Svatební oběd a raut, kolik jste dali peněz?

ahoj, kolik jste dali peněz za svatební oběd a kolik za raut ? moc děkuji
Odpovědět
My jsme měli raut 300 Kč / osoba (2 druhy řízků, roastbeef, guláš, ovoce, zelenina, sýrová mísa, dresinky, pečivo) a za oběd jsme měli cca 420 Kč / osoba (přípitek prosecco, knedlíčková polévka, předkrm bruschetta s rajčátky a salátem, hlavní chod vepřová panenka + bramborové rösti + brusinková omáčka). Jinak celá hostina + raut za 45 osob nás vyšla na 30 tis. se vším (neplatili jsme tvrdý alkohol).
Odpovědět
Profilova fotka
Oběd 390 kč/osoba (tři chody - vajíčka s bristolskou omáčkou/caprese s pečivem, hráškový krém/zeleninový vývar, smažené sýry s bramborovým pyré/houbové rizoto na bílém víně/grilovaný lilek s modrým sýrem a těstovinami). Na raut jsme měli částku 15 000, což při šedesáti lidech vychází na 250 kč za osobu. Moje kamarádky z vysoké ale určitě snědly méně než manželovi spoluhráči z florbalu. Vzhledem k vedru, jaké jsme ve svatební den měli a obrovským porcím u oběda, docela dost rautového jídla zbylo.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli oběd za 300 Kč /osobu - přípitek, předkrm, polévka a hlavní chod (dort jsme měli vlastní) a raut, kde byli studené a teplé (řízečky, tataráček, sýry, salámky, pečivo, zelenina, ovoce) byl za 320 Kč /osobu.
Odpovědět
Ja nevim, me to prijde strasne levne - ja kdyz jdu do restaurace, tak se malokdy ve dvou vejdu pod 1000Kc, nikdy pod 800Kc a obcas je to pres 2000Kc. Prijde mi teda, jestli pak ten svatebni obed neni tak nejak osizeny (neco jako zavodni kuchyne)? Kdyz vemu, ze bezna cena za biftecek je tak 350-450 (panenka je samosebou levnejsi), tak se to snad neda za 300/os udelat. Nebo to se pocita bez piti? Ja pocitam, ze me takovy prodlouzeny obed (4-5 chodu, 3-4 hodinky) pro rodinu (zadny raut nebude) bude stat tak 1500/os.
Odpovědět
Profilova fotka
Já po svatbě ještě nemám, ale přispěju tedy kalkulací, kterou jsem dostala v restauraci (je to první nástřel, takže myslím, že se s tím dá hýbat: svatební oběd - přípitek, předkrm, polévka, hlavní chod a sladká tečka s kávou mezi 370 - 430/osoba (dle výběru jídla) večerní pohoštění (formou rautu) - mezi 270 - 400/osoba (dle výběru jídla) pokud je rovnou raut bez oběda - přípitek, např polévka a raut s grilováním 400-500/osoba (dle výběru jídla) nápoje - dle výběru nápojů, skutečná konzumace (ze zkušeností restaurace to mají cca mezi 150-250/osoba) viděla jsem nějaký návrh jídla v nejnižší cenové relaci a bylo to moc hezké. suma sumárum, když vezmu oběd + raut + pití tak v těch horních částkách je to 1080/osoba.
Odpovědět
Profilova fotka
V počtu 140 osob jsme za raut a nealko, což bylo k dispozici po celou dobu od 15:00 až do 03:30 ja upozorňuji bez tvrdého alkoholu jsme zaplatili 125 000,-! raut byl napočítán na 90 osob a bylo to dostačující a bylo toho hodně.
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím nemám po svatbě, ale oběd na jednoho od 240 kč a raut od 180 kč, spočítali jsme si, že za 50 lidí, nás to vše vyjde na 21 tisíc, není v tom žádný alkohol, pouze přípitek, ale cena je dobrá:) budeme to mít jako catering, takže s nějakými dalšími poplatky se do 25 tisíc snad vejdeme:)
Odpovědět
Profilova fotka
@germulinka Ahoj, my jsme měli 49 lidí na svatbě (i s námi), vše komplet na jednom místě v hotelu Všetice, a za oběd + raut + ubytování pro téměř všechny se snídaní + konzumaci veškerých nápojů jsme dali asi 80 tisíc. Myslím, že ty položky za jídlo byly asi 200 Kč za osobu na oběd, dětské porce za 100 Kč (předkrm, hovězí polévka a výtečná svíčková) a na raut (teplé i studené pokrmy, grilované maso, zelenina, saláty, čokofontána) to vycházelo asi kolem 500 Kč na osobu (tam to bylo dimenzované na menší počet lidí, protože jsme nepočítali už děti, aby toho pak příliš nezbylo). Rozhodně jsme byli velmi spokojení - jak s cenou, tak s množstvím, tak chuťově to bylo naprosto luxusní :-) Pokud jde o pití, tak jsme tvrdý alkohol omezili na určité druhy (aby si lidi nedávali panáky po 80,- Kč), pivo a víno a nealko omezené nebyly (jen jsme vynechali energy drinky), a protože hosté byli umírnění, tak za pití to bylo nějak kolem 15 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám svatební oběd (pocitano pro 30lidi), odpolední raut (pocitano pro 40 lidi) a večerní grilování selete (pocitano pro 60lidi) plus napojovy balicek k obedu a plus budget na napoje (pivo, vino, nealko, kava, caj) a ubytovani pro 12 lidi vyslo suma sumarum na 45 000,- (tvrdej alkohol si platil kazdy sam, svoje jsme meli jen slivovici, kolacky a dort). Obed: pripitek, vyvar s jatr. knedlicky, svickova, raut - gulasek, rizecky, salatove misy, sunkove misy, syrove misy a ja nevim co vsechno jeste a grilovane selatko (docela velke a jeste se rozdavalo domu) - vse bylo strasne vyborne, velke porce, vsichni si moc vse chvalili. Restaurant s hotelem Gurmania Pruhonice, vyborni majitele, skvela domluva, uzasnej personal. Vse super skvele a na jednom miste. Prijemne mistecko, velky parking.
Odpovědět
Profilova fotka
Oběd za 224 Kč/osoba, děti kolem 150 Kč přípitek (Cinzano), předkrm (Kornoutky z šunky s křenovým gervais a zeleninou), polévka (Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, jarní zeleninou a bylinami), hlavní jídlo (Hovězí svíčková pečeně tknutá slaninou, brusinkový citron se šlehačkou, houskový a karlovarský knedlík) = celkem 224,- Kč/osoba (děti asi 150 Kč) Raut za 350 Kč/osoba: Studené buffet 200g/osoba Rolády z kuřecích prsíček s listovým špenátem a uzeným lososem Moravský vál – uzené, šunka, klobásky - krájené s beraními rohy, medovými cibulkami, jablky a zeleninkou Roastbeef, hořčičná omáčka podávaná zvlášť Zvěřinová paštika s mandlemi a brusinkovou omáčkou Vepřové a kuřecí miniřízky se salátem, citronem a okurkou Sýrová terina s grilovanou zeleninou Capresse – mozzarela s tomaty, bazalkou v aceto di balsamico a olivovém oleji Výběr sýrů domáci i zahraniční provenience s hroznovým vínem, brusinkami vlašskými ořechy a medem Teplé buffet 180g/ osoba Kuřecí soté se zeleninou a sýrovou omáčkou Krájená mandolína (nebo kotleta dle počtu osob) – vepřová zauzená kýta, okurky, feferonky, křen, hořčice… Hovězí gulášek, cibulka, křen Přílohy 120g/ 4ks pečiva Dušená rýže Bramboráčky Banketní pečivo světlé tmavé, celozrnné Zeleninové saláty 100g/ osoba Selský řecký salát s olivami, sýrem Feta a šalotkou Míchaná zelenina – okurky, rajčata, ředkvička, paprika, listový salát, čekankové puky Dressink bylinný, zálivka z olivového oleje Ovoce 100g/ osoba Krájené na etažeru – Ananas, banány, hrozno, jahody, meloun s napichovátkem Dále jsme měli velkou čokofontánu za 3500,- Kč (byla výborná). Bylo nás 28 na oběd a tuším 45 na raut. I s pitím jsme hradili 38000,- Kč (hradili jsme veškeré nealko, pivo, víno jsme měli vlastní, ale platili jsme za každou lahev 60 Kč/korkovné; z tvrdého jsme měli zelenou, slivovici a rum - kdo chtěl něco jiného, tak si hradil sám).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Má někdo zkušenosti s pohoštěním bez klasického oběda(polévka, svíčková...) ale pohoštění na celý den třeba sele, sukroviny, obložené mísy, klasický raut v podobě švédských stolů jako řízečky a podobně, klasicky přípitek (cinzano), alko, nelako nápoje pivo víno, bez ubytování? (cca 45 - 50 lidí?) díky
Odpovědět
ahoj, my máme domluvené 600 kč na osobu, v ceně je započítaný přípitek, oběd (polévka, svíčková a dezert) a večerní raut (teplý a studený bufet, zeleninové saláty, ovoce, ...) je tam započítené všechno nealko a pivo. Víno, slivovici budeme mít svoje, koláčky a cukroví taky. s počtem cca 35 lidí se vlezeme do 25.000,-Kč + si možná doplatíme nějaké tvrdé, ale toho se prý nevypije nijak extra moc. takže možná nějaký menší pultík..
Odpovědět
Článek se načítá
mno předběžná kalkulace je oběd - 4chodové menu i s pitím, přípitkem a kávou pro 13 osob nás vychází na míň cca 4.500,- ale počítám raději 5.000,- + večerní raut pro 40 osob prý 100,- na osobu + pití nás vychází zase cca 5.000,- s tím že tvrdé, dort, koláčky, cukroví a další můžeme mít vlastní..Na rautu bychom měli mít chlebíčky, mix řízečků, pečivo, guláš, apod...Nebude nám účtován salonek, jelikož to máme u známé... Ale počítáme s tím, že něco do kapsy jí dáme určitě ;o))) a vím, že nám ve všem vyhoví a neošulí nás...
Odpovědět
21 osob 16 000,- výzdoba 1 500,- přípitek 600,- předrkm 700,- polévka 700,- hlavní jídlo 3 400,-, raut 3 500,-, víno a slivovice vlastní, 5 600,- propito -alko i nealko otevřený bar (- přípitek - Metropol, zbytek alko i nealko zcela otevřený bar, víno a slivovice vlastní - předkrm - broskev plněná francouzským salátem + pečivo (dokonalé) - hlavní chod - slepičí polévka s nudlemi - kuřecí steak s rajčaty, bazalkou a mozzrallou + americké brambory - raut: raut se skládal se studené kuchyně: -mísa z čerstvého ovoce, výběr sýrů podávaných na prkně, anglický roastbeef, míchaná čerstvá zelenina s balkánským sýrem, uzeninový ježci, hovězí carpaccio, a teplé kuchyně: -kuřecí a vepřové řízečky, grilovaný losos, grilovaná krkovička, marinované kuřecí paličky, losos na mladém špenátu s restovanou slaninkou, zjemněný smetanou -pečená bylinková bageta, pečivo -sladké: domácí koláčky, muffiny, řezy a rolády)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?