Kam na svatební cestu? Kde je teplo, moře, all inclusive

Ahoj holky, chtěli bychom někam na svatební cestu.Můžete někdo poradit kam, přes jakou cestovku.Každý den jsme rozhodlí pro něco jiného.Jeden den to je Thajsko, druhý den Keňa, třetí den Mauricius, atd atd. Požadavky hlavně teplo, krásné moře, hezkej hotel, all inclusive, aby se dalo jít někam i mimo hotel???? :-)
Odpovědět
1
2
Záleží, co se Vám líbí a co byste rádi viděli. Mimo hotel se dá jít všude, pokud nebudete na opuštěném místě v poušti či ostrově:-)
Odpovědět
Opravdu záleží na vašich preferencích. Já bych dala přednost Asii před Afrikou (ta mě moc nebere), ale v každém případě bych necestovala s CK. Jednak je to předražené a také omezující. Ale je fakt, že pro mě je dovolená u moře nuda :-D My pojedeme na svatební cestu buď do Švýcarska nebo vlakem do Vladivostoku (to za předpokladu, že opustím své zaměstnání, protože je na to potřeba tak dva měsíce volna, aby si to člověk užil. Přítel má prázdniny ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
A taky je důležitý, kolik do toho chcete investovat :-) výše zmíněné splňuje Řecko stejně jako to Thajsko...ale když už to Thajsko či Mauritius zmiňuješ, tak o penězích to asi nebude, že? Mě osobně třeba Thajsko vůbec neláká, nevím, co na tom lidi vidí, podle mě poslední dobou čím dál oblíbenější a už to přestává být pomalu pravá exotika...ale pro někoho může mít samozřejmě své kouzlo. Keňa asi nebude k moři a all inclusive, ale spíš safari a dobrodružství, tedy dle tvých podmínek spíš nevyhovuje...Mauritius bych brala :-) Ale taky už je celkem profláklej.
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 Já bych jela na Kubu. Pro mě je to svým způsobem taky exotika a slyšela jsem na ní samou chválu. Hlavně je tam prý už dost kvalitní "péče" o turisty a co se třeba líbí mě, že se tam snoubí historie s tím modernějším stylem života. Člověk se může zatoulat do míst, kde to žije i v noci a pak si odpočinout na plážích kde není skoro ani živáčka :-)
Odpovědět
@verolen24 mě lákají Maledivy 8-) taková romantika, kousek svý pláže na líbánkový muchlování ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My osobně chceme letět na Kypr, bílý písek, modré moře, vlajky za čistotu pláží:) a hlavně večer otevřené kavárničky, a za krásnou cenu si tam člověk může užít all inclusive na hotelech s bazénem :) např. maledivy jsou prej brutálně nudné, večer žádný život...my bychom si chtěli užít i večera někde na zahrádce restaurace s dobrým jídlem a muzikou :) navíc mají strašně rádi čechy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kineka hele, já bych ani na svatebku nejela s all inclusive :-D snídaně je možná dobrá. Ale možnost každý den si jít dle své chuti, to je nenahraditelné.
Odpovědět
Profilova fotka
já, kdybych si mohla vybírat a nekoukat na peníze, tak bych se jela válet na Bali, ale tam nepojedu :-D
Odpovědět
mě se líbí obě možnosti, v rušnym letovisku s all inclusive jsme pár krát byli, takže na ty líbánky by se mě osobně spíš líbilo něco intimnějšího, ale ten ruch mám taky moc ráda:) Kypr je parádní, ale hodně Rusáků, to ale asi záleží na oblasti 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n tak oboje, all inclusive + dát si když chceš něco jiného...na kypru kam se chystáme jsou totiž např. v all inclusiv někde i míchané drinky bez omezení zdarma, denní občerstvení atd, musí být fajn vědět, že máš každopádně co jíst a ještě navrch máš na výběr :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kineka mě přijde, že ten finanční rozdíl mezi bez stravy a allinclusive je značný a ikdyž si dám kdykoliv někde něco, tak mě to vyjde líp. Já bych peníze na all nedala, když vím, že se budu chtít stravovat i jinde. Nebo bych se naopak nemohla stravovat jinde :-( Obojí dohromady jsou podle mě vyhozené peníze. 8-)
Odpovědět
@verolen24 Já když nevím co, tak vlezu na stránky orbion tečka cz, tam je popis k zemím, ke každé zemi je spousta diskuzí a tak - zkrátka se tam sdružují turisté a dávají si rady co, kam, kdy, za kolik... Hodně dobrá stránka. Záleží na tom, co chcete dělat - podle mě je nesmysl jet do Keni nebo Thajska jen např. za 10-ti denním válením u moře a občas vylézt z hotelu do přilehlého města-mě osobně to přijde prostě škoda nevyužít možnosti takhle zajímavých zemí. Naopak Mauricius je podle mě pro válení ideální. Na svatebce jsme byli na Kapverdech, ostrov Sal a jsme spokojení. Ale je fakt, že to není pro každého, přestože tam je teplý tyrkysový oceán, dlouhé bílé pláže a dobré hotely s výborným jídlem. Prostředí mimo hotel - to už je zkrátka Afrika se vším, co to přináší (většinou v negativním slova smyslu). Já moc na ty válečky nejsem, takže za sebe můžu doporučit Madeiru. Splňuje všechno, turisté téměř žádní, romantika jako blázen, příroda neuvěřitelná, jídlo výborné. I koupat se dá, ale nejsou tam dlouhé bílé pláže. Ale za mě říkám, že na Madeiru ani ty tři týdny, co jsme byli, nestačí ani omylem.
Odpovědět
Článek se načítá
No a co rikate svatebni ceste v CR, kam byste jeli? Laka me Lednicko-Valticky areal... Zahranici asi neklapne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zouzle my si asi v ČR užijeme nějaký wellness svatební balíček (už jsme na nějaký koukali) - cca 4 dny a v létě pak normálně na nějaký lastminute k moři - běžná dovolená :-)
Odpovědět
@chris_n Jojo, taky to tak vidim, na ten balicek, uz jsme si rikali, ze po novem roce zacneme vic koukat i na slevy :-D Protoze to, co je ted, ma vetsinou platnost do konce brezna apod. Ale urcite bych tam chtela take nejake masaze, treba cokoladovou, to je vec...! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zouzle my našli něco vyloženě jako novomanželského v jednom hotelu, neřeknu ti teď kde :-D Nevím, kdy máte termín, ale slevový portály to chce tam max. měsíc předem.
Odpovědět
Profilova fotka
@zouzle Jestli chcete jet na svatební cestu po ČR, zkus tyhle diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb.... Jinak Lednicko-valtický areál je určitě dobrá volba :-) My jsme teď byly s kamarádkou na sportovním víkendu v Kašperských Horách a rozhodně doporučuju hotel Kašperk, velmi luxusní, milý personál, božská kuchyně, v ceně je i bazén, možnost masáží a myslím, že nabízejí různé balíčky, tak se zkus podívat :-)
Odpovědět
Jak je vidět, v tomto se opravdu radit nedá, protože každému se líbí něco jiného. Já osobně bych raději jela do exotiky, protože vím, že s dítětem se tam nějakou dobu nepodívám. A i když normálně cestuji indviduálně po všech možných čertech a hotely obecně nemám ráda, tak na svatební cestu bych jela přece jen tam, kde se o mě postarají. Ale druhý to může mít úplně jinak.
Odpovědět
@chris_n mame termin v dubnu, budem fakt hledat v tech slevach az po novem roce :-) @makovaapanenka diky za tipy - co jsem koukala, je fakt zajimavy ten hotel Via Ironia, ta viriva vana na pokoji, moc, moc pekne :-D Hotel Kasperk jsem si prave nasla, mam pustenou hudbu a uz jsem si myslela, ze mam halucinace, jak to maji podbarvene hudbou, ze uz blaznim :D ale dobry...vypada to taky pekne, ten bazen, masaze mi nesly otevrit, pac mam zastaraly pocitac :-D No bude to prijemne vybirani! @jancip s tim ditetem mas pravdu. Ze se nikam clovek nepodiva a my bychom se taky chteli uz pristi rok snazit x-) uvidime, rekl slepy hluchemu, snad neco vymyslime :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zouzle Lednicko-valtický areál je nádherný, ale na projití je to tak na dva dny :-) Takže na víc dní si určitě namyslet ještě něco jiného...ale jestli jste tam ještě nebyli, tak určitě dobrá volba, je to takové romantické místo, pro svatební cestu myslím celkem vhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
@zouzle Masáž doporučuju, nabízejí jich opravdu hodně. Já jsem měla hodinovou sportovní celého těla. Masér mě sice svým vzhledem trochu vyděsil, ale svou práci odvedl skvěle! Nehleděl na minutu sem nebo tam a neskončil, dokud mi důkladně nepromasíroval opravdu celé tělo. Kamarádka si zase objednala reflexní odblokování zad a taky byla moc spokojená :-)
Odpovědět
@verolen24 Ahoj, myslím, že super je Řecko a úplně tam stačí polopenze - na obědy je fajn vyzkoušet místní taverny. My byli na svatební cestě na Krétě. Pokud by vám nevadilo letět i z Německa, mrkni na Airstop - my s nimi letěli z Vídně, dále Nacesty a jiné německé cestovky, last-minute tam jsou fakt za super ceny, ale i exotika. Hodně už létají i z Prahy. Znám několik holek, co byly na líbánkách v Dominikánské republice a byly nadšené, zavedly tady i diskuzi. Takže pokud vám nevadí dát za líbánky trochu víc, šla bych do DR, ta mi přijde na líbánky jako stvořená. Jedna holčina to srovnávala s Kubou - myslím úroveň hotelů a DR se jí zdála lepší. Já bych Kubu preferovala na cestování. My o DRuvažovali, ale nechtěli jsme tolik utrácet a spíš lenošit a raději pak letět mimo Evropu cestovat, takže jsme byli až loni v Thajsku, ale na vlastní pěst. Do DR se chci jednou určitě podívat a rozhodně s all incl. - ty koktejly musí být báječné ;-)
Odpovědět
@zouzle Lednice a okolí - to je pohádka! Z Čech bych si na svatebku vybrala buď tohle a nebo Pálavu a nebo ideálně kombinaci. Lednice-Valtice vypadají na fotkách obrovský a dost to pak překvapí, jak je to všechno malý:-) hned se to projde a co pak? Ale nejspíš bych si z té cesty vůbec nic nepamatovala - takovýho dobrýho vína všude:-D
Odpovědět
Profilova fotka
malta a Valleta je velice romantický místo. Taky je tam dost věcí k vidění a na takém malém ostrově člověk moc běhat nemusí. Ale nejlépe je tam počátkem září. :-N
Odpovědět
Holčiny, děkuji za tipy.Každý den se inspiruju na různých webwch. .Samou by mě zajímalo kam pojedem. Na cesty, orbion, airstop mám už v malíku. :-) Někdo tady radil Madeiru:-) jdu se na ní podívat a pokochat se, Nebyl někdo z vás holky na Srí Lance???
Odpovědět
@ninive211 My jedem do Keni - safari, moře a all inclusive máme taky :-)
Odpovědět
@verolen24 Z osobní zkušenosti mohu doporučit Mauricius a Dominikánskou republiku. Jinak myslím, že zajímavá svatební cesta by byla i na Kubu nebo Maledivy. Vše je otázkou vašich preferencí a finančních možností... ;-)
Odpovědět
My se nemuzeme nabazit Mexika. nejdrazsi je asi letenka, ale benzin, pronajem auta a hlavne jidlo a piti je temer srovnatelne jako u nas. Nesmis tedy byt ve vylozene turisticke leokalite. My letame na vlastni pest...ale nasi kamaradi se ted vratili odtud z organizovane svatebni cesty a byly nadseni. Tyden cestovani po Mexiku a tyden valeni se u more ;) My jsme to meli jako predsvatebni cestu..ta svatebni nas teprve ceka....stale premyslime, tahne nas to na druhou stranu zemekoule. tak uvidime :)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n je tam bych letěla hned. Přítel rika - skromna,ale hezká svatba a pak se uvidí kde budeme trávit libanky:-D
Odpovědět
Určitě bych doporučila Hawai, na svatebku si zde každý přijde na své. Jsou tu luxusní hotely a vily, krásné pláže, skvělé na surfování, krásná místa na potápění. Je možné vyjet do hor a přírody, jsou zde krásná horská jezera a vodopády i lávová pole. Je možné si užít i civilizace a restaurací s dobrými mořskými plody atd. ;-) Krásné a zajímavé je i Japonsko, Keňa nebo třeba Nový Zéland či Aljaška, těch míst je mnoho a každý preferuje něco jiného :-) Západ USA je též velmi pěkný :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?