Kněz na svatbu v Praze

Zdravím všechny, moc prosím o tip na kněze nebo pastora (nejlépe katolického, snoubenec je katolík) v Praze. Máme termín svatby na konci června a ukázalo se, že většina kněží už má plno, zkoušíme už kohokoliv. Nemáte, prosím, kontakt na někoho? Děkuji!
Odpovědět
@martalv: V Praze by to zas takový problém být neměl, leda byste měli opravdu speciální přání:-) Spíš musíte počítat s nějakou předsvatební přípravou, bez které to v katolické církvi nejde - a ta je v každé farnosti trochu jiná a jinak dlouhá. Ale to už se pak domluvíte s konkrétním knězem. Buď se obraťte na farní úřad v bydlišti snoubence (ale to už jste možná zkoušeli), nebo to prostě zkuste v jiné farnosti - doporučuju např. KCMT na Hájích, farnost Lhotka, františkánská farnost Panny Marie Sněžné u Václavského náměstí, salesiáni v Kobylisích... Každá farnost má web, na kterém jsou kontakty na kontrétní kněze, případně co je třeba ke svatbě v dané farnosti.
Odpovědět
Děkuji za pomoc, faráře jsme po dlouhém hledání našli!
Odpovědět
Profilova fotka
zrovna jsem chtěla napsat, že fajn svatby jsem fotila na Zizkově v kostele na Lipanské. a pak byl moc příjemný obřad v centru kostel sv.Vojtěcha u Národního divadla. Když budete shánět fotografa, mám s kostely zkušenosti. www.zuzanamazurova.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?