Svatební výslužky.. ano/ne?

Ahooj, chci se zeptat jak to budete mít se svatebníma výslužkama. My přemýšlíme, že bysme je ani nedávali, říkali jsme si, že stačí, když si hosté zobnou tam :-) Jak to máte vy??? Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemame 😉 dostanou zbytky 😁😂😁
Odpovědět
Profilova fotka
My je mame :-) Ale vyprdli jsme se zas na vyvazky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme.
Odpovědět
My jsme je neměli. Všichni se dostatečně najedli na svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
taky na to kašlem :)
Odpovědět
@simka7 : u nas je to zvykem,ale davame je i 14 dni dopredu. Vsichni se tesi na cukrovi a hlavne si ho vychutnaji :-) Naopak nechceme zadne mini vino,peceny caj,cokoladky,mydlo,tuzky,placky atd.
Odpovědět
Profilova fotka
tiez sme nedavali nic, akurat s rodicmi a najblizsou rodinou sme si den po svadbe rozdelili zbytky :D
Odpovědět
My jsme dávali 0,7l vína do páru... jinak koláčky nebyly ani na svatbě, to něco málo, se rozneslo před svatbou a na svatbě bylo sladkého až až, takže tam nikdo po koláčcích ani nevzdechl..
Odpovědět
Profilova fotka
Nebudou. Ať se hosté nadlábnou na místě. :D
Odpovědět
Taky nebudeme mít :-)
Odpovědět
Ahojki my budeme mit, babicka si na to potrpi, jelikoz plati cukrovi je to takovy predsvatebni dar. jinak uz se to normalne nedava ani my bysme nedavali.. ;-)
Odpovědět
Taky jsme neměli. (my hned dopředu hlásili, že naše svatba nebude moc podle pravidel :-D ). Ale ,měla jsem připravené malé krabice a těm, kdo odcházeli, jsem vždycky zabalila kus dortu a prostě všechno, čeho bylo dost. (počet hostů a průběh svatby to umožňoval ;-) Někomu by se třeba nehodilo pořád odbíhat balit krabičky ;-) )
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme, ale spíš jen protože jsem koupila krásný krabičky a cukroví máme za pár korun :-D
Odpovědět
Nemame. Za prve krome cheesecaku a zmrzliny nebude na oslave zadne sladke. A navic skoro pulka hostu bude den po svatbe navecer odletat, takze by jim vysluzka stejne na nic nebyla, do letadla v cervenci to urcite tahat nebudou :-D
Odpovědět
výslužky taky neděláme - větší část hostů by je stejně jak lulu_84 do kufru asi nezabalila. Hosti dostanou jedlý dárek, rodiče pak v trochu větším měřítku. Jinak sladké na svatbě budou koláčky, frgály, dort a chci zkusit své makronky - ale stejně mám obavu aby to nezbylo, jelikož hned v pondělí letíme na honemoon.
Odpovědět
Profilova fotka
My je mít budeme, taky rádi smlsneme, když má někdo v okolí svatbu, takže se budeme držet tradic :)
Odpovědět
Profilova fotka
My je budeme mít a budeme je rozdávat dva dny dopředu. Po okolí je to tradice a kazit ji nechci. Určitě zase neplánujeme na svatbě rozdávat serepetičky jako díky, že se tedy uráčili přijít (čokoládky, tužky, mýdlíčka...). :)
Odpovědět
My výslužky budeme rozvážet dva dny před svatbou. Je to u nás tradice a ráda taky cukroví dostávám a hodněkrát už jsem dostala. Takže my určitě ano. Když jsme byli sestřence, tak ti nám dokonce výslužku dali až po hostině, měli nachystané krabičky se jmény. Taky super, když někdo bydlí daleko.
Odpovědět
My taky nakonec nebudeme mit, jak bylo tady zmineno, at se kazdy naji na svatbe, tam toho bude dost :)
Odpovědět
My taky nemáme
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?