Svatební oznámení a jmenovky v jiné barvě než svatba

Profilova fotka
Ahojky, mám takový problém.Svatba bude situována do žluto bílé kombinace, ale oznámení se mi líbí v jiné barvě, je to problém? A musí být jmenovky sjednocené s oznámením? Ta červená jmenovka by byla případně ve žluté. Děkuju za vaše názory
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslim si, ze oznameni je barevne uplne jedno. na te svatbe ho stejne nikdo mit nebude. Oznameni si udelej naprosto libovolne a zbytek pak slad. taky jsem to resila, jeste to nemam dodelany, protoze svatbu budeme mit za rok a pul, ale oznameni je mi barevne sumak:-) hlavne, at se ti libi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka_aa oznámení si udělej tak, jak se tobě líbí nejvíc ;) :) jmenovky pak slaď s barvou, ale nemusejí být ve stejném designu jako oznamko ;) sice to spousta firem nabízí, ale nemusí to tak být ;) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si říkala, že oznámko nikdo mít s sebou nebude, tak by to mohlo být jinak barevné, jen ty jmenovky do žluta, protože budou na stole. Děkuju mockrát, je vyřešeno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, poradite mi nekdo kde sehnat za dobrou cenu svatebni oznameni? moje predstava je tato http://svatebni-oznameni.net/1194.htm dekuji moc za doporuceni:-)
Odpovědět
Cao holky, prosim vas ted resime oznameni - jak se píše adresa bydliště uplne dole, tak jen jedna kdyz spolu bydlime,ale mam napsat i druhou z kama odchazím (od našich...moc na tom trvaji) a nebo je to jedno?
Odpovědět
Profilova fotka
@barunkapj když na tom trvají, tak tam klidně napiš obě, jedna jako za přítele, druhá tvoje, i když žijete spolu, ale je to jinak věc tebe a přítele co si tam dáte :) my tam nemáme ani jednu a nikomu to nevadí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@barunkapj na adresu taky budeme kaslat. stejne do ni a)nikomu nic neni b)nikoho nezajima c)nikdo ti stejne nic posilat nebude:-)
Odpovědět
@adelocka My máme oznamko z Kyoprintu. Koukala jsem na oznamka na veletrhu a všechny firmy je měli mnohem dražší. Možná bych ještě někde našla i slevovou poukázku - 10%, ale nejsem si tím jistá, pokud by někdo chtěl, můžu to zkusit najít:) My měli veletržní slevu 20%. Sice to Tvoje tam mají cenově i s kartičkou ke svatebnímu stolu stejně cenově, ale asi tam budou mít lepší obálky. V tom Tvé odkazu budou asi klasické bílé, v tom Kyoprintu mají takové perleťové a jednání je opravdu rychlé, co jsem si vymrčela, to nám udělali a hlavně jsem pořád měnila písmo, text, atd., tak už možná ze mě byli na nervy:) Měli jsme 55 oznamek, 55 kartiček (25 na hostinu, 30 na raut), placeno dobírkou a cena byla 1950 Kč. A máme teda tohle.
Odpovědět
Ji a my taky žádnou adresu nikde nemáme. Jen v pravém horním rohu motto, pak naše jména a kde a kdy se bereme, teda samozřejmě ne takhle stroze kdy a kde, ale máme tam nějaký text, na který si teď nemůžu vzpomenout, jak je :D A taky máme úplně jiné barvy svatby, než oznamka, myslím, že je to úplně jedno, nikdo nad tím přemýšlet nebude. A jmenovky se prostě udělají zvlášť, i kdyby ladili s oznámením, tak si toho podle mě nikdo nevšimne:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lacime dekuji moc :-) uz hledam je tam i ta ma :-) a maji opravdu krasne oznameni :-) dik
Odpovědět
Profilova fotka
@adelocka já měla taky z Kyoprintu, objednané po netu a byly perfektní a ne moc drahé
Odpovědět
Chtěla jsem, aby bylo oznámení s tulipány, ty máme oba moc rádi. Na barvě podle mě nezáleží, my jsme se u barvy písma inspirovali vzorovým oznámkem z tiskárny :-). Jinak adresu máme uvedenou dole malým písmem, jen naši společnou. Četla jsem, že se má uvést adresa, kde se budou scházet svatebčané (což bývá většinou v domě nevěstiných rodičů), ale my jsme napsali naší adresu, kam je možné zasílat blahopřání.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jj dekuju je urcite lepsi ten Kyoprint. uz mam vybrano :-) jen jeste chtela bych jen oznameni bez jmenovek i bez pozvanky ke stolu, tak jeste cekam na odpoved, zda to pujde. mate s tim nejaka zkusenost?
Odpovědět
@adelocka A kterápak jsi nakonec vybrala? To, které jsi už měla vybrané předtím, nebo byla nějaká změna? Jinak Ti pošlou až 2 ks oznamek zdarma, abys mohla kouknout. Já si enchala poslat dvě domů a dvě na babču:D Ale stejně máme nakonec jiné, přítel ho viděl na veletrhu a už ho žádné jiné nezajímalo, tak bylo rozhodnuto. Jinak samozřejmě, že to jde, můžeš si nechat klidně poslat i oznamko bez potisku, nebo jen ty kartičky by šly určitě taky :) Není podmínkou kupovat i kartičky :)
Odpovědět
Profilova fotka
pockej jako to ti poslou na zkouzku? jj vybrala jsem si ty same :-) ty proste vyhravaji :-) sice je pritel jeste nevidel, ale myslim, ze protestovat nebude, stejne tyto veci zarizuji sama on je v tomto tvarnej nastesti :-D a jakto, ze i na babi? to jde? tak jak to mam udelat?
Odpovědět
@adelocka Najdi si tam to svoje oznámení a dole, jak je i kalkulace ceny, jestli sis to zkoušela kalkulovat, je i zaslání vzorku. Tam tě to odkáže k tomu, aby ses zaregistrovala. Tak se prostě zaregistruj a asi tě to hodí zpátky na objednání toho vzorku, nebo pokud ne, tak si prostě najdi znovu a dej "zaslání vzorku" a pak si objednej ještě třeba nějaký, co se ti taky líbí a oni ti to pošlou rychle, v pondělí by ti to už mohlo přijít. Samozřejmě nic neplatíš. No a na babču jsem objednala další dva proto, že jsem ji taky zaregistrovala :) Ale pozor, nejde poslat ze všech katalogů, ale jen z katalogu 1, 2, 6, 7, 14. Ale to Tvoje je v katalogu č. 1, takže objednat půjde :) Pak dej vědět, jak jsi dopadla a až přijde, jak vypadá na živo :)
Odpovědět
Profilova fotka
juu, tak dik :-) ale to bude nevyplnene, ne? nebo si to muzu dat uz s inicialem a kompletne udelane?
Odpovědět
@adelocka Buď to bude prázdné, nebo už nějakým textem. Je to jen vzorek na ukázku, takže nemůžeš si říct, co tam chceš mít :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?