Snubni prsteny od Brilas - rozzařime Vam život

Profilova fotka
Ahoj vsem, Mam strasny dilema ohledne prstenu. Pritel chce titanove nebo ocelove. Byli jmse se podivet po obchodech a nic moc nezaujaly nas. A kdyz jo tak mi na nich neudelaji ritinu a trva to 3 mesice. :-( A proto se ptam ma nekdo zkusenost s touto strankou http://www.snubni-prsten.cz/ ? Ma nekdo jejich vyrobek ? Dekuji za odpoved :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My od nich máme prsteny z bílého zlata Okra White, bohužel na fotce vypadají mnohem lip než ve skutečnosti, byla jsem z nich hodně zklamaná.
Odpovědět
Ahoj, my jsme si od nich taky chtěli koupit snubáky a domluvili jsme si osobní zkoušku ve zlatnictví Linhart v Pze, jak je na stránkách nabízeno. Nakonec to dopadlo tak, že jsme si od velmi milého a praktického pana Linharta nechali udělat na objednávku prsteny s rytinou za srovnatelnou cenu. Prsteny Brilas jsou podle mě pěkné, ale doporučuju se na ně jet někam podívat, protože se mi naživo pak líbily jiné, než na internetu. Roli hraje nejen vzor, ale i tloušťka a šířka prstenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mi od nich mame vybrane ocelove..moc hezke..tesum se na ne,jeste je pak musim objednat..a podivat se na ne v kamenne prodejne
Odpovědět
Profilova fotka
já mám z Brillasu "jen" zásnubní prstýnek, a je opravdu krásný...co říkal přítel, tak byl velice spokojený s prodavači, profesionálové, působilo to na něho velice dobře....tak snad i ta kvalita bude odpovídat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Nemohu se vyjadřovat ke zmíněné firmě. Pokud však hledáte něco z titanu nebo oceli, pak tyto vyrábíme a ještě z materiálu damasteel a další varianty - více se dozvíte na našich stránkách, případně osobně. Prsteny vyrábíme, rytí provádíme 3 technologiemi. Přeji dobrou volbu! Ivo Černoch
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My od Brilasu máme snubáky, kombinaci žlutého a bílého zlata a nemůžu si stěžovat. Rozhodně ale doporučuji zajet si je prohlédnout naživo, vyzkoušet, jak bude sedět šířka. My jsme na netu vybrali vzor, co se nám líbil, zkoušeli jsme na prodejně snad i všechny ostatní a nakonec jsme skončili u toho původního a nelitujeme. Prodavačky na prodejně milé, přístup velmi profesionální, jsme spokojeni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?