Svatební oznámení, jmenovky atd. ve Zlíně a okolí

Profilova fotka
Ahojte holky, jako všechny předemnou i já bych chtěla nějaké krásné, sjednocené oznámení o svatbě, pozvánky ke svatební tabuli a jmenovky sjednoceny do jednoho stylu. Jak jsem viděla na netu různě, není to problém..Máte zkušenosti s dodavateli z webu? Případně mi někoho doporučily? Co mě udivilo i cenové rozdíly..někde docela přijatelné, jinde šílené pálky...snad něco vybereme..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme sice z Brna, ale přesně tohle je naše novinka snažíme se sjednotit styl, jak oznámení, jmenovek, tak i svatebních krabiček a dalších věcí. Můžete se podívat na náš web, který najdete v mém podpisu a nebo taky se můžete podívat na náš FB, kde právě teď probíhá soutěž o nákup v hodnotě 2 500 Kč na našem e-shopu. Přidávám nějakou fotku, aby jste si mohla představit, jak naše produkty vypadají. Taky jsme výrobci a zaručíme Vám rychlé dodání.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi zhotovíme jmenovky, oznámení, čokoládky, magnetky, vinětky na vína, oddací list, pozvánky i menu v jdnotném stylu a v barvě na přání, můžeme zhotovit oznámení dle Vaší představy a upravit vám jej na míru. Dnes jsme přidávali novinky.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 Pokud si chcete udělat o víkendu výlet třeba na blízký slovenský Vršatec, můžete si výlet po 49 kilometrech jízdy od Lůžkovic zpestřit prohlídkou katalogů svatebních oznámení a taky si třeba změřit velikosti prstů, což se Vám bude před objednáváním snubních prstenů také určitě hodit.
Odpovědět
Můžu doporučit PRINTII, kde Ti vyjdou vstříc v požadavcích na jednotný design a i pokud to není v nabídce, tak to uzpůsobí. S panem Fraňkem je dobrá komunikace..naše oznámení z Printie mám v albu. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?