Informace na svatební oznámení

Ahoj všem, co by nemělo chybět na informativní kartičce přiložené ke svatebnímu oznámení? Určitě adresa a čas příjezdu, napadá mě i pak kontaktní osoba v případě jakýchkoliv komplikací s příjezdem (to už ženich s nevěstou těžko budou moci řešit), dále bych tam potřebovala zakomponovat potvrzení ohledně přespání, možná dress code.. Napadá vás ještě něco, co by tam mělo zaznít? Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
já ktomu napsala průvodní dopis, dostali jsme jeden takový i od známé..jestli chceš tak pošlu
Odpovědět
Profilova fotka
jinak pokud víš jak to napsat jen tě zajímá co ještě, tak já tam mám ještě : ...V případě, že potřebujete speciální menu k obědu (vegetarián/alergie) dejte také vědět. jinak zmiňuju sraz setkání v domě nevěsty, sraz přímo na místě, kontakty-adresy obřadu(restaurace) a našeho domu(rodičů) , oblečení, ubytování kde a kdy proběhne, parkování, dary
Odpovědět
@pennya jé a můžeš mi ho zaslat do zprávy? Mrknu na to :) Naštěstí máme vše na jednom místě podle pravidla: přijeď, najez se, napij se a odpadni :-D ale ne, primární důvod je vyhnout se přesunům svatebčanů v autě :)
Odpovědět
ahoj, poradily byste mi, kde stáhnu zdarma ikony (piktogramy), potřebné k vytvoření svatebního oznámení? máte zkušenosti, tipy? moc děkuji V.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se do našeho on-line editoru, kde jsou různé motivy svatebních oznámení a kde můžete také čerpat inspiraci :-) Navíc si můžete zdarma a jednoduše navrhnout svatební oznámení dle Vaší představy :)
Odpovědět
@pennya Ahoj, mohla by si prosim aj mne poslat vzor toho sprievodneho dopisu tiez by som nieco take potrebovala :-) dakujem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pennya Ahoj prosim poslala bys mi ten dopis? taky neco podobneho musim dat dokopy. dekuju
Odpovědět
@pennya prosím o průvodní dopis pro inspiraci, mockrát děkuju;-)
Odpovědět
@pennya tak nakonec jsem se vydala cestou svatebního webu., kde jsou uvedeny základní informace.. :) na pozvánku hodím odkaz na web pro ty, co pozvánku zašantročí, nevezmou si ji s sebou nebo ji někde propijou už před svatbou :D
Odpovědět
@pennya dobre rano, poslala byste mi prosim take vzorovy dopis?Dekuji :-)
Odpovědět
@pennya Dobrý den, mohla bych také požádat o zaslání průvodního dopisu pro inspiraci....
Odpovědět
Profilova fotka
můžu taky prosím o zaslání toho dopisu :) děkuji :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@pennya ahojky, mohla bych také poprosit o přeposlání "průvodního" dopisu :), děkuju
Odpovědět
@mala.levandulova My v příručce máme 8 "čtverců", skládají se do brožurky - na prvním logo, na posledním naše fotka, na ostatních - Kdy a kde, Mapa, Doprava, Ubytování, Dress Code a Dárky (vlastní básnička a odkaz na web s dary)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucien myslím že jsem to tu viděla na fotce, vypadalo to moc dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky snad jsem to poslala všem :)
Odpovědět
@pennya To bylo asi od nevěsty, co nás inspirovala provedením - ta měla 12 čtverců :-) Naši verzi budu teprve do alba nahrávat :-)
Odpovědět
@pennya Mě nic nepřišlo:-( prosím pošleš? Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@pennya muzu taky poprosit dopis pro inspiraci?
Odpovědět
Profilova fotka
Nam bylo vycteno, ze jsme na oznameni nedali adresu pro zaslani gratulaci a daru
Odpovědět
Prosím kde bych našla tu brožurku ze ,,čtverečků" ??
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli pocit, že k oznámení potřebujeme napsat něco víc. Psali jsme dopis každému zvlášť (změna oslovení) bylo tam něco o tom, že se máme rádi, kdo jsou naši svědci, odkud bude vycházet nevěsta a odkud ženich. Dalo by se tam i víc popsat místo obřadu, barevnost nebo styl svatby, ubytování a td. No a pak ještě zvlášť dopis svědkům, kde jsme psali, jak si vážíme jejich přátelství. .... Teď, když něco takového řešíme pro klienty, tak je to v programu jako přehnutá A5.
Odpovědět
Finalni verze se dela
Odpovědět
My takto pro kamarády, máme pro rodinu jinak informace se srazem a pro moje kamarádky, co přijdou už ráno :-)
Odpovědět
@martipoky nám taky :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?