Kam na krásnou svatební cestu do 18.000,-

Profilova fotka
Ahoj všem. :) Mohla bych vás požádat o tipy na svatební cestu? Už jsem tady fóra projížděla, ale co jsem koukala, tak skoro všechny dovolené tu byly dost drahé, některé dokonce tak, že bych si na to nevydělala ani za rok. :D My nemáme zas tolik peněz a rádi bychom za osobu dali max. 18.000,- Kč. Osobně jsem si představovala nějaký krásný řecký ostrov. Nebo celkově Evropu, kde jsou hodně vysoké teploty, aby případně i v září bylo krásně. :) Ráda bych trošku "luxus" (nemyslím to doslova, vím, že za luxus se platí hodně), tím mám na mysli alespoň 4 hvězdičkový ověřený hotel s krásnými pokoji, zahradou atd., prostě když už jsou to líbánky, tak ať i za míň peněz je to super. Prosím dávejte své tipy. :) A jakou cestovku by jste mi doporučili? :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Doporučila bych ti Kypr nebo Baleáry :-) Sama jedu na svatební cestu na Mallorcu :-) Já přímo v CK pracuju, tak ráda pomůžu :-D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucfuci Kypr moc nechci, ale mrknu na Baleáry, to neznám. Přemýšlím nad Rhodem. Každý chválí, jak je to tam krásný, na romantickou dovolenou jak dělaný, ale vybrat super hotel u pláže je fakt zlo. Mallorca byla druhá v pořádí. Kam jedete konkrétně? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka já jedu na jih do BG Java, krásná 4*. Ten Kypr jsem ti napsala z důvodu počasí -lítá se tam až do října. Takže je tam dlouhou teplo :-) Baleáry máš Mallorku, Menorku a Ibizu. Krásná příroda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucfuci Tak já to na netu projedu. :) A máš i tipy na konkrétní hotely? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucujem Kanarske ostrovy, je tam krasne, dostanes sa tam lacno a pomerne rychlo a vela moznosti zabavy. More tiez krasne. My sme boli na Gran Canarii a Tenerife a oba ostrovy boli uzasne.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Řecko jsme byli s přítelem na Rhodos (Faliraki) a nádhera, 11 dní all inclusive, jsme dali 14990 v hlavní sezoně červenec-srpen, svatební noc jsem přemýšlela Turecko http://www.newtravel.cz/suntopia-magi... nádhera, cena super a všichni si to vychvalovali co tam byli. Nebo ještě Španělsko, ale to nemám vybranou přesnou destinaci.
Odpovědět
No, záleží, jestli chceš něco netradičního nebo klasiku. Jako netradiční doporučuju Ohrid v Makedonii, u nás to není známé, ale jsi tam za tuhle částku jako královna. Výborná kuchyně, úžasní lidé a nádherná nedotčená příroda. Je tam spousta i mís k procházkám, byzantské kostely, jezero zapsané v UNESCO s nejčistší vodou. Přidávám fotky na ukázku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych za sebe doporucila Santorini (ale tam bys musela pohledat ubytovani a misto, my jsme byli ve studiu, sami si varili), je tam nadherne. Nebo pak jeste Pargu v Recku, taky nadhera :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě řecko byla jsem kréta, rhodos, aegina, samos, kos, pevnina a úplně nejlepší ze všech je lefakada a karpathos, teda za předpokladu, že si půjčíte motorku nebo auto, na ty nejkrásnější pláže je nutné dojet.
Odpovědět
Za mě jednoznačně Mallorca. byli už jsme tam dvakrát a fakt je to nádhera. Zato Kréta mě zklamala. Všude hnus a špína :(
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka wow taky bych nechtěla mít tolik peněz :D 18 tis na osobu ? tak to já bych řešila exotickou destinací - thajsko atd :)) žiješ tam za takových 10 dolaru na den (jidlo, zabava) a jsi jak boháč. Nejdražší je letenka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinaatru ale samozřejmně každému se líbí něco jiného :)
Odpovědět
Článek se načítá
@martinaatru Thajsko za 18tis na jednoho? A kde? My ho máme v plánu ale rozpočet na jednoho máme cca 50tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@roxelli Thajsko se dá sehnat i za 18 tis třeba teď mimo sezonu. Je to ale v drtivé většině Pattaya, která nemá s Thajskem a i s exotikou vůbec nic společného. Je to veliké a přelidněné město ve kterém je na každém kroku noční klub a i ceny všeho jsou tam 1x tak dražší než ve zbytku Thajska. Doporučuji ostrovy Ko Chang, Ko Samui, Phi Phi a nebo Krabi. Ceny jsou od 30 tis na osobu, ale stojí to zato ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka My byly na Lefkádě před rokem v září v Nidri a nic krásnějšího jsem neviděla, kdyby jsme tento ostrůvek nenavštívili, tak je to má jasná volba.. nyní hledám podobné krásné pláže jako jsou na Lefkádě... fakt krása. Když budete bydlet kdekoliv na Lefkádě, je potřeba si půjčit auto, či skútr.. všechny pláže jsou mimo města... fotečky na namlsání.... Já uvažuji právě o Kypru Protaras(pokud by jsme ho sehnali v last minute), nebo západní Kréta (líbí se mi pláže Elafonissi,Falassarna,Balos)... a taky brouzdám po Zakynthosu... no nevím co dřív... @kkacenkka zkusím kuknout na ten Karpathos ;-) když říkáš že tam jsou krásné pláže něco jako na Lefkádě.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacenkka no tak Karpathos taky krása ;-) ale jak tak kukám, tak v našem termínu se nejezdí... :-(
Odpovědět
My letíme na přelomu srpna/září na Zakynthos, Tsilivi, aparthotel Planos - http://hotel.invia.cz/recko/zakynthos... a v pohodě jsme se vešli do vaší požadované částky na osobu, ještě s rezervou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda taky hlasuju za Asii. Letenky teď bývají hodně často v akci, ceny jsou přijatelné, na booking.com jde sehnat parádní ubytování. Ať už Thajsko, Bali, Maledivy, Sri Lanka... těch destinaci je hodně a je jen třeba sledovat letenky.
Odpovědět
@roseinka ahoj, my jsme byli na Rhodosu předloni a byla jsem upřímně řečeno dost zklamaná. Pro mě osobně asi nejošklivější řecký ostrov...Byli jsme na severu, protože jsme chtěli vlny a pláže špinavé a pořád nám nad hlavami lítaly letadla. Pak jsme jeli na výlet na východ a tam zase moře total mrtvý a úplně bez větru. Lindos byl krásný, ale pláže malé a lidi tam byli jak sardinky. Moc se mi líbila Kréta, byli jsme na severu u Rethymna i dole na jihu (černý písek). Příroda krásná a stezka Samária je super celodenní výlet. Na svatební cestu jedeme na Santorini - já poprvé do studií za cca 14 tis. na osobu. Jinak můžu doporučit jižní Španělsko, Andalusii, byli jsme 2x na Benalmadena Costa, hotel San Fermin, jednou s cestovkou, jednou jsme si to koupili samo přes net a bylo to super. Turecko taky není špatná volba. Pokud bys chtěla krásnou, ale trochu dražší svatební cestu tak ještě můžu doporučit Kapverdy, loni jsme byli na Boa Vista a krásné. Za 8 dní do luxusního hotelu za 19tis (byla to akce).
Odpovědět
@elkaem ve Španělsku už je v říjnu zima - i dole v Andalusii. Moře je studené, protože se Středozemní moře míchá s oceánem. Na pláži jim končí sezóna kolem poloviny září. Tj. Zavírají umývárky, záchody a přestávají se starat o pláž. Jinak nádhera na cestování a poznávání. Byli jsme 2x v Benalmadeně, hotel San Fermín, Andalusia.
Odpovědět
@zzzu zkus se podívat na jižní Krétu, písek černý a moře díky tomu nádherně tyrkysové. Bohužel jih je mrtvější než sever...My jsme byli na jihu i severu a nádhera. Na severu jsme byli asi 10 min. od Rethymna a nádhera. Dlouhé pláže s minimem lidí a možnost zajet si do historického centra, fakt super. Příroda nádherná. Stezka Samária pecka.
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu zkus kouknout na Aeolus, byli jsme s nima třikrát a v pohodě, mají celkem dost nabídek. Jinak ten Karpathos je hodně větrný, ale tak aspoň ti není vedro a není tak profláknutý....
Odpovědět
Profilova fotka
@roxelli Stačí umět jazyk, víš jak bookovat letenky a vše si zařídit samy a je to o dost levnější :) My to tak děláme o každou dovču :) a vyjde nás to o dost levněji :) (samozřejmně je to bez jídla, ale tk domluvit se dá na všem. Jenom přece i v restauracích se jídlo pohybuje kolem pár dolaru :) ) Roxelli teď bych do thajska nejezdila Sezóna je tam v zimě ! (kolem toho listopadu az brezna) pak je dešťové období.....
Odpovědět
Profilova fotka
@roxelli Ale je fakt že já jsem dobrodruh víc než na luxus, mě zajímá ta svoboda, že nejsi spoutaná na jednom místě :) Pro každýho tohle není, ale pro mě spát na letišti nebo v autě mezi cestou je to něco neskutečnýho :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kvůli letenkám doporučuji tyto servery , už jsem letěla několikrát a spokojenost :)))) http://cestujlevne.com/ http://zaletsi.cz/ (uz jsem tam narazila i Thajsko za 9 tis ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@lucfuci Ta Mallorca vypadá dobře ;-) že by.. bude tam v červnu teplo?
Odpovědět
Profilova fotka
my chceme Chorvatsko - Bratuš :-) ale není to nic extra že jo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky vy jste úplně skvělý!!! :) Moc vám děkuju za tipy. Udělám si na to v týdnu čas na celé odpoledne a zkusím z toho něco vybrat. :) Takhle aspoň vím na co se mrknout a nebudu jen tápat. :)
Odpovědět
my pojedeme do Provence :)
Odpovědět
@roseinka Ahojky, ja za sebe hlasuji pro Kretu, ale pokud byste chteli treb ai usetrit a nemuseli u toho mit more, tak my zboznujeme Madarsko, jidlo senazcni, lidi uplne suprovi, otevreni, ale nevnucujou se, lazne za pakatel, na kolo nejlepsi a o kulturu taky neni nouze. My byli dvakrat v Zalakarosi, jednou Sarvar a pak Budapest, ta je spis poznavaci, ale pokud si chcete odpocinout od lidi, zalakaros,apartmany za hubicku a jidlo nema chybu. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?