Kam na svatební cestu do Řecka?

Profilova fotka
Ahoj, holky poraďte. Svatební cestu bych si představovala na nějakém Řeckém ostrově. Už jsme s přítelem byli na Zakynthosu a velká spokojenost. Teď bychom chtěli navštívit další ostov, letecky, s cenou do 15.000 Kč na jednoho a nejlépe s all inclusive (ale stačila by myslím i polopenze). Přijímám návrhy, kde je to pěkné (nejlépe z vlastní zkušenosti).
Odpovědět
ahojky, co Santorini? Já tam teda nebyla, ale chtěla bych, z fotek to tam vypadá krásně :-)
Odpovědět
Já byla nadšená z Kréty. Půjčili jsme si tam auto a celý ostrov projezdili-nejvíc se mi líbila zátoka Balos, je tam po souši dost špatný přístup (ale terénním autem ok), takže je tam zachována příroda a úžasné pláže s bílým pískem. Na ostrově také najdeš historické památky (palác Knossos, pevnost v Rethymnu, z modernějšího úžasné morské akvárium kde mají i žraloky a spoustu mořských potvor, aquapark...A na výlet na Santorini z tama jezdí lodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkné je to všude v Řecku. Jde spíš o to, co preferuješ ty. Jestli noční život, párty na pláži, civilizaci (Rhodos), nebo opravdové řecko, s opravdovým řeckým jídlem (např. Santorini) a romantickou pravou atmosféru....nebo co ráda děláš? chceš ležet na pláži (Lefkada), nebo cestovat po ostrově? chceš vidět památky (blízko k vnitrozemí, Athény), nebo radši přírodu (samos, lesbos, kos, santoriny)? Řecko je nádherná země, ale vyber si podle toho co si od toho slibuješ.
Odpovědět
Řecko je nádherné. My byli na Krétě, Korfu, super. Kamarádka si nemůže vynachválit Lefkádu. Na výletě jsme byli na Santorini, moc krásný a romantický ostrov.
Odpovědět
Profilova fotka
my sme boli na svadobnej ceste na Kréte a paráda. najlepšia dovolená :-) a v hoteli hlavne zabojovať o lepšiu izbu, ak by ste dostali zlú. nám vymenili za nádhernú a ešte aj fľašu vína sme dostali. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jak píše yumy řecké ostrovy jsou všechny nádherné, záleží, co hledáš. Já jsem měla svatební cestu na Kefalonii:) Pokud jste byli na Zakynthu a líbilo se vám tam, tak proč nezkusit další z jónských ostrovů Kefalonie, Lefkada, Ithaka, Korfu,.... Krásný romantický ostrov, který můžu doporučit je Santorini:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, doporučuji Kos....krásný ostrov, nádherná příroda, spousta památek....Byli jsme tam na konci září, tak akorát teploučko, žádný pařák a hotel Gaia Village skvělý...all inclusive do 15 tis. :) spokojenost největší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme byli loni na Kosu a taky se nam tam moc libilo...Kreta - nic moc podle nas...Ale nejvic spokojeni jsme byli na Korfu...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já byla v Řecku celkem čtyřikrát, jednou na pevnině, Korfu, Kefalonie, Rhodos. A doporučila bych ti Rhodos. Je to nádherný ostrov, výhoda je, že se tam normálně můžeš pohybovat městskou dopravou,která je levná.Zajedeš si tam do Rhodosu, Lindosu-nádhrné modro-bílé romantické městečkos plno uličkami a nádherným mořem.Určitě bych doporučila výlet do údolí motýlů, neskutečně krásné a samotný Rhodos také nádhera. Akorát si musíš dát pozor,protože jsou tam dvě moře kolem toho ostrova, kámoška byla na druhé půlce jak my a byla zklamaná,neměli tak krásné moře jak my. My jsme byli ubytovní ve Faliraki a bylo to fajn.Dál od letiště a kousek do Lindosu i do Rhodosu i k Aqua parku,který tam je. :) Ale Řecko má plno krásných ostrovů, takže je z čeho vybírat.
Odpovědět
Já bych doporučovala Krétu a z ní výlet na Santorini, Santorini jsou nádherné, romantické, ale třeba my, jelikož jsme aktivnější a každý den jezdíme po výletech a neležíme na 1pláži, tak bychom tam 10dní nevydrželi, pro nás je Santorini na 10dní moc malinké :-D Ale každý je jiný...
Odpovědět
Já jsem navštívila celkem 3 Řecké ostrovy - Zakynthos, Rhodos a Kos. Pro mě absolutní jedničkou byl Zakynthos, nádherná příroda, želvy a td. :) Pak pro mě byl super Rhodos, spoustu historie, spoustu zábavy :) Kos já osobně bych už nenavštívila, nebyl pro mě ničím vyjiméčný.... ale to je věc názoru. Jinak si myslím, že All Inclusive je nejvýhodnější jak v Řecku, tak v Turecku či Egyptě. Máš v tom všechno a nemusíš se už příliš o nic, co se týče stravy, starat! Co se týče peněz, tak si úplně nejsem jistá, zda je možné se vejít do 15tis. , i když, kdyby jste jeli jen na 8dní tak určitě. Já radši létám třeba na 11/12, když už - tak už :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsme dnes s manželem vybrali Krétu, letovisko HERSONISSOS, hotel ERI BEACH 4*. Dovolená je formou all inclusive a kupovali jsme ji jako FIRST MINUTE přes Student Agency. Odlet máme naplánovaný na 28.9.2012 z Prahy, navíc s bonusem od Student Agency - parkovné na letišti po celou dobu dovolené zdarma, to vše za dobrý peníz za předčasný nákup. Chtěla jsem se jen zeptat, jestli nemáte někdo s tímto letoviskem/hotelem nějaké zkušenosti? Popř. jestli můžete někdo poradit, kam se podívat po okolí. Zatím jsme na internetu narazili na soutěsku Samaria a ostrůvek Santorini. Doufám, že nám bude počasí ještě přát :-) Předem děkuji za jakýkoli názor, zkušenost, radu. Martina ;-) http://www.dovolena.cz/zajezdy/recko-...
Odpovědět
Profilova fotka
flowerbl taky bych chtela na santorini. ale to uz je trosku vyssi cennova relace.
Odpovědět
Profilova fotka
My byli na Samosu, Korfu, Kosu a Rhodu... všude sem nám líbilo moc, všechno jsme procestovali... Hodně se nám líbil Kos a teď na Rhodu jsme bydleli v Lindosu a neznám zatím romantičtější městečko (ale tam nejsou hotely s bazény-je to v UNESCU a zachovávají tam řeckýho ducha), nejméně se nám líbilo asi Korfu, ale i to byla paráda. Ale my asi preferujeme jiný typ dovolené než vy, my nemáme rádi All inclusive, ale naopak se snažíme najíst pokaždé někde jinde, čím zapadlejší tavernička tím lépe a čím osamocenější pláž, tak větší nadšení. Teď máme v merku Karpathos a Naxos. Myslím, že nebudete zklamaní nikde...
Odpovědět
My byli na svatební cestě na Lesbosu, byla to náhodka na Last minute (2 dny po svatbě, na internetu) a bylo to skvělé. Dokonce bylo opravdu extrémně teplo a nepřiletěl ani mrak. Doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
taky letíme na svatební cestu na Santorini, jupí jupí už se moc těšim, jinak Zakynthos je fajn když preferujete více přírody a Rhodos - památky
Odpovědět
Profilova fotka
Pritel byl kdysi na Santorini a pry krome snorchlovani je tam nuda. Ale je fakt, ze my se chodime valet na plaz az tak 15-16, protoze to cely den nevydrzime. radsi delame vylety a prochazky a tak. Ale jestli jste plazove typy, tak je to asi jedno:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?