Máte zkušenost s kyoprint.cz?

Prosím nenechával jste si někdo dělat oznámení přes tuto firmu? Vyhlédla jsem si tam oznámení, ale ráda bych slyšela zkušenosti abych nebyla zklamaná...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík my měli a maximálně jsem byla spokojená ! Jsou ochotní udělat cokoliv a moc šikovní a rychle mi i oznámení a kartičky k němu poslali . A ceny bych taky řekla víc jak dobré :) Za mně 1*
Odpovědět
Také jsme si tam nechávali natisknout oznámení a musím potvrdit, opravdu jsou moc ochotní a oznámení je opravdu krásné, každý nám ho chválil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také oznámení od nich a jsme maximálně spokojeni. Mohu 100% doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojek my měli také z kyoprintu a maximální spokojenost, rychle dodání, výborná cena. dokonce nám poslali ještě nějaké kartičky ke stolu navíc, asi pozornost podniku :)
Odpovědět
původně jsem reagovat nechtěla, ale když čtu, jak jsou ochotní..já měla vlastní návrh a ke mně ochotní tedy vůbec nebyli. Měla jsem vlastní fotku a okolo ní (tedy i celého oznámení) jsem chtěla bílý rámeček. No psali jsme si o tom několik mailů, vždy mi přišla suchá odpověď, že rámeček není možný. Nedala jsem se a nenechala se jentak odbýt, až mi paní druhý den napsala, že tiskař rámeček povolil, ale to už jsem si mezitím našla jinou firmu, která s tím neměla problém od začátku. Věřím ale, že kdybych nevymýšlela v jejich očích "blbosti", tak by všechno proběhlo na jedničku s hvězdičkou :-)..myslím, že s nimi dobře pořídíte, jsou rychlí a jejich práce vypadá kvalitně za rozumnou cenu, já měla holt jen "nestandardní" požadavek :/
Odpovědět
Ahojky, taky máme od nich oznámení a maximální spokojenost. Rychlé dodání, super cena a velice ochotní. Oznámení bylo ve skutečnosti ještě hezčí než na obrázku :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme oznámení od nich a skvělá komunikace, extrémně rychlé dodání, cena více než nádherná a obálky k oznámení zdarma! co víc si přát? :D Takže za mě 1 s hvězdičkou...
Odpovědět
Profilova fotka
Budeš určitě spokojená, rychlé jednaní a oznámení moc hezké :)
Odpovědět
Objednávali jsme oznámení, rychlé dodání, maximální spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
no chtěla jsem si od nich objednat oznámení, a už jsme měli doma i vzorky a pak když jsem dělala kalkulaci ceny tak najednou z 13 Kč za oznámení by nás to vyšlo na 20 kč za obyčejné oznámení. Tak jsem si to rozmyslela.
Odpovědět
Díky moc za názory... Šlo mi o tu kvalitu :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsme si byli vyzvednout oznámení v Kyoprint, jelikož bydlíme v Brně, vsadila jsem na osobní odběr.... Oznámení nádhera, vybrala jsem si ho už v loni na veletrhu, takže když cena z 28,-/ks spadla na 16,-/ks byla jsem ráda... Máme tohle http://www.kyoprint.cz/svatebni-oznam... Když jsem ho uviděla byla jsem dojatá, ještě hezčí než na fotce... Dodávají ho rozložené, kvůli dopravě, aby se neponičilo apod. V balíčku bylo oznámení,fólie s ornamenty a mašličky zvlášť,cca do půl hodiny jsme to měli zkompletované, byla to náhodou sranda, taková manufakturka :-) Nad míru spokojená, a 5 změn návrhů ,máte v ceně... :-) No a kvalita super.... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Perfektni domluva, dvojjazycne oznameni bez jedine chybicky a presne dle nasich predstav (chtěla jsem světle lila písmo a vázne bylo).Vyroba a dodani do 2 tydnu. Dobra cena. Zvolili jsme styl oteviraci krabicky a druhé bylo klasické s průhlednou přední fólii s krásnou jemnou dekoraci. Perfektni kvalita papiru a tisku v obou pripadech! @nikynik
Odpovědět
@petramuzik obálky zdarma?
Odpovědět
Profilova fotka
My je máme zrovna v tisku, tak až přijdou, tak dám vědět ... snad bude všechno v pořádku, jak píšete :-)
Odpovědět
komunikace rychlá, vzorek vybraného oznámení zdarma, moc pěkně to ve skutečnosti vypadalo, ceny příznivé. za mě určitě ano 8-) :-)
Odpovědět
my máme také oznámení, jmenovky, pozvánky od nich :-) naprostá spokojenost. Vše jak jsme chtěli. Rozhodně doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme u nich také objednáno, dneska došel grafický návrh a do týdne bychom měli mít oznámení hotové :)
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka no my dostali k oznámení obálky zdarma ... :)
Odpovědět
@petramuzik a to Vám řekli nějak dopředu? A obyč nebo barevné obálky? To jste měli asi nějakou drahou zakázku ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka to mi neřekli, já psala, že jsem je zapomněla objednat :) a paní mi napsala, že jsou zdarma k oznámení. A objednávka nijak drahá nebyla, dělali jsme jen pár oznámení pro nejbližší rodinu. Ale jednání opravdu nejlepší, psala jsem si s více dodavateli a tady to bylo vážně nej... :)
Odpovědět
@michalusenka my taky plánujeme objednat od nich a mají to napsané na stránkách, že obálky jsou zdarma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikynik my sme měli taky od kyoprintu a naprostá spokojenost, krásně zpracované, cenově příznivé a rychlé dodání ;-)
Odpovědět
No ym dneska zadali objednávku a čekám na ten jejich návrh :-))
Odpovědět
Měli jsme také z kyoprintu a bylo to výborné. Kvalita dobrá a cena snad víc než příznivá. :)
Odpovědět
Profilova fotka
maximální spokojenost :-) výborná komunikace, moc dobré ceny, obrovský výběr, rychlé dodání... prostě mě nenapadá žádný zápor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, za jak dlouho vám oznámení od potvrzení náhledu přišlo? Taky od nich objednáváme. Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova nám od potvrzení došlo do týdne
Odpovědět
@petulka1989 A jak dlouho to trvalo od počáteční objednávky? Nevím, jak moc dopředu máme začít a jak dopředu rozdat oznámení? Díky..
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka od objednání cca do 2 dní návrh a potom už bylo schválení či upravy ..ale lepší je vše objednat předem a teď není taková sezona tak by to mělo být v podstatě do týdne vše
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?