Tak jo, martek, dobrou noc, mám toho za dnešek dost, jdu pomalu do pelechu ;-) a jedním očkem se možná v televizi kouknu na Pravou blondýnku :-D :-D ;-)
ségra chce objednat mamce nějaký krémy a mně se tam líbí jeden parfém a ještě nějaký blbosti ;-)
dneska jsme byly nakupovat v hypernově a bylo tam šíleně lidí, to vánoční šílenství je děs a hrůza ]-(
ale jo, přežívám :-D :-D
zítra by měl přijet miláček, tak se těším a doufám, že neapadne nějak moc sněhu, protože má na autě zatím ještě letní gumy :-| , přezouvat bude až příští týden
a koukám do katalogu avonu, pár věciček se mi tam líbí, tak si je možná objednám ;-)
Díky :-) Musím jít připravovat obídek a něco dělat, dneska jsem to nějak na netu protáhla a nic neudělala. Milášek přijde za chvilku z práce juchůůůů :-D :-D Ráda jsem s Tebou poklábosila, měj se zatím moc fajn a hezký víkend a celý podzim! achojík
Takže moc pěkňoučký, sice na oranžovou moc nejsu, ale když je to pěkný tak uznám a řeknu že se mi to líbí. Nejvíc se mi líbí ty růžičky dokulata a ty gerberky ty jsou moc pěknýýý. Jo a uzmula su ti jedno oznamko, konečně další o kterém bych mohla přemýšlet, jdu si ho dát do albíka :-)
Já bych chtěla červené růže a bílé frézie nebo minikarafiátky, pěkně dokulata s krepovou manžetkou, páč Lenka to umí krásně a aby vyčuhovala nějak kapánek tráva, neumím to popsat :-D :-D :-D
Uf, tak jsem teďka tiskla svatební kytice, abych inspirovala kámošku, nemá potuchy jak by ju chtěla a to se vdává už za měsíc:o)))) To já to vím, ale kapku taky tápu, nevím s čím to skombinovat a budu jí mít až z Čáslavi, neboť moje kámoška to umí překrásně :-D