Svatební tiskoviny kompletní servis - cena

Ahoj holky, ty, ktere si nechavate delat veskere tiskoviny (pozvanky, karticky na odpoved, jmenovky, menu atd.) od firmy na zakazku, mohla bych se zeptat, v jake cenove relaci se to vubec pohybuje? Alespon radove? Nemam vubec srovnani… Dekuji moc :-)
Odpovědět
Jmenovky si vyrábím sama, vše si také navrhu sama jen si to nechám vytisknout 🙂
Odpovědět
Dekuji, ale prave proto se ptam tech, ktere si nechaly vse delat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, pokud mohu odpovědět jako ten, kdo tuto službu nabízí, tak se dá udělat set tiskovin za třeba 2000, ale také za 10 000. Ono je hodně důležité, co si představujete, pokud Vám stačí jednoduchá kartička na obyčejnější papír vyšší gramáže v malém počtu, tak jste třeba na těch 2000 Kč. Pokud však máte představu něčeho originálního, pak se ceny zvyšují tím, jak složité je provedení, zda je doplněno ruční prací, zda zvolíte například ruční papír, počtem tiskovin a podobně. Kdybyste chtěla pošlete mi Vaše představy a klidně Vám udělám přobližnou nezávaznou cenovou kalkulaci, nebo aspoň poradím možnosti. Zdraví Gabča
Odpovědět
Jo mame vse z Fler.cz vsechny tiskoviny jen zadnou knihu hostu atd... to mi prijde az moc
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás. Váš dotaz je příliš obecný a nikdo Vám na něj nemůže proto realisticky odpovědět. Oznámení si můžete vybrat za 15Kč/ks, ale také za 150Kč/ks. To samé platí o ostatních tiskovinách.
Odpovědět
@printia dekuji za prispevek. Ja nejak pocitala s tim, ze ten, kdo si nechaval navrhovat vlastni koncept u grafickeho studia / designera pro veskere tiskoviny nebude platiti 15 kc/ pozvanka, ale neumela jsem si predstavit, kde zruba muze byt strop, jestli jde o tisice ci desetitisice. Asi z dotazu neni uplne zrejme, ze mi neslo o cenu vytisknuti jiz predpripravenych vzoru z internetu :-( Pani z atelier totumdiem mi ale dala presne tu odpoved, kterou jsem hledala, za coz dodatecne moc dekuji :-N
Odpovědět
Profilova fotka
jako ono je to celkem jasne, ze to muzou byt 2000, ale taky 10000 nebo 15000. Tohle si clovek muze vydedukovat i sam a ne se ptat. Ze zalezi na materialu, slozitosti, mnozstvi. Staci obycejny selsky rozum. Taky staci, kdyz si do google zadas svatebni oznameni, tak ti tam vyjedou i s cenama. Pak jednoduse spocitas
Odpovědět
My jsme za oznámení (30x), jmenovky (60x) a menu (10x) platili 7.000 Kč.
Odpovědět
@tarell08 dekuji
Odpovědět
@iviiiii ja prave nikde nenasla, kolik stoji prace grafika na hodinu a kolik casu je na to zhruba potreba...o svatebni oznameni z netu mi neslo, to si samozrejme spocitat dokazu ;-)
Odpovědět
@iviiiii promin, ziju v zahranici a ocividne uz nedokazu tak zachazet s jazykem. Misto "delat" v dotazu asi melo byt "navrhovat"
Odpovědět
Profilova fotka
@gabide86 I individuální oznámení za 15Kč/kus je možné udělat a běžně se dělá. Vše záleží na složitosti. Obvykle platíte ceny za kus jednotlivých tiskovin plus stanovenou paušální částku za grafické zpracování a tiskovou přípravu, jejíž výše se odvíjí od složitosti, potažmo časové náročnosti. Ceny se mohou u jednotlivých výrobců/dodavatelů výrazně lišit - někdo si účtuje jen jeden paušál, někdo za každý druh tiskoviny zvlášť, také se může lišit cena, pokud si necháte u výtvarníka nakreslit/namalovat obrázky, které Vám následně grafik ve specializované tiskárně na svatební oznámení zpracuje do podoby vybraných svatebních tiskovin. Často může toto rozdělení překvapivě přinést i finanční úsporu. Nemalou roli při stanovení ceny může hrát i počet tiskovin, kvalita papírů a zpracování má také na cenu vliv. Těch proměnných je tolik, že se tu můžeme bavit o stokorunách i o desetitisících... Spíše si vyberte firmy, jejichž práce Vás oslovuje a zadejte poptávku cenové kalkulace s Vašimi konkrétními údaji, čímž získáte nejen finanční srovnání, ale i mnohem konkrétnější odpověď, než Vám kdo může kdy poskytnout tady. ;-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@gabide86 Možná pro bližší představu: cenu tvořil návrh, úprava, konzultace, materiál (papír a obálky),tisk a práce grafika. U nás si za práci vzali 450/Kč.
Odpovědět
Moc dekuji! O konkretni odpoved mi neslo, spis o ten ramec :-) ten mam, takze se muj dotaz vyresil :-) dekuji vsem a preji krasny den
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?