Když si ve svatebním salónu nevyberu, jak se na to tváří?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s výběrem svatebních šatů? Myslím jak to chodí, když jdu do salonu a nic si nevyberu , nebo budu se chtít podívat jinam ...Jak se na to tváří v salonu? :-) díky za rady...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla včera poprvé a v salonu počítají s tím, že si chceš prvně všecko projít a vyzkoušet, takže Tě do ničeho nenutí.. Ochotně na Tebe navlíknou naprosto cokoliv si řekneš, pomůžou Ti s oblíkáním a i poradí, co vypadá dobře a hezky sedí.. :-) Byla jsem naposledy, když jsem vybírala maturitní šaty, a to jsem musela jít s mamkou, jinak se tvářili, jako že na to nemůžu mít.. Ale u těch svatebních je to úplně jiné! Strávila jsem tím celé odpoledne včera! ;-)
Odpovědět
@kadisek Tak je to salón od salónu. Někde jsou protivní ,když vidí ,že si šaty hned nezamluvíš, jinde kde jsou milí, tak je to v pohodě. Samozřejmně je v pořádku , když si šaty hned nevybereš, na protivné obličeje nedej. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla ve třech salónech. V prvním byli velmi ochotni, odložili troje šatičky, dali mi 14 dnů na rozmyšlenou s tím, že stačí pak jen zavolat, zda ano, nebo ne. V druhém salóně mně časově neomezili, také mi jich několik odložili, s tím, že je ale lepší co nejdříve zaplatit zálohu, že šaty dlouho držet nemůžou. Ve třetím salóně paní ihned chtěla vystavit smlouvu, nechápala, co si chci ještě rozmýšlet. Měla tak skvělé komunikační metody, že jsem ihned vybrala peníze , smlouvu podepsala a měla šaty zamluvené. Po několika hodinách jsem to doma obrečela, že jsem blázen, že jsem si toho neobešla víc. Šatičky jsou krásnééééé, ale stejně ještě koukám a hledám jestli náhodou neobjevím ty srdcovky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska mě to čeká dva salóny, tak až se večer vrátím uvidíme, co mi budou říkat a jak se budou tvářit :))) budu se snažit nedat na obličeje a určitě doufám,že to neudělám jako ty :stoupiku :)) že bych hned vybírala peníze a skládala zálohu....abych pak doma nebrečela a hledala i jinde....myslete na mě budu to potřebovat :))))
Odpovědět
Myslím, že ti může být jedno jak se v salonu tváří. Určitě se ale nedej do ničeho dotlačit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Není s tím problém a myslím, že se s tím počítá,že si nevybereš na první pokus a půjdeš někam jinam. Takže klid :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj no se mnou to měli v podstatě jednoduché šla jsem do salonu kde měla půjčené šaty i sestra a už ty první které mi ta asistentka oblékla byly láska na první pohled hned jsem věděla že to budou ony.Ještě jsem si zkoušela asi čtvery ale stejně jsem poád pokukovala po těch prvních :-) takže to bylo jasné :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?