Svatební dort, Praha

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky.. Chci se zeptat, kde jste si nechali dělat dorty v Praze. Nechci do něj dávat raketu v řádu tisíc korun, ale nějaký pěkný chutný dort v reálné ceně bych uvítala. Nemáte kontakty + fotografie dortů? Uvítám i špatné recenze kde ho rozhodně neobjednávat. My bychom rádi dvoupatrový, třípatrový - zkrátka pro 30 osob, bílý s modrýma kytkama - tak jestli máte někdo inspiraci. Předem moc díky za odpovědi, děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chtela bych Vam nabidnout nase sluzby. Vyrabime svatebni dorty, cupcakes,cakepops a rucne zdobene svatebni susenky. Nabizime individualni ochutnavky nasich dortu, behem kterych probirame nejen chut ale i vzhled dortiku. Dortiky dovazime na misto svatby. Podivejte se na nas profil a nevahejte nas kontaktovat :-)
Odpovědět
My budeme mít třípatrový dort pro 40 lidí z dortikovo.cz Vyjde nás na 3800,- Měli jsme ochutnávku a krémy má slečna/paní úplně senzační. :-)
Odpovědět
@teresh07 Ahoj, zkus Adie dorty. Adie je moc sikovna a ma naprosto skvele prichute a jejich kombinace. Krome toho je moc mila. Drzim palce, at se svatba vydari podle vasich predstav!
Odpovědět
Ahoj, měli jsme dort z cukrárny Amarilis a pro cca 35 lidí nas dort vyšel na 3000 kč i s dopravou :) M.
Odpovědět
Ahoj, já můžu doporučit paní Lenku Taliánovou. Je z Prahy a peče krásné a velice dobré dorty. My od ní dort měli a byl úžasný. Je na facebooku jako "Sladké dortíky Tali".
Odpovědět
Doporučuji paní Vávrovou z Hostivic (Dorty od Rozárky), chuťově, cenově senzační, zároveň strašně příjemný přístup. Podrobný popis i foto dortu je v mém fotoblogu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybyste chtěla nezávazně ochutnat naše dorty, jme k dispozici na Barrandově. Dorty i ostatní sladkosti vozime az na svatbu, takže by Vám tyto starosti odpadly. 604990476 Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit Dort od Moniky Kremenove z Domaciho pecenicka, mrkni na Facebook, pece vyborne a poctive
Odpovědět
Profilova fotka
Mockrát děkuji holky, já se snažim to postupně číst, a obepsat, ale všeho okolo je toho nějak hodně :D Ale děkuju za tipy. Zatím to vidím na paní Vávrovou, ale uvidíme :P
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu vám nabídnout naše služby:) 25.3.2017 bude v naší výrobně bezplatná nezávazná svatební ochutnávka. Připraveny budou dorty minidorty a spoustu dalšího:) Pro více informací se můžete podívat na náš profil:)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji :P zkusim to prokoumat
Odpovědět
Jedině Cup and cakes na Nových Butovicích :)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?