Kam jste jeli na svatební cestu? :-)

Profilova fotka
Hledám nějaké tipy kam jet a naopak kam nejet :-) Byli jste spokojené někde a nebo nespokojené? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě Kapverdy...sice tam nic moc není, myslím tím okolí, je tam dost bída, ale pláže a moře je pohádkové :-) přesně jako dělané na líbánky :-) takže jen supr jídlo a relax...
Odpovědět
Profilova fotka
Kréta - hotel Eva Bay a bylo to tam úžasné! Kréta je nádherná, půjčili jsem si auto a projeli ostrov. Hotel byl super - čisto, příjemná obsluha, příjemné prostřední.
Odpovědět
Profilova fotka
Dominikánská rep. - maximální spokojenost, jsme rádi, že jsme se tam podívali a zažili pořádnou exotiku ;)
Odpovědět
jedeme na Santorini - romantika jako prase:-))
Odpovědět
@lou1 My jsme byli v Řecku, ostrov Zakynthos, hotel Tereza.. A musím říct, že to bylo úžasné, fakt jsme si to moc užili a bylo tam krásně, milí lidé, krásná příroda, nádherné moře a super výlety.. Jukni ke mě do alba, mám tam fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Super diskuze, doufám, že tu naberu inspiraci.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@barcapepa Ahoj, nedala by si tip, přes jakou cestovku? Klidně do zprávy. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 Zdravím, záleží na rozpočtu a termínu. Pokud chcete exotiku pak také trochu záleží na vkusu a nádechu dovolené: Srí Lanka - je cenově dostupná už za 50.tis na dvojici se dá pořídit, dá se cestovat a poznávat nebo jen lenošit na žlutých plážích. Maledivy - tady je potřeba počítat min 80. tis na dvojici (v létě), v zimě je to víc. Moře je jak akvárium, ostrůvky malinké do hodiny je obejdete. Bílé pláže a odpočinek a zase odpočinek. Vietnam - cenově i 60tis. dvojice, delší let, ale fantastická příroda, kultura a pláže. Poznávací i pobytové varianty nebo kombinace, což je podle mne nejlepší. Vhodné je očkování. Mauricius - top destinace pro svatební cestu. Ceny na dvojici od 72.tisíc. Dvojice většinou platí kolem 100.tis. Super služby, nádherné moře, bílé pláže, je se kam podívat. Réunion - pro akčnější dvojice cca 100ti. hotel a relaxace nebo 85ti aktivní svatební cesta s půjčením auta. Dá se dobře kombinovat s Mauriciem. Seychely - maximální romantika, poblíž rovníku takže celý rok ideál. od 100tis. dvojice. Fantastická země, není lepších pláží a přírody. Afrika, safari a dobrodružství, možnost kombinovat se Zanzibarem.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jaký máte rozpočet, jestli chcete nějakou dražší exotiku, z doslechu od známé - úžasné jsou Maledivy a za přijatelnou cenu z vlastní zkušenosti doporučuji Řecké ostrovy, záleží co si představujete zda hotel s all inclusive a památky na to doporučuji Rhodos nebo Krétu a nebo jestli si chcete užívat někde v penzionu sami ve dvou a na osamělých plážích tak třeba Skopelos, Lefkáda nebo Karpathos. A pak výše zmiňované Santorini, to je opravdu nádhera, ale v sezoně prý spousty lidí, tam se teprve do budoucna někdy chystám.
Odpovědět
Tak my se bereme a zároveň máme část svatební cesty na Rhodosu, v Lindosu (což je opravdu to nejhezčí městečko na ostrově; budeme tam i bydlet s výhledem na celé městečko, Akropoli a moře :-)). Na Rhodosu je opravdu na co se dívat a člověk si užije každý den jinak, na jiné pláži...a potom se přesuneme na Santorini - pozorovat západ slunce nad kalderou z vlastního soukromého balkonu se skleničkou vína byl vždycky můj sen :-)..Navíc vše máme přelom září/října, tak si myslím, že už snad tolik turistů nebude
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám se taky ke Kapverdám, zažili jsme tam pohádkové líbánky :-D ale jak píšou holky, opravdu záleží na rozpočtu a ročním obdobím - počet turistů a hlavně počasí v dané lokalitě :)
Odpovědět
@lou1 my se chystame do USA na trasu San Francisco, Havaj, New York...ale jak tu uz nekdo psal, tak zalezi na rozpoctu a vasem osobnim vkusu jak si nejlepe predstavujete travit svuj volny cas. Ja osobne bych treba Maledivy nedala a vubec mne nelakaji...horko a lezet na plazi mne az tak nebavi.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My si na svatebni rodinnou dovolenou zajeli do nasi zamilovane Ceske Kamenice :-D kdyz jsme se s manzelem seznamili, tak rikal, ze na libanky pojedeme na Bora Bora :-D sice nevim, proc zrovna tam, ale jsem rada, ze jsme zustali tady u nas na miste, kam jezdime od zacatku naseho vztahu.
Odpovědět
Profilova fotka
Uvažuji o Fuerteventura :)
Odpovědět
Profilova fotka
my byli v Krumlově a neměnila bych, bylo to romantické a úžasné :)
Odpovědět
A nějaké nápady na místa, kam se dá dostat pozemní dopravou by nebyly? Mě nikdo do letadla nedostane :D
Odpovědět
@narila tak záleží, kolik hodin máš namysli v rámci pozemní dopravy? Protože pozemní dopravou se dá dostat i do Řecka :D A pak jen nějakej trajekt na ostrov a je to :D...jinak ten Krumlov můžu doporučit, je to moje rodné město a když člověk vybere vhodné období, kdy je méně turistů, je to nádherné místo - doporučovala bych nějaké příjemné pozdní babí léto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jetgirl super, nejsme jedini "divni", kteri zustali v nasi krasne republice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca naopak, myslím, že tu máme spoustu krásných míst, které jsou jako stvořené na svatební cestu :-)
Odpovědět
mám docela dobrý tip pro milovnice pozemnice....Maďarsko, konkrétně městečko Hevíz - asi 6 km od Balatonu....Je tam totiž jedinečné termální jezero ve kterém jsme se úplně v klidu koupali i loni v říjnu, teplota vody se pohybuje od 24-38°C...my navíc měli i hezké počasí, tak se chvílema dalo i slunit na sluníčku ...hotel, personál, služby, výběr jídla i pití byl lepší než u moře
Odpovědět
Profilova fotka
byli jsme v Indii a Nepálu a bylo to neskutečně nádherné,zážitek na celý život :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jetgirl s tim rozhodne souhlasim :-) do Kamenice jezdime pravidelne na dovolenou a porad je v okoli hodne mist, ktera bychom chteli navstivit :-)
Odpovědět
Lodí se dá dostat i na Nový Zéland, kam bych se moc chtěla podívat, ale tolik času a peněz fakt nemám :D První nápad bylo Slovensko, které máme oba rádi, ale i termály v Maďarsku zní dobře, díky za nápad :)
Odpovědět
Profilova fotka
Maledivy jsou můj sen, ale vidím to na nějaký Řecký ostrov nebo Kapverdy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princeznaj a kdy jste byli na Kapverdách? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miccap na Fuerteventuře jsem byla na dovče...je to ostrov krásných světlých pláží...takový "evropský Karibik"...akorát ten studenější oceán je takové mínus. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@babunka1 byli jsme tam v říjnu :) počasí bylo abslutně perfektní :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mi pojedeme tedy až v létě po svatbě do Švícarska. Chceme zdolat Mont Blanc nebo přechod přes 4 čtyřtisícovky. Pro většinu žádná romantika. Bágl na zádech, spaní ve stanu.... Ale mi to prostě milujem.
Odpovědět
@viki83 zavidim, byli jsme tam vloni a jela bych tam zas! mate se na co tesit...
Odpovědět
@narila Benatky, neskutecna krasa :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?