Snubní prsteny od Rýdla z palladia, máte někdo?

Profilova fotka
Holky máte někdo prstýnek od Rýdla z Palladia? Chci vědět zda-li je tmavší něž zlato, nevypadá to spíše jako ocel? Díky moc za tipy či fotečky vašich snubáčků z palladia!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky..teďka nevím zda sis to nespletla... Rýdl v Palladiu není... Jinak já mám zásnubní prsten od Rýdla a je úžasný !!! :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@pajusenkaa Haha teď jsem se pobavila:)))) tazatelka myslela kov palladium
Odpovědět
@zzzu ahoj, my si zítra/ve čtvrtek jdeme k Rýdlovi vyzvednout hotové palladiové prstýnky, tak pak můžu dát i reálnou fotku..ale viděli jsme palladium naživo a je trošku tmavší než bílé zlato (spíše k té oceli), ale říkali, že když se povrchově upraví (rhodiem), tak vypadá stejně jako bílé..no, brzy posoudíme doopravdy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka Na fotku jsem moc zvědavá. Taky se chystáme k Rýdlovi pro prstýnky z palladia :)
Odpovědět
Já už mám cca 14 dní palladiové prstýnky od Rýdla doma a můžu říct, že kdybych nevěděla, že to není bílé zlato, tak to nepoznám. Samozřejmě, když bys vedle sebe dala prstýnek z bílého zlata a z palladia, tak už ten rozdíl rozdíl bude znát - palladium je opravdu trošku tmavší.
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka fotku jsem určitě hoď jsem zvědavá ;-)
Odpovědět
Taky o těchto prstýnkách uvažujeme tak jsem zvědavá na fotky :)
Odpovědět
Mám už půl roku snubí prstýnek z palladia a je skvělý. Od bílého zlata k nepoznání!!!
Odpovědět
@hanibi jak moc je prosím povrch odolný na poškrábání?
Odpovědět
No kdyz porovnam, ze zasnubni mam z bileho zlata a snubni z palladia a nosim je spolecne.Oba vypadaji stejne.Mam palladium v lesku a manzel v matu a drzi dobre.je znat obcasne poskrabani, ale jinak super.
Odpovědět
Tak jsme je konečně vyzvedli, jsou nádherné! Doprostřed jsem dala svůj zásnubní (kamenem dolů, aby to bylo poznat) z bílého zlata, na krajích je palladium s rýhou z červeného zlata. Jsou opravdu naprosto k nerozeznání! Samozřejmě časem se rhodium může ošoupat a vyleze na povrch tmavší palladium, ale Rýdl každé dva roky povrch obnoví v rámci doživotní záruky, což je super! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka tak to je super to jsem ani nevěděla, že to po dvou letech obnoví ;-) Jsou opravdu k nerozeznání. Jak dlouho jste na ně čekali?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mish_ka a velikost jste brali stejnou jako kdyby to bylo ze zlata?
Odpovědět
@zzzu Byly hotové o týden dřív, objednávali jsme je na veletrhu 10. ledna. Ještě právě nemají maximální sezónu, tak je to rychleji, ale po veletrhu v Diplomatu se čeká klidně i měsíc a půl, možná dýl, nevím. Jinak velikost jsme vybrali podle jejich zkoušecích kroužků, ty jsou univerzální jak na zlato, tak na všechny ostatní kovy, tam se velikost nemění. Tak hodně štěstí s výběrem! Jinak k tomu obnovování - dají se klidně i zmatovat, kdybychom chtěli, mohli by nám vyfrézovat to pozlacení, aby to bylo také bílé. Zkrátka bychom každé dva roky mohli měnit styl prstýnku podle přání - ale opatrně, s každou úpravou povrchu se prstýnek samozřejmě obrušuje, takže to moc nepřehánět s měněním matu/lesku, aby z něj něco po těch x desítkách letech zbylo :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka díky za info, já chci uprostřed stejně kamínky takže by toho zlata tam nebylo ani moc vidět :-D No tento týden je objednám ;-) ať se jich taky dočkám.
Odpovědět
@zzzu jasně, já chtěla vyloženě bez kamínků..budu ho nosit stejně zároveň se zásnubním, tak aby nebylo překamínkováno, mám radši čistou a jemnou eleganci. Tak ať se také vydaří! Jinak ještě musím vychválit rytinu, měli jsme totálně netradiční přání a povedlo se jim to na jedničku s hvězdičkou, jsou hrozně šikovní ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahoj damy. :-) Rada by som sa Vas opytala, ako ste spokejne s prstienkami od Rydla z Palladia. Chystame sa si ich objednat po tohotrocnom veltrhu, ale ja sa bojim, ze nebudu tak odolne ako zlato. Mam ale problem, ze kazdy prsten z bieleho zlata mi zozltne, preto napad Palladium sa nam zda super. Ako vyzeraju Vase prstienky po roku? :) Dakujem pekne za akukolvek reakciu.
Odpovědět
Na kolik vas vysly oba prstynky z Rydla? Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@hanibi Ahoj, vzhledem, že Tvůj příspěvěk byl napsán zhruba před rokem, tak se chci zeptat, jestli spokojenost se snubními prsteny z palladia pořád trvá a jestli je stále rozeznatelný mat a lesk :) Moc děkuju :)
Odpovědět
My si je koupili, v sobotu budou mít premiéru. Máme kombinaci lesklého a matného, můj má ještě povrchovou úpravu rhodiem, protože se mi líbilo víc, přítel chtěl surovou úpravu, líbila se mu víc. Přestože nosím už 8 let prsten z bílého zlata, které stále ani nezačalo žloutnout, chtěli jsme pevnější kov.
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin Ahoj, jaká je spokojenost s prsteny, když už je nosíte? Objednali jsme také palladium, akorát teď přemýšlím, že jsme si taky mohli říct o rhodiování, v tom spěchu jsme na to jaksi zapomněli :-(
Odpovědět
@jamesie Mozna to pujde jeste priobjednat. Manzel ma bez rhodia, vypada to vic chlapskx, lehce matny a hlavne sedy, to vypada paradne. Muj je nadherne leskly, k nerozeznani od bileho zlata na mem zasnubnim. Oba delame na pocitaci a od klavesnice mame drobne skrabanecky. Alerikame jim patina, na krase neuskodi. Zatim se nam libi.
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin Děkuji. :-) Zkusím tam zavolat.
Odpovědět
Profilova fotka
@jamesie prosimte, nevis zda nahodou nedelaji i panské stříbrné?
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 To bohužel netuším. Zkus tam když tak zavolat nebo napsat email, jsou ochotní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jamesie pristi týden tam půjdu objednat svuj, tak uvidime :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 matně si vybavuju, že jsem v nějaké diskuzi viděla příspěvek o stříbru v souvislosti s Rýdlem. Ale kdy a kde, to už hlava nedá :-D Jak jsi psala, uvidíte. Podle mě by stříbrný udělat mohli.
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin Tak to šlo, stačilo zavolat, slečna byla velmi ochotná. Pořád jsem koukala na Tvou fotku s prsteny, i příteli se líbí ta světlejší verze, tak jsme se rozhodli pro :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?