Půjčovna svatebních šatů v Praze a okolí, poradíte?

Profilova fotka
Zdravím všechny, poradí mi někdo půjčovnu šatů v Praze nebo jejím okolí směr západ ? Koukala jsem na nějaké salony ale ceny jsou dost vysoké. Děkuji...
Odpovědět
Salon Dobroviz, zatim jsem tam nebyla, ale bylo mi to doporucovano, ceny jsou jinde nez v Praze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji. Taky jsem slyšela, že mimo Prahu jsou ceny jinde. Mrknu na to
Odpovědět
Profilova fotka
v našich salonech najdete již nyní kolekce San Patrick, La Sposa a Sincerity 2014 a ceny od 1900 do 9900kč. Možná se vám hodinka cesty z Prahy k nám vyplatí :-)
Odpovědět
Já můžu doporučit salon Bereniké v Praze 5, milá obsluha, krásné šaty a jako bonus nádherné ceny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tyty Děkuji za info. Na jakých cenách začínají ? Koukala jsem na netu ale ceny tam nejsou. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Berenike má ceny cca do 5000 Kč. Jinak musím také pochválit;-)
Odpovědět
Ceny se tam pohybují od 2500 do 5000,-Kč, což je na Prahu dost slušný ;-)
Odpovědět
Doporučuji Salon Natali v Žitné ulici. Vstřícný personál, šaty krásné... V době, kdy jsem si šaty já půjčovala, probíhaly slevové akce, a šaty jsem tedy sehnala za 5600 Kč po 30% slevě. Navíc pokud by si šaty půjčila i např. tvá svědkyně, má také nárok na nějakou slevu (nevím už přesně v jaké výši)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by jste si chtěla udělat výlet a zajet třeba o víkendu, tak zkuste náš Salón Nobless v Táboře. Nabízíme cca 280 svatebních šatů. Ceny půjčovného máte na našem webu. Těšíme se na Vás.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já se přidávám k doporučení salónu Bereniké, měla jsem svatbu tento týden a šaty si lidé nemohli vynachválit, přitom cena byla kolem 3500. Dokonce na mě našli dvoje krásné šaty i přesto, že jsem v 5. měsíci:) Přesto jsem v nich vypadala o 10 kilo hubenější a byly velmi pohodlné, vydržela jsem v nich do půlnoci.. Jednání velmi milé, je to maličký rodinný salon, ale s perfektním servisem. Doporučuji:)
Odpovědět
Doporučuji salon Adama, Praha 9 Prosek. Příjemná a vstřícná paní majitelka, pěkný výběr čistých šatů a jako bonus pokud bys měla zájem ti na míru ušije závoj, který si buď můžeš zakoupit či jen půjčit. Ceny na Prahu velice příjemné i bez slev. Doporučuji.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@batynka Dobrý večer, moc děkuji za Vaše milá slova, jsem ráda, že jste byla spokojená, to je pro mě ta největší odměna. Přeji Vám hodně lásky a radosti v manželství :-)
Odpovědět
Ma nekdo zkusenost se salonem Agnes v Praze? Na netu me ty saty docela uchvatily a pisou, ze pujcovne je do 10k, tak to je docela mile :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mohu doporučit tyto salóny: Venésis, Svatební salon Marcipán, Fajnsvatba.cz. Ve všech salónech byli moc milí a šaty jsou krásné a čisté. Ceny se pohybují od 3000Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, Jsem modni navrharka, usivam saty na miru. Mam v nabidce neco na prodej a pujceni, podivejte se tu na muj obchudek :) aneb, mam video po prehlidce https://www.youtube.com/watch?v=Ey3rT... NANAY - designing with Love
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?