coverphoto
Neaktivní

stastnulka

Leňa  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 31. bře 2012
bydlí v městě Zlín
Aktivita
57 příspěvků ve fotoblozích
5 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
Katka Sedláčková, www.katka-foto.cz
Dělala s námi až dofocování s malým, ne přímo na svatbě, ale odvedla úžasnou práci! S dětmi umí pracovat, fotky mají úžasné barvy, kompozice, vycházela nám vstříc a přitom vkládala své nápady. Lezla po stromech, po zemi, perfektní! Zatímco fotky od svatebního fotografa jsou schované někde v koutě, její fotky už má celá rodina i zdobí naše zdi. :-)
svatební šaty
Svatební salon Rubín Budyně nad Ohří
Peťka je neuvěřitelně šikovná!! Nejen, že šije neuvěřitelně nádherné šaty, ale pro mě je ušila na dálku! Zadala jsem jí pouze míry, poslala fotky jakou mám představu a pak už jsme jen zkracovaly na zkoušce, která ale nebyla nutná. Před Peťkou hluboce smekám a vřele mohu doporučit každé budoucí nevěstě!
hostina
http://www.srnecjemnice.cz/
Místo naší afterparty. Paní majitelka je neuvěřitelná ženská! Dala nám k dispozici celé venkovní átrium s vlastní obsluhou, hudbu jsme si mohli zapojit, připravila vše podle našich požadavků a pak nás tam nechala ať se třeba zblázníme. :-) Objednávala kvůli nám věci, které běžně neprodává, domluva perfektní.
květiny
Majka Havlíčková, majcaha@seznam.cz
Květinářství, které je malinké, ale o to úžasnější. Vlastní ho dva manželé, je s nimi parádní dohoda a rozkrájí se pro Vás! Objednávali mi zvlášť kytičky do kytice, vybrala jsem si hooodně netradiční variantu. Neúčtují si poplatek za práci. Bohužel nemají www stránky, nicméně na mejlu i telefonu komunikují.
svatební prsteny
Zlatnictví Pechanec, Zlín
Bezkonkurenční přístup! Žádné kolekce, přinesete si obrázek, nebo sdělíte představu. Pán sdělí veškerá pro i proti různých úprav kovů, navíc má zdaleka nejlepší ceny v celém Zlíně. Můžeme jenom doporučit.
účes
http://www.vivit.jemnice.cz/
Kadeřnice odvedla perfektní práci! Účes držel, byl nádherný. Šla na jistotu, přesně věděla, co mi padne. Cena byla úžasná! I se zkouškou jsem měla účes za 300,- Kč, což je dle mého parááádní!
make-up
Moje drahá sestra :-)
Jako Oriflame lady zmákla make-up na jedničku! :-) Vydržel i moje vydatné slzení na obřadu..
koláče
Tchýně, babička, kamarádka
Zákusky, cukroví a dort obstaraly tchýně - napekla nám asi 15 druhů cukroví, babička nám nechala udělat po známosti řezy a kremrole a kamarádka udělala ten nejúžasnější dort!
Žádné příspěvky