Kolik cukroví do výslužky

Profilova fotka
Ahoj, přemýšlím nad tím, kolik tak kusů koláčků a minizákusků (mini kremrole, mini věnečky, mini laskonky) dát do výslužky.. Pro hosty budeme mít ještě malé dárečky, tak výslužku chceme už jen malou symbolicky. Koupila jsem krabičky 14x14x9cm, jen neodhadnu, kolik se tam tak vejde :-) Ještě se zeptám, jak jste to pak s výslužkami organizačně dělali ve svatební den?
Odpovědět
Ahoj, také by mě zajímalo kolik se hodí na osobu dávat cukroví a koláčku do výslužky :-N
Odpovědět
Ahoj! Ja som mala 10 kuskov mini zakuskov vo vysluzke. Mala som krabicky 12x12x6 a boli krasne plne. 7 kuskov svatebnich kolackov, jedna makronka, jedna pusinka a mini muffin. Vysluzky boli dorucene rano v den svadby, uskladnene v chladnicke restauracie a vecer ako ludia odchadzali mi postupne priniesli vysluzky.
Odpovědět
já jsem původně přemýšlela taky nad minizákusky, ale vzhledem k tomu, že máme svatbu v červenci a asi by to teklo a nikdo by to nejedl, jsem to nakonec zamítla... nicméně jsem to měla rozplánovaný podle velikosti rodin (největší 20 minizákusků + 20 koláčků a nejmenší 5 minizákusků + 5 koláčků). nakonec dám suché cukroví (taková ta vánoční klasika + nějakej řez nebo roládu a asi kousek na každou osobu toho řezu nebo rolády a toho cukroví taky podle počtu lidí v rodině...). taky jsem přemýšlela nad uskladněním, máme omezené možnosti, děláme si vše svépomocí a máme k dispozici jen asi 3 ledničky, takže výslužky dám asi komu to půjde den předem a jen pár dám až večer na svatbě...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?