo to 100% ono, ale říkám si, že jestli jiný šaty neseženu, tak se tam vrátím.. chtěla bych to mít do konce ledna dořešený... Oznámení chceme s fotkou, ale není na to teď počasí, takže to necháme cca na duben a snad se to všechno stihne.. co se týče prstýnků, tak jsme se byli ptát u zlatníka v Zábřeze, protože jsme odtud a má docela velkej výběr a je ochotnej udělat i prstýnky, co si sami navrhneme a nebo přineseme obrázek a cenově tak 8.000-10.000 za pár.. chceme bílý zlato... v té Litovli to bylo co za salón?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Litovli byl salon Váš Den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučujeme agenturu Váš den, mají krásné svatební šaty Maggie Sottero. Dále v Olomouci svatební centrum CAXA ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?