Farář Martin Kopecký - cena??

Dobrý den, máme svatbu s panem farářem Kopeckým. Když jsme se ptali na cenu, řekl nám, že je to na nás. Tak jsme se chtěli zeptat, jestli někoho z Vás taky pan Kopecký neoddával a kolik jste mu dávali jako příspěvek?? A měli jste spolu s panem farářem i jeho klavíristu? Děkujeme moc.
Odpovědět
Ahoj, nás sice oddával někdo jiný. Při církevním obřadu se dává příspěvek na kostel a je zcela na tobě, kolik dáš. My jsme dali 1 000Kč (500 Kč varhanici a 500 Kč na kostel). Je možné, že dal ještě něco někdo z rodiny, ale to už nevím.
Odpovědět
My právě varhaníka platíme bokem (2000,-), tak jsme se chtěli zeptat, jestli s tím někdo nemá zkušenost.. Měli jsme svatbu mimo kostel, ale i těch 2000,- za varhaníka nám přišlo docela dost. Samozřejmě že na kostel a panu faráři dáme penízky, jen jsme chtěli tak nějak vědět, jak se to pohybuje. Děkujeme!!
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetka21 Varhaníkovi 2000? A za co? To si sám řekl? To mi připadá hodně přemrštěná cena... Příspěvek na kostel, resp. paní farářce budou dávat rodiče, ale tipuju to tak na ty 2000. Varhaník dostane krabičku cukroví a 500 (a i tak se mi to zdá jako slušný přivýdělek za 50 minut práce a 4 skladby... :-))
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít také svatbu v kostele, zatím domlouváme první schůzku s farářem. Taky se ho chci zeptat, kolik nás bude "stát" obřad. Je mi jasné, že řekne "kolik přispějete, to je na vás", tak by mě zajímalo, kolik se dává. Říkala jsem si 2-3 tis? Hudbu v kostele jsem zatím neřešila, to až jak se domluvím s ním. Ale varhaníka nám v kostele dělával tatínek od mého spolužáka ze základky, tak snad bych se domluvila s ním...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme dávali 1000 kc faráři + vysluzku a 500 kc varhanikovi.
Odpovědět
Domlouvali jsme se přímo s panem farářem, řekl, že příspěvek je samozřejmě dobrovolný, ale ideálně 1500 Kč :-) a zahrnuje i výzdobu kostela a hudbu (varhaník, zpěváci). Dávali jsme jim k tomu pak i výslužky.
Odpovědět
Tyjo tak koukám, že náš pan varhaník je cca 4x dražší než všichni ostatní :(.. Taky nám to přišlo dosti nepřiměřený, za 45 minut hraní na obřadu. Njn, co naděláme. Až půjdeme za panem farářem, optáme se ho na to. Jinak nám o to napsal sám. Že mu máme poslat 1600 + 400 na benzín, takže asi tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Varhaník (kvalitní, je i skladatelem) si řekl o 1000 Kč, na kostel jsme dali 1000,- a knězi 2000,- (byl z jiné farnosti).
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme Martinovi dali 5000,- Na cenu jsme se ho neptali.Stravili jsme s nim krasnej rok příprav, obřad byl naprosto úžasnej a pro všechny hosty myslim nezapomenutelnej...takže z těchto a mnoha dalších důvodů nám tenhle finanční dar přišel tak akorát.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme Martinovi dávali 4000,-Kč a měli jsme jak varhaníka, tak houslistku, 2500,-Kč dohromady za oba. Teď jenom doufám, že tu nezjistím, že jsme dali málo, protože on je fakt úžasnej a dá si s tím práci. Jinak kombinaci jeho varhaníka a houslistky můžu doporučit. My si teda vybrali skladby ze seznamu. Oni jsou všichni sehraní, takže bych se toho nebála a volila bych je znova stejně.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme meli pana Jakubicka-varhanika od faráře Martina.Vybrali jsme si z jeho bohatého repertoáru a byl perfektní. Cena 1500,- předem na účet. A jemu i Martinovi jsme samozrejme dali i výslužky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dávali jsme 2000 na kostel (varhanice, ministranti, farář, kostel) + výslužku + faráře jsme pozvali na oběd:)
Odpovědět
Článek se načítá
My 1000,- farář + 1000,- schola + výslužky + Otec byl na obědě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?