Farář Martin Kopecký z Blanska - bude Vás oddávat?

Profilova fotka
Hledám nevěsty, které bude oddávat Martin Kopecký.
Odpovědět
nás by měl oddávat 28.9 ve Vyškově
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík nás bude oddávat 17.8.2013 v Lysicích na zámku:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj,chci se zeptat jaký Martin byl a jestli musí mluvit o bohu-nejsme totiž věřící...
Odpovědět
talentek: a proč vás oddává farář, když nejste věřící?????
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Také nejsme věřící a táké se dmlouváme s panem Kopeckým. Důvod? Myslím, že v dnešní době většina lidí nechce takto důležítý den odbýt s úředníkem na radnici a obzvlášť když s nimi není dohoda... Takže milé nevěsty, prosím pište svoje dojmy, zajímá mě to :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj - nevim jestli to neni pozde, ale nas oddaval farar Martin Kopecky a obrad byl naprosto uzasny - muzu jen doporucit. Martin je uzasny clovek a stale mu moc dekujeme.Take nejsme verici, ale jsme moc radi ze nas oddaval prave on. Jak je tu napsany - uradenici moc nefunguji a ja jsem moc rada ze to tak je a ze existuji lide jako farar Martin.Pocitejte vsak s tim, ze Vas bude chtit nekolikrat videt na pripravea taky v kostele na ohlaskach, ale vsechno jsou to prijemne navstevy. Martina nam doporucila Katerina janouskova (svatbypodle katy.com) - take naprosto uzasna osoba, ktera nam zarizovala vyzdobu a hudbu - uzasne jednani - vse klaplo na jednicku. Ja jednoznacne doporucuju oba.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, chci se zeptat těch, které oddával farář Martin, když jste nevěřící, jak to probíhalo? Řekli jste mu to rovnou? Lišilo se to pak nějak od těch co jsou věřící? Já bych byla moc ráda, kdyby nás oddal farář Martin, ale přítel má právě obavu, aby to nebylo plné náboženských slov apod. není totiž věřící.. děkuji moc :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidávám, nás také oddával Martin Kopecký, je to úžasný člověk, který rozumí mladým lidem, hlavně těm, kteří se ve víře hledají. Obřad byl fantastický, dal do toho svoje srdce, my zase naše. Je velmi tolerantní a přizpůsobivý, nicméně i u něho musíte chodit na předmanželské přípravy a musíte mít troje ohlášky v kostele. Všechno jsou to ale velice milé návštěvy, Martin je moc laskavý člověk a užili jsme si to. Přeji hodně štěstí. Ahoj Katka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?