Svatba na jižní Moravě v roce 2012

Tak kdo plánuje svatbu příští rok jako my ? Doufám, že se nás sejde co nejvíce. Termín máme již s přítelem vybraný a v současnosti promýšlíme místo. :-)
Odpovědět
1
2
také promýšlíme místo.. termín by byl... ale místo .. nějak nás nic nenapadá
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahojky! Taky mame naplanovanou svatbu na zari 2012 v Lednici. Jak jste na tom s pripravama?
Odpovědět
Ahoj, my s přítelem máme termín 4.8.2012 na Janově hradě :-) . Ještě nemáme místo hostiny :-|
Odpovědět
Ahoj holky, též se k vám přidávám. My už máme dohodnutý termín a místo a příští týden se chystám na šatovou "kukandu" :-) Můžu se zeptat, budete mít kapelu? Mohly byste mi nějakou poradit? Tu kterou sem chtěla, tak nekomunikuje a dost mě to mrzí.. :-S tak abych mohla oslovit někoho dalšího..
Odpovědět
Profilova fotka
Chtela jsem toto tema sama rozbalit, protoze zacinam byt v koncich. Potrebuju k hostine i ubytovani v ramci Moravy, nechceme zámečky a podobné věci, ale chceme to utulne mile a hotel kde to chceme mit, je v říjnu už plný! jedině jediny termin v srpnu což jsem se sama divila, nicmene to zase nemuze fotografka a kameraman. Tak kazdy den hledam alternativu :) a vidim, ze ani říjen není dost daleko :D Nemáte pro mě tip?? :)
Odpovědět
Ahoj, my jsme z Prahy, a na Moravě to moc neznáme. Jediné co máme je termín, místo a fotografku. Potřebujeme ještě nějakou příjemnou restauraci a ubytování pro 40 lidí v okolí Janova hradu. Jestli máte někdo nějaký tip, tak sem s ním prosím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tiiinkaaa Hippoklub v Lednici, moc dobře tam vaří a pro novomanžele mají i svatební apartmá. Možnost odvézt od Janohradu kočárem... Jen nevím jakou mají ubytovací kapacitu. 3xw tečka hippoclub tečka penzion tečka com - aby to nebyla reklama :-D
Odpovědět
@tiiinkaaa Koukni na Vinařský dům Kudějov.
Odpovědět
@tiiinkaaa V okolí znamená přímo v Lednici nebo třeba několik km odtud? Znám jednu restauraci a penzion v jednom, výborného kuchaře tam mají. Jmenuje se Penzion Maděřič, vyhledej si v googlu, je to tam fakt příjemné..
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,my máme 7.7.v zámecké zahradě v Lysicích :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano Hippoclub je fajn, uvažovali jsme nad ním, hrozně se mi líbí ta restaurace, je moc příjemná - celá ve dřevě, jen mám pocit že to tam bylo trochu dražší možná se mi to zdálo :-), i pronájem atd, ale moc sympatické místo i majitelé :-) My sme nakonec měli Rosetu, ta je pro mě top! ale je dál. Taky jsem slyšela ohlasy na Včelařský dvůr (mají pěkný sklípek) jinak Rybniční zámeček, Myhotel - trochu snobárna podle mě :-), Restaurace Onyx..
Odpovědět
Moooc děkuji tza tipy. Všechny prozkoumáme. Příští víkend tam jedeme na celý víkend budeme hledat vhodnou restauraci a ubytování :-) Chceme něco v okruhu 30 km Lednice.
Odpovědět
Článek se načítá
Máte někdo zkušenosti s: Vinařství u kapličky, Vinárna Habán, Albor a Hotel Čejkovice?
Odpovědět
Profilova fotka
jj vinarstvi u kaplicky je pekne mastna zalezitost jen za jidlo a piti pro 60 lidi chteli 100 000 :(
Odpovědět
Profilova fotka
@m_m souhlasím.Mě přišla kalkulace na 170tis. je to tam krásné, ale pěkně drahé. Hlavně na pítí typu nealka atp. prostě jsou dané ceny 0,25dcl / 25 nebo 30kč ted jsi nejsem jistá.
Odpovědět
Profilova fotka
@tiiinkaaa je to tam úúžasné, krásné místo, ale šíleně drahé a taky mi někdo říkal že to ani neuzavřou veřejnosti..Hotel čejkovice je moc pěkný, už jsem mluvila s několika páry, které tam měli svatbu a velká spokojenost.
Odpovědět
Ahoj holky, tak my mame svatbu v cervenci a mame ji v hotelu Akademie Hruba Voda. Nedokazu rict ted jake to tam bude,ale prostredi a domluva super, tak doufame,ze to bude fajn. Aspon recenze jsou na hotel a jeho sluzby dobre. Takze pridavam tip :)
Odpovědět
My chceme 40 lidí a přibližně 80 tisíc jen za jídlo a pití dát nechceme vinarstvi u kaplicky tedy odpadá. Kdyby to počasí dovolilo, tak by jsme chtěli hostinu uvnitř, ale kapelu a večerní raut venku. Moc Vám opravdu děkuji za info.
Odpovědět
Jinak já si nechávám šít šaty. Vyjde to skoro stejně jako kdybych si je půjčila. Ale koukala jsem na svatební boty a nechce se mi za ně dát skoro 2000 tisíce. Zatím jsem tedy zjišťovala jen přes net. Příští víkend se i setkáme s fotografkou aby jsme se trochu seznámili a udělá nám fotku na svatební oznámení :-)
Odpovědět
@tiiinkaaa Zkus kontaktovat ty Maděřiče, myslím, že jídlo i pití tam vyjde fakt dost slušně, mají i velkou venkovní terasu. Na FB mají stránky a nějaký fotky ze svateb, je to od Janova hradu zhruba 15-20km..
Odpovědět
@tiiinkaaa v okolí Lednice je Hraniční zámeček, vím, že tam jde udělat obřad, hostina i ubytování, svatby jsem se tam účastnila a bylo to fajn
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky i já se přidávám my máme termín 25. května v Hustopečích a oslava proběhne v místním vinném sklípku :-) hostina i s hudbou cca pro 45 lidí do 42000,- ale víno, slivovici či pivo máme vlastní. Obřad máme zadarmo, protože se bereme v pátek na radnici. Já mám šaty z El-salonu v Brně a hodnota je 10200,- :-). Ženich má oblek od Hugo Bosse, ale možná ještě zajdem do nějakého obchůdku na nějaký lepší. On ženich chodí v oblecích dost často, takže ho užijeme :-). Fotografku máme známou :-) a svatbu jsme začli řešit v průběhu ledna a vše důležité už máme :-) na jižní Moravě je prostě krááásně :-)
Odpovědět
Já budu mít šaty ušité podle mých představ od Riwy Nerony a vyjdou mě na 10.000,- maximálně. Už se na ně moc těšim. Riwaa šije nádherně má svoje stránky a je i na FB.
Odpovědět
@tiiinkaaa Je to tam krásný, ale opravdu docela drahý. Navíc po nás chtěli půl roku dopředu zálohu 20 tis. A taky mi přišlo, že tam není moc místa na tancování, pokud je 40-50 hostů. My nakonec měli hostinu na hradě v Dolních Kounicích. Není tam sice úplně dobré zázemí, ale je to takové netradiční.
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti doporučuji Zámecký hotel Lednice, skvělý personál, obsluha, cena a moc dobrá kuchyně. Měli jsme tu svadbu loni.
Odpovědět
@leniha kamarádka měla svatbu v hotelu Harmonie u Brna a velká spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tiiinkaaa Habány si znalci chválí
Odpovědět
Profilova fotka
@tiiinkaaa Jo a k těm botkám, když budeš v Lednici, tak můžeš zajet do Břeclavi. Vedle svatebního salonu Vera na Sovadinově ulici je obuv. Koupila jsem tam krásné botky za 900 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pipa Děkuji, kouknu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sissina28 my mame svatbu 1.9.2012 na zamku v Lednici:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?