coverphoto
Neaktivní

klovalka

Lucie
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. lis 2012
Info o svatbe
Svatba byla 21. 9. 2013
3873
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
17 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +28
Svatební album
Lucie a Zdeněk
21. 9. 2013 Praha | 32 fotek
svatební cesta
Hotel Melodie, Františkovy Lázně
Úžasné prostředí, milá paní provozní, krásný historicky zařízený apartmán s atmosférou a vynikající jídlo. K tomu prostředí lázní, kde se po předsvatebním shonu a svatebním dnu velice přijemně odpočívalo. Tento hotel doporučuji.
obuv
Baťa
Botky pro nevěstu i ženicha obstarány v tomto obchodním obuvním řetězci. Naše nožky v nich přečkali celý svatební den bez otlaků a odřenin.
Paní Dufková je další profesionálka, se kterou jsem měla možnost se díky svatbě setkat. Vyzkoušela mi mnou vybraný účes, upozornila na detaily, proč nesedí k mému typu obličeje a postavy a sama navrhla vhodnější variantu. Po prostudování fotek, které při zkoušce pořídila jsem jí musela dát za pravdu. Výsledný účes byl úžasný a vydržel celý den.
- Přes počáteční nedorozumění stran termínu mě paní Dufková nalíčila velice pěkně. Líčení vydrželo celý den.
dorty
Andrea Božáková
Dort vynikající, vzhledově nádherný, doladěný dle mých představ. Na sobě měl téměř centimetrovou vrstvu pravého marcipánu:-) Perfektní domluva.
hostina
Clarion Congress Hotel Prague ****, Restaurace Benada
V hotelu nám vyšli maximálně vstříc. Tabuli krásně nazdobili podle našich představ, jídlo bylo vynikající a obsluha jako z učebnice :-)
svatební šaty
Salon Adama Praha
Při vybírání svatebních šatů jsem prošla asi 10 svatebních salonů. Pouze ve dvou byly i na zkoušku šaty pěkně čisté, nažehlné a voňavé - byly to salony: CAXA Olomouc a Salon Adama Praha. Ve druhém zmiňovaném jsem si šaty vybrala nejen pro sebe, ale i pro ženicha. Vystupování a jednání paní majitelky je vysoce profesionální. Perfektní domluva, vše nachystané a připravené na jedničku. Patří jí veliká pochvala. Takových profesionálů by mělo být více!
svatební prsteny
Ateliér Invencie - Vojtěch Bem
S panem Bémem byla skvělá domluva a nevadilo mu věnovat se nám i mimo pracovní dobu. Prstýnky udělal přesně podle našich představ. NÁDHERA!!!
Žádné příspěvky