Svatba v Novém Jičíně

Zdravim vsechny, koho to v tomto roce ceka...
Odpovědět
1
2
7
Nepremyslite nekdo o svatbe na zamku v Kunine nebo nemate s timto mistem zkusenosti???
Odpovědět
Já se tam vdávám 4. října ;-)
Odpovědět
Jak dlouho predem jsis zamlouvala termin?
Odpovědět
V květnu. Ale je to zdlouhavé. musíš dát žádost na měú v NJ, jestli ti tam v termín, která si vybereš příjde oddávající a oni se rozhodnou. Trvá jim to min 14 dní.
Odpovědět
Mohu se zeptata v kolik to mas, nam totiz dali na vyber jen 4 casy.
Odpovědět
Profilova fotka
To je zvláštní, já se vdávám v Bartošoviciích 17.7., je to navíc pátek, zavolala jsem tam, řekla jsem, kdy to chci, v kolik a protože bylo místo na ten den, tak se vdávám ve 12hod a jsem ten den jediná nevěsta:)
Odpovědět
Ahoj holky, tak my jsme to měli v Kuníně. Problém je v tom, že Kunín nemá svoji matriku, a proto se veškeré žádosti o sňatek musí vyřizovat v NJ. V Kuníně ohledně svatby se obracejte na paní Vlčkovou,která to má na starosti, zapíše si Vás. Bohužel si asi budete muset počkat na oficiální vypsané termíny městem NJ (zkuste webovky města, termíny se vypisují vždy na podzim), my tak čekali na termíny až do října (od května). Jinak v tom problém nevidím. Až budete mít zamluvený termín v Kuníně, kde Vám dají papír o povolení k sňatku na zámku, tak s tím musíte už na matriku do NJ, kde se vypíše oficální žádost o uzavření manželství 8-) Bartošovice jsou obec s rozšířenou působností, mají svoji matriku a tudíž nejsou na nikoho vázáni, v podstatě tam lze vybrat jakýkoliv termín :-) Tak snad jsem Vám nezamotala hlavu a všechno proběhne, jak si budete přát :-)
Odpovědět
market01: my uz mame v Kunine o termin zazadane a cekame, jak rikas. Jsem zvedava, kdy budeme vedet co a jak. S obradem jsi byla spokojena? Nedavno jsem slysela, ze to tam neni nic moc, takove honem, honem, tak jsem se zalekla. Jak jste to meli s hudbou? Opravdu vytyceny cas na obrad patril Vam? Ja byla u kamaradky na Hukvaldech a to jeste nedorazili skoro k oltari a uz byli svoji. My jako hoste jsme poradne nestihli zareagovat, ze uz to je.
Odpovědět
ahoj holky, taky mam zazadane o termin v kunine na pristi rok, tak by me zajimaly uplne stejne veci jako slunecnici. je to opravdu docela blbe, ze se musi cekat na terminy z noveho jicina, navic pani vlckova rikala, ze oni vyhradi pro kunin treba jen jednu sobotu v mesici, coz mi prijde sakra malo, zvlaste v lete. to si pak musite zadat o extra termin a byva s tim problem. jinak na svatbu vevnitr vcetne foceni je 45 minut, ale nedokazu posoudit, jestli je to moc, nebo malo. a hudba je reprodukovana, pokud chces zivou, musis to nahlasit predem. tohle vsechno jsem se docetla v materialech, co mi poslala pani vlckova. a jeste jeden dotaz: celkem me zajimaji i ty bartosovice, kami, ty se tam vdavas, ze? a mate i ubytovani pro hosty? slysela jsem, ze to tam jde udelat vsechno v jednom.
Odpovědět
lenajs.d:Ahoj,jsem rada,ze mam tady spojence na Kunin.Od znamych se tam vdavala dcera, tak k nim poslu asi rodice na vyzvedy, at zjisti co a jak a dam Ti potom vedet. Mas uz jinak neco zarizene?
Odpovědět
slunecnice: my uz jsme na tom zamku byli, je to opravdu nadherne. ja se chtela strasne moc vdavat venku a tam to jde a na krasnem miste, ale zamilovala jsem se to toho salu, kde se konaji obrady, takze jeste hodne zvazuju, ze od venkovniho obradu upustim. zvlast kdyz to ma byt v srpnu a kdo vi jestli nebudou vedra. jinak nic moc zarizene nemam, ted jsme ve fazi prave hledani mista na obrad a oslavu. a co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Pro lenajs. Vdávám se v Bartošovicích, máme obřad pod platanem venku(pokud nebude tak jak dneska), jinak obřadní místnost je nádherná. Byli jsme se tam podívat. Máme zamluvenou hostinu(úplně vše si můžeme vzít sami, myslím jídlo a pití) a je možný i nocleh...zámek máme od pátku rána do sob dopoledne jen pro sebe. V sobotu tam bude už asi jiná svatba. Jen po novém roce budu volat ještě jednou a definitivně se domluvíme na hodině. Mám ji sice nahlášenou, ale pro zichr:)
Odpovědět
Článek se načítá
lenajs a slunecnice: my to meli na zamku venku a byli jsme max spokojeni :-) ja to muzu jen doporucit, i ty auta se dali ozelet, ale my to meli v patek, tak v sobotu si myslim je vetsi klidecek ;-)
Odpovědět
kami to zni uplne pohadkove. my jsme se tam byli podivat, ale nedostali jsme se tam. az teprve od kamaradky a na netu jsem se dozvedela, ze ten zamek nefunguje jako zamek, ale jako hotel a ze se tam delaji prave svatby. na koho se mam obratit, kdyz bych se tam chtela zajet poptat? na obecni urad nebo infocentrum regionu poodri, nevis? a kdybychom chteli hostinu, jsou schopni ji zajistit? a ze bysme si vzali treba alkohol a cukrovi. prave si nejsem jista, jestli tam funguje treba nejak restaurace nebo bar. ceny za ubytovani a kapacita zni zajimave, chceme cca 40 hostu.
Odpovědět
Slunečnice, s obřadem jsem byla spokojená, i když netrval 45 minut, ale jen nějakých 30. Všichni se k nám chovali moc hezky, pan oddávající měl krásný proslov (ale toho zaručit nemůžeme, toho posílá NJ), všechno proběhlo jak má :-) v parku byla jen jediná svatba, která brzo odešla, takže jsme měli zámek i park jen pro sebe, prostě super, od obřadu přes focení, nikdo nás nevyháněl, mohli jsme tam být (v parku), jak dlouho jsme chtěli. Dali nám vybrat čtyři termíny (soboty) na měsíc, ale bohužel Kunín jednu zrušil, protože měli tehdy nějaké slavnosti a zámek nebyl k dispozici :-| Jo a vevnitř jsme se mohli fotit pouze na obřadu v sále, pak na schodech a jinak až venku :-( Pokud byste chtěli vědět více o svatbě v Bartošovicích, můžu Vám poslat odkaz na mého super kamaráda, který dělá přímo na obci a určitě by Vám rád všechno pověděl, co se týká svateb, ubytování, hostiny atd. 8-)
Odpovědět
market, urcite bych o ten kontakt mela zajem. kdyztak mi prosim posli info v IP, dekuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Lenajs:Stačí zavolat na info Poodří, sídlí přímo na zámku a domluvit se na prohlídce. ukázali nám obřadku, místa na sezení, jídelnu, taneční prostor i ubytování. Jsou chopni Ti zajistit cokoliv na jídlo. Já tam od nich budu mít oběd s předkrmem, starostka je fajn a dá se s ní domluvit..V současné době se při běžných požadavcích pohybuje cena při dvou teplých jídlech, studený raut), cca 550,- Kč na osobu.Což si myslím, že je super cena. navíc si tam nechám 2paní na obsluhu:)JSOU SCHOPNI TI PŘIVÉST NEALKO, ALKO...ale to my budem ekupovat v makru.
Odpovědět
kami to zni super. my bychom prave urcite chteli teply obed a studeny raut a dve pani na obsluhu by urcite stacily. jestli bysme si mohli ale zaridit treba vlastni becku a dalsi alko i nealko, to by byla bomba. a ceny za ubytovani jsou perfektni, jsem zvedava, jak to tam vypada. hned tam brnknu. :-) ;-)
Odpovědět
lenajs.d:Ja jsem na tom uplne stejne jako Ty.Zatim vse promyslime, ale po novem roce se do toho asi pustime naplno. Jen ted pokukuju na netu po satech.
Odpovědět
market01:Prosim Te a neznas jmeno toho oddavajiciho, ze bych o neho zkusila poprosit?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já měla taky svatbu v Kuníně, letos v dubnu, protože jsem v kuníně měla ještě trvalé bydliště, tak nás oddávala paní starostka Kunína a pak už nebyl absolutně žádný problém s matrikou. ale jinak viz výše vše platí....obřad trval celkem asi 15 minut, potom nějaké gratulace a focení v sále, vyhrazený čas bohatě na vše stačil. hudbu jsme si nahráli svoje vlastní CD, co a jak jsme chtěli.vlastní průběh - ani vlastně nevím, moc jsem ho nestačila vnímat, ale naši kamarádi, i někt. zarytí odpůrci svateb apod byli celí dojatí..... :-D focení v parku nemá chybu. vřele doporučuju. fotky z obř. síně jsou krásné, barevné....viz moje album.
Odpovědět
Profilova fotka
lenajs:bečka a vše kolem můžeš mít vlastní. hítra se mi tam vdává kamarádka, má tam hostinu i nocleh a protože jsem pozvaná na celou svatbu, tak pak dám reference, jak jsme byli spokojeni:)
Odpovědět
kami super, jsem zvedava. ja jsem tam vcera volala a normalne moje terminy v srpnu uz maji plne. to je sila, co? clovek se stara rok dopredu a prd...no asi se to uz rozneslo. ale jedem se tam pristi tyden urcite podivat, tak jestli se mi to bude libit, vymyslime jiny termin. :-) ;-)
Odpovědět
Lenajs.d a Slunecnice84 - máte IP ;-)
Odpovědět
To se mi ani nechce verit,ze uz to maji plne...a to mi mamka rika co planuju,kdyz je jeste rok casu.
Odpovědět
slunecnice nevim jak zari, ale srpen vicemene jo. ja jsem si taky rikala, ze se staram brzo, ale termin a misto je asi fakt treba shanet vcas. ted jsem navic onemocnela, takze se navsteva bartosovic o tyden odklada :-( :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme v pátek byli na svatbě kamarádky v Bartošovicích:)bylo to úžasné. Vřele doporučuji tento zámek pro oslavu, obřad i nocleh!!!
Odpovědět
kami no povidej prehanej! jsem strasne zvedava, jak to tam probihalo a jak to tam vypada! :-) ;-)
Odpovědět
lenajs.d : Tak jak se dari, uz jsi zdrava nebo stale marodis?
Odpovědět
ahojky, no stale jeste na nemocenske, ale uz je mi lip. kazdopadne v pondeli jedeme do bartosovic, tak uz se moc tesim. snad uz se konecne domluvime na terminu. jsem fakt zvedava! :-) ;-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?