Kolik cukroví a koláčků pro cca 80 osob??

Kolik byste doporučili objednat koláčků a cukroví pro cca 80 osob na hostinu + do výslužek? Nemám vůbec představu koláčky budou maličké asi 2 cm a cukroví bude též drobné. Máte někdo zkušenosti, bojím se aby bylo všeho dost? :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle by me taky zajimalo. Neporadite prosím? =-) :-)
Odpovědět
Výslužky podle toho jak máte velkou krabičku... Pokud je to řekněme 20x20 cm (taková malá dortová), tak pak několik koláčků a tak 750g cukroví... Většinou se to stejně objednává na kila... Koláčky a cukroví na hostinu - sama netuším - byla jsem na svatbách, kde hodně cukroví zbylo - v létě, teple... Taky záleží, kdy hostina začne - někdo má oběd už ve 12, jiný až třeba ve čtyři... Plus je třeba počítat s dortem... Čistě odhadem bych řekla 6-8 kg cukroví a 6-8 kg koláčků (Když to vezmete s dortem, je to nějakých 250g na osobu sladkého, to by mělo snad vyjít)...
Odpovědět
Profilova fotka
@clear301 děkuji moc za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, na hostinu počítejte pro 80 lidí nejméně 400 koláčků a 400 mini zákusků + drobné linecké cukroví cca 1,5 kg(cca 150 ks) + dort, co se týče výslužek, tak dle velikosti krabiček napočítat přesně kusy, pokud si to budete skládat sami, nebo si nechte napočítat výslužky, jako zvlášť zakázku. Více na našich stránkách - výslužky. Z vlastní zkušenosti vím(od našich zákazníků, kteří zvolili připravit si výslužky doma sami), že házet počty od oka není dobré a věřte, že šílet před svatbou, jak a co nachystat, bude nepříjemné.
Odpovědět
@martinael To vážně se u vás na svatbách podává a jí takové to drobné (vánoční) cukroví ? Já si myslím, že to si snad skoro nikdo nedá, pokud tam jsou ještě třeba zǎkusky, dort, koláčky a tak. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja každý host nemá rád krémové cukroví a navíc, je to takové trvanlivější. Měli jsme i zákazníky, kteří chtěli jen linecké drobné cukroví a dort, nic víc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?