Kam jdete na svatební cestu?

Ahojky, můžete se semnou podělit o Vaše svatební cesty, ať už je máte za sebou nebo je planujete. Chtěli bychom někam kde je klid na válení, odpočinek a tak, ale i trochu rušno, někam zajít se pobovavit nebo projit :) Představovala bych si nějaký malý apartmánek na pláži nebo tak, jako víc soukromí než v 10ti patrovém hotelu. Přes jakou cestovku nebo jak jet? Děkuji moc :))
Odpovědět
my Budapešť, jedeme samozřejmě autem, pronajmeme si tam někde něco a budeme se flákat po lázních :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, strašně záleží na rozpočtu a také na tom jací jste. Někomu vyhovuje Evropa, jiný zatouží po exotice ať už to je levnější Malajsie nebo si dopřeje luxus Mauricia či Malediv. Pokud uvažujete exotiku koukněte na náš web.
Odpovědět
my jsme byli v Mikulove, projizdka na kolech, termalni lazne Laa a vecer vinecko... :)
Odpovědět
Děkuji, pořád hledám, ale nic co by mě uplně nadchlo. Snad něco brzo najdu nebo se z toho zblázním :D
Odpovědět
Ahoj my byli v USA,moc se nam tam libilo ;-) ale v ČR je urcite taky moc krásně,jak bylo zmiňované záleží na rozpočtu,ale urco nedoporučuji při vyssi investici Bali ;-) byla jsem moc zklamaná,jaky tam je neporadek a lidi čuňata :-)
Odpovědět
Nad USA jsme taky přemýšleli, ale asi to bude dražší záležitost :) Spíš bychom chtěli nějakou exotiku, nějaký bungalov u pláže kde bude dostatek klidu. Něco jako na fotce :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vybrané tři destinace :) Kubu, Dominikánskou republiku nebo Kapverdy :)... Uvidíme jaké finanční možnosti budeme mít a také jaké budou nabídky :)
Odpovědět
@leeeeeeeeeenicka jeste me napadla Sardinie..je tam nadherne a klid, nebo Korsika tam je taky krasne...urcite se tam jeste jednou vratime az budou deticky vetsi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sainka14 Také zvažujeme Kapverdy. i doprava tam mi časově přijde únosná :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sainka14 Kubu doporučuji, je tam kráááásně!!! :-)
Odpovědět
Byli jsme v Izraeli a bylo tam krásně x-)
Odpovědět
U nás na listu vedou US a Cuba. V US to chceme procestovat autem. Obojí jsou Dream destinace - tedy pro mě :)
Odpovědět
Článek se načítá
My byli na svatební cestě v USA. Procestovali jsme Kalifornii, zajeli do Las Vegas a tak. Ale to nebyla žádná odpočinkovka, byli jsme každý den na jiném místě, dost jsme se přesouvali, ale hodně jsme toho viděli :) Odpočinek na pláži není pro nás, brzy se začneme nudit :) Ale když jsme před lety byli v Itálii, navštívili jsme poloostrov Gargano, který by, myslím, vaše podmínky splňoval. Je tam klid, dá se ubytovat v menších hotýlcích poblíž jednotlivých pláží, a do města za zábavou to taky není daleko. Nevím, jak jste na tom s jazyky, ale pokud se umíte alespoň trošku domluvit anglicky, doporučuju jet bez cestovky na vlastní pěst, půjčit si na místě auto a zařídit se podle svého. My nejsme nijak zvlášť zdatní angličtináři, ale jinak už nejezdíme. Jediný stát, kam jsme v posledních deseti letech jeli s cestovkou, je Rusko :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli da se říct predsvatebni cestu. Ikdyz jsem to takto nazvala az po dovolene, protoze prave na n me požádal o ruku. Byli jsme na 3tydny pryc. Autem procestovali skrz itallii, francii az do spanelska. Nezda se to, ale bylo to velmi nizkonakladove. Skoro kazdy den jinde, bylo to perfektni. Naplanovali jsme si mista ktere chceme vdet. Pláže, vodopády,přírodní a architektonické památky- jako most pont du gard, kaňon, města- Nice, Barcelona..hned po svatbe -to leto- asi zadna echt dovolena nebude, max chata tady u nas, a kdyz nebudu prodluzovat studium tak pristi jaro mozna vyrazime do Thajska ..
Odpovědět
fakt záleží na rozpočtu, něco dáte i za 15 tis., mě třeba na konci listopadu uchvátilo nádherný počasí na gran canarii, procházeli jsme se po dunách a byla tam dokonce jedna svatba uprostřed písku :-) vzhledem k tomu, že máme svatbu v říjnu, tak si prakticky můžeme vybrat od středomoří po exotiku a všude bude pěkně, psala jsem v tu v jedné diskuzi že hodně právě cestujeme mezi kapverdama a kanárama, protože už máme plný zuby dlouhých letů a přemýšlíme, že bychom na svatební cestu dali nějaký z menších Kanárských ostrovů, třeba La Palma, nebo zase Boa Vista na Kapverdách, protože tam opravdu 14 dní vypnete no a nebo Sardinii, kdysi jsem tam byla v oblasti Stintino a tam je to jak v Karibiku. První fotka Gran canaria, druhá v Santa Maria na Kapverdách. Stintino si případně vygooglete, z toho fotky nemám,bylo mi asi 17 :-) https://more-dovolena.eu/zajezdy/21-d...
Odpovědět
Holky moc děkuji. Už jsme naší dovolenou našli. Bude to Řecko. 😊 a pak snad klapne USA a Las Vegas. 😀
Odpovědět
My jsme chtěli někam za bílým pískem a tyrkysovou vodou. Původně se nám hooodně líbil Madagaskar, resp. na malý ostrov Saint Marie vedle Madagaskaru,ale když jsme zjistili, že dostat se tam by bylo hodně drahé, tak jsme se nakonec rozhodli jet na ostrov Ukulhas (Maledivy). Je to ostrv, kde jsou jen malé penziony, žádný velký resort, takže i cenově je to přijatelnější. Prostě taková válecí se dovča :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?