Svatební den 21.8. 2010. Má někdo takový datum svatby?

Ahojky ma niekto take datum svadby? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ano, já mám stejný datum svatby jako ty. ;-) Co už máš zařízeno? Mě docela znervozňuje, když tu čtu, že už toho holky mají tolik a mají třeba svatbu ještě dýl.
Odpovědět
ahoj holky my mame sice termin 20.8. ale to je od sebe kousicek:-) ja taky nemam polovinu veci :-) a rozhodne zadny stres
Odpovědět
Ahojky, já mám termín na 20.8.. zatím nic nemám mimo pompadůrky :-). Byla jsem v jednom salonu si zkoušet šaty a teď se chystám do druhého a tím končím. Nějaké zkoušky byly už předtím,takže jdu najisto po šatech za krk. Taky uvažuji o ušití na míru,jelikož cenově to vijde na stejno jako za půjčení a pak to mohu prodat a alespoň tam nějaké investice bude nazpátek. Svatební oznámení si budu dělat sama. A co se týče prstýnků tak to je otevřené téma,materiál víme,tak snad to klapne. Hlavně finančně bude problém :-D
Odpovědět
Ahoj holky. Tak my máme terím také 21.8. Musím říct, že kromě termínu nemáme zařízené také nic :-) Kde to máte?
Odpovědět
jeee leav konecne nekdo kdo ma stejny:-)) ja mam saty a nejaky blbinky ale jinak nic moc nektere holky maji oznameni a prstynky my ne:-) jinak svatbu mame v Libochovicich:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak zrovna dnes jsem si zamluvila na radnici tento termín, takže zatím nemám kromě termínu nic. :-D Zatím s tím nějak nestresuju, říkala jsem si, že v červnu bych mohla začít něco zařizovat, ale jak tak tady na to koukám, tak to už na mě v té době asi nic nezbyde. :-)
Odpovědět
jeee jafnino ja jsme si to myslela uplne stejne a byla jsem vyvedena z omylu v cervnu uz nebude nic:-( ale taky bych to brala takhle mi to prijde strasne brzo:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak doufám, že na jaře ještě bude aspoň něco. Mám doma mimčo, takže to musím trochu přizpůsobit. Navíc mě čekají v květnu státnice, takže se asi budu vdávat v pytli. :-D A navíc, jak si mám jít dopředu vybírat šaty, když jsem si dala předsevzetí, že do svatby zhubnu. :-D :-D :-D
Odpovědět
haha to si rikaji asi vsechny nevesty ja jsem si to rikala taky ale vzdala jsem to:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale já se měla vdávat loni a vzdala jsem to, protože jsem se nechtěla vdávat s těhu bříškem a teď si říkám, že jsem do toho měla jít, aspoň by všichno věděli, proč to břicho mám. :-)
Odpovědět
:-)) my jsme se meli taky brat loni a nejak jsem to nestihli:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Tak letos to už snad stihnete. :-D A já snad taky.
Odpovědět
Článek se načítá
:-) letos musime:-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jaktože jste to loni nestihli?
Odpovědět
Ahojky děvčata, tak jsem ve zase ve správný diskusi...tak co už máte?Já místo, datum a hudbu...jinak vše jen teoreticky ;-) :-)
Odpovědět
nevim nejak se mi do toho ani moc nechtelo abych pravdu rekla
Odpovědět
ahoj holky, taky se přidávám. A jak se tak dívám, krom datumu máme společné i množství sehnaných věcí :-( . Jak tak pročítám diskuse, tak jsou tu holky, co mají sehnané všechno do poslední mašličky na dekoraci /já ani netuším do jaké barvy to budu ladit/ a rto se vdávají až na podzim. Já bych chtěla začít shánět až se trochu oteplí-nechce se mi v salonech sundávat tu hromadu oblečení. A taky musím sehnat na každý den hlídání pro malou, takže těch salonů musím stihnout na jeden zátah co nejvíc. Takže zatím máme termín, místo obřadu, hudbu a kameramana.Jo a taky cukroví-ale to je v režii maminek(takže já na tom zásluhy nemám).
Odpovědět
tak nebojte me dneska prisel balicek s vecickama ale zadna velka hromada to neni :-) ja si rikam ze je strasne mooc casu ale taky jsem nesva z tech holek co maji vsechno:-)) na jednu stranu zavist:-)
Odpovědět
Ahojky holky, tak jak jste daleko s přípravama? :-)
Odpovědět
ja mam porad pocit ze je hrozne moooc casu.Kamaradky se vdavali loni a obe zjistili ze jsou tehotne a meli na pripravu cca 2 mesice a da se to stihnout naprosto v pohode takze si rikam ze je cas.Podstatne je asi mit termin,fotgrafa,restauraci a saty jinak na doplnky oznameni a prstynky je myslim casu dost
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je docela pozitivní, takže mi už chybí jen fotograf a hlavně šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda z těch podstatných věcí. :-) Já mám dokonce zatím jen nezávazně zamluvenou i kapelu.
Odpovědět
me dneska prisel zavoj:-))) a jsme strasne mile prekvapena:-)
Odpovědět
Ahojky holky, tak jsem byla v posledním salonu a tím končím,cena za půjčení i po slevě 5200 je moc a ještě moc úprav ohledně mé dokonale nepěstěné postavě ]-( . Také mi přišla pompadůrka,kterou jsem si objednala přes beremese.cz. Byla jsem zaskočena,ve vnitř nařízlá u švu a připadámi,že to paní šije doma-což tomu odpovídá a pak to prodává "ve velkém". Aspoň šnůrku mohla dát lepší a né obyčejnou bílou stuhu,která se dává na pomlázku. No paní jsem poděkovala,pompadůru si nechala a uvidíme co dál. Také jsem si zavedla sešit-výborná věc. Píšu si do něho vše co se týká svatby-seznam hostů,svatební cukroví,které mě napadlo že bych mohla upéct a také si nechat napéct, také finance,aby jsme pak věděli,jestli před svadbou si nevememe kukly a nepůjdeme navštívit banku :-D .No a tak různě. Taky jsem začala zesebou něco dělat,aby mi na fotkách při mávání nevysela kůže u ruk a nevlála ve větru jako závoj :-N . My jedeme ještě od 7-14.8. na dovolenou,takže to chci mít pak v klídku,kadeřníka a kosmetiku mám zamluvené,tak snad v poho.
Odpovědět
Ahojky holky nechcete někdo popovídat o přípravách? A už máte šaty?Já pořád ne, ale chystám se na to, jenže semnou nechce nikdo jít to omrknout :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já zatím pořád taky ještě nemám šaty. Zatím se jen pořád tak dívám a rozmýšlím...Chtěla jsem se zeptat, nevíte někdo, kde bych sehnala malý kamínky na jména místo jmenovek? Nějaký odkaz nebo obchod? Díky.
Odpovědět
dzejnicka1: A co všechno už máš? Koukala jsem do albíčka, tak tam máš fakt krásný šaty. A ta kytice na auto je taky super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík.tak koukám,že já jedinej blázen už mám šaty od 1.října zamluvený :-D
Odpovědět
briiseis: Tak lepší vrabec v hrsti než holub na střeše ne?Doufám, že taky najdu ty pravé :-)
Odpovědět
Máme tarmín 21.8.2010 v 11 30 :-) A nemám vůbec nic a pomalu už stoho šílím
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?