Sympatický farář z Prahy - doporučíte?

Ahoj, devcata. Chceme mit s pritelem cirkevni svatbu (bez msi, protoze on je nepokrteny). Ja jsem katolicka, ale poslednich par let jsem mela takove krizovejsi obdobi a do kostela temer nechodila, takze nemam zadneho farare, ktereho bych dobre znala a ke kteremu bychom mohli jit a nebat se, ze priprava bude k nepreziti atd. Nemate prosim nekdo doporuceni na pohodoveho katolickeho kneze z Prahy nebo blizkeho okoli? Diky moc!
Odpovědět
Hm, koukam, ze se mi povedlo sem dat otazku trikrat....pardon!
Odpovědět
Pro mě je to jednoznačně kněz Pecinovský z berounské farnosti. Možná zpočátku může působit trochu nepřístupně, ale má strašně lidský přístup, nadhled a sympatické historky o skutečných manželstvích:-) Jen nevím, zda to pro Tebe není trochu z ruky.
Odpovědět
Beroun...hmm....hmmm...no, trochu z ruky to je, ale snad bych tam sve line pribuzenstvo nejak zatahla :) Kazdopadne diky moc za tip!
Odpovědět
My to meli podobne. S klidnym svedomim mohu doporucit P. Milos Szabo z Prahy - Zizkova. Podivej se na www.farnost-zizkov.cz
Odpovědět
Nechodite nahodou nekdo k Sv. Jiljí do Husovy ulice? Ja tam kdysi davno predavno chodila rada, ale koukala jsme ted na jejich stranky a jsou tam uplne jini lide, nejaci dva mladosi, tak nevim.
Odpovědět
@linee Diky moc! Kouknu na nej :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Mě přijdou hrozně fajn františkáni u Panny Marie Sněžné. A myslím, že hrozně fajn je Filip ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marrpa ja nedam dopustit na otce Jiljiho!ale mas pravdu, ze frantiskani jsou pecka! i kdyz mam nakonec obrad u benediktynu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud je to pro některé z vás ještě aktuální, ráda doporučím dobré kněze v Praze i v Čechách, mám bohaté zkušenosti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@manzelstvi_rodina Zdravím, já bych byla za doporučení ráda. Chceme obřad církevní, ale ne v kostele. Přítel je pokřtěný. děkuji
Odpovědět
@dider My měli Marka Váchu - též známého jako Orko, je vynikající. http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
My máme faráře p. Pavla Jancika, farnost ve Vinori na Praze 9 a je super, nic nenutí, vše perfektně vysvětlí a i presto, ze už není z nejmladších, je velice tolerantní! Doporučuji!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?