Svatba 6.7.2013, kdo se taky vdává?

Ahoj holky, toto datum jsem tu ještě v diskuzi nenašla.Asi není moc populární, když je státní svátek ale já na to kašlu, kdo také...???:-) A jak jste daleko s plánováním?
Odpovědět
1
2
Ahoj, taky do toho praštíme 6.7 :-)
Odpovědět
Super, taky jsem to nikde neviděla :-) Takže se přidávám. 6.7.2013 ve 14:00!
Odpovědět
Profilova fotka
A my taky!! V 11:00 :-) Už to máme za pár holky :-N
Odpovědět
Holky, co Vše máte??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a jinak toho celkem moc nemáme! Jen místo obřadu,místo hostiny, ženich je skoro oblečený až na pár maličkostí,fotografku,hudbu a jinak prd :-) Ale hlavní je, že mám všechno v hlavě nééé :-D :-N
Odpovědět
My máme místo, hostinu, šaty, kapelu, fotografa, kameramana, vizážistku a ušité vývazky :-D Ještě chybí dort a výzdoba, ale to plánujeme obvolat koncem ledna. Radši jsme vše zamluvili hned, je to přeci jen svátek, tak ať nám někam neodjedou :-) Detaily budeme řešit až tak v dubnu/květnu.
Odpovědět
Holky to já mám fotografku, místo činu, místo pro párty, muzika zatím nic,...kameraman taky nic. Prstýnky včera zaplacené, pozvánky už pilujeme. Ženich má oblek, ještě nám chybí košile, vestička, regata. Já už sice šaty mám, ale dnes jsem byla zkoušet zase, protože dost špekuluju,že ty, co mám zamluvené nejsou ONY. :-| Jinak jsem začela dělat nějaké věci do fotokoutku a na focení. V hlavě je toho kupa. Kolik máte hostů? My 1oo jen přízen... =-)
Odpovědět
@zmrj My máme 60.
Odpovědět
Profilova fotka
my taky, ve 12:00 :) ani nevím že je to státní svátek...oddává se normálně?
Odpovědět
My se vlezem snad do 40hostů. Raději bych menší svatbičku:-) A jak jste na tom se šatama, máte už vybrané? Přidejte nějaké foto. Já mám jedny zamluvené ale pořád váhám tak ještě nevím... KINEKA: my jsme měly celkem problém s oddáváním ne všude se pracuje na státní svátek. Zkus si to obvolat .
Odpovědět
Šaty už mám, foto je v albu :-)
Odpovědět
ahoj holky, já asi taky, jestli mi tedy potvrdí termín matrika.. paní matrikářka super ale neví, jestli starosta tam bude a místostarosta je dlouhodobě nemocný :-| místo máme předběžně zamluvené, krásný rodinný pension, asi si to necháme na klíč, uvidíme dle cenové nabídky. Měli bychom tam i obřad, spaní atd. Zatím máme 27 dospělých a 9 dětí, možná, že se to o pár lidí navýší, ještě uvidíme. Šaty nemám, ale pojedu do salonu našeho truhláře a budu doufat v slevu :-) Asi to nechám na únor, budu tu mít mamku tak mi pohlídá malou a já v klidu se podívám. Jinak fotografka předběžně vyhlídnutá, prsteny taky :)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak už máme zamluvenou i výzdobu, vybrali jsme oznámení a sehnali jsme pár kontaktů na dobré svatební dorty, tak si necháváme udělat nabídky. Pomalu se nám to rýsuje ;-)
Odpovědět
Nevěsty, tak právě za chvíli mířím na poštu pro svatební botičky....už se těším :-). Chtělo by to asi prošlápnout a koupit i nějaké náhradní botky co? Jak jste na tom s botkama vy? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se přidávám :-) my nemáme v podstatě ještě nic... zítra jedeme za fotografem, zjistit velikost prstýnků a optat se na hostinu. Jen doufám, že mamce to dopadne dobře v práci, a dostane volno, jinak asi budeme muset rychle vymyslet jiný termín což se mi vůbec nechce... :-|
Odpovědět
ahoj holky, tak máme zamluvené místo, pension Lony, domluvenou matriku, zarezervovanou vizážistku x kadeřnici v jednom :-) Na netu jsem objevila fajn stránky kde si objednám vývazky, mandličky, jmenovky atd. Příští víkend dorazí mamka takže nám bude hlídat dceru, jupííí. My se v klidu "vrhneme" na prstýnky, šaty, domluvíme kytky, zajedem vyplnit papíry na matriku atd.
Odpovědět
jinak já a boty vůbec netuším, co jsem byla těhotná a teď na mateřské jsem podpatky neměla na noze, asi umřu :-D Možná si půjčím od kamarádky abych byla na obřad vyšší a pak si koupím nějaké bílé balerínky a je to :)
Odpovědět
Mame take ten termin, jen ho jeste nemame nahlaseny na matrice, vlastne asi nikde :-) teprve ted zaciname planovat, ja uz mam predstavy barev a vyzdoby, mam vybrane saty a boty, zenich zatim nic
Odpovědět
Tak jak pokračujete holky? My minulý týden objednali oznámení a prstýnky! Už se těším, až dorazí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky :-) Já mám vybraného chlapa :-D Ba ne, máme místo pro obřad i hostinu, kněze, svatební cestu. Včera jsme se s přítelem konečně dohodli i na barvě, do které to budeme ladit, takže začínáme zkoušet nějaké návrhy oznámení a už se nemůžu dočkat a vyrazím do města nakupovat různé věci na výrobu dekorací :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jéééé... ještě jsem zapomněla na fotografa, hudbu. Teď jsem normálně uklidnila sama sebe :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak se nám to už konečně přehouplo do dvoumístného čísla, dnes je to přesně 99 dní do svatby. :-) Jak postupujete s přípravy? Mě dneska zrovna přišla stužka s našimi jmény na výslužky, na výzdobu auta apod. Adjusha - kam jedete na svatební cestu?Mi to necháme asi až na příští rok, ráda bych nějaku exotiku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jaaaa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A nevim, taky jsem myslela, ze neni toto datum popularni, ale mela jsem codelat se sehnanim vizazistky...az ctvrta mela volno, tedy spis jsem druha nevesta...takze ostatni uz byly zamluvene a rikaly, te to datum je nejak oblibene =-)
Odpovědět
ahoj holky, tak já mám zajištěné místo na obřad, hostinu, ubytování. Dále cukroví, DJ, fotograf, kameraman, šaty, kytky, oznámení (přijde příští týden), kadeřnici x vizážistku. Příští t ýden pořeším své boty, nějaké bižu... Svatbu ladíme do bílo x zelené, prstýnky jsou už doma :-D Svatební cesta bude už asi před svatbou, někdy konec května x začátek října - zřejmě náš oblíbený Kypr. Pak bude ještě jedna a to jest nějaký prodloužený víkend v ČR, samozřejmě vše za doprovodu naší dcery :-) Jo a jinak mám doma svatební čokoládky, pokladničku, něco málo do tomboly, to musím ještě dohnat
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se take pridavam, i my mame stejne datum 6. cervence v 10h45 :-) Holky uz to mame za par, to tak utika :-o , bojim bojim :-D Jinak uz mame snad vsechno, jen jeste moje zkouska liceni a ucesu chybi, ale bude tento mesic, takze supeeer
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidávám 6.7.2013 ve 12hodin. Pozvánky jsou rozdány, zařízeno: matrika, sál na hostinu, květiny, hudba, camera, fotograf, prstýnku vyzvednu tento týden, atd. Šaty se teprve budou šít, jediné co mi zbývá zařídit jsou boty, oblek ženicha, auta a výzdoba.
Odpovědět
Profilova fotka
@svozilova Jedeme do Egypta do Marsa Alam do hotelu Gorgonia Beach. Byli jsme tam už minulý rok a byli jsme okouzleni. Krásný klid a navíc ten hotel už je v místě přírodní rezervace a jakmile strčíš hlavu pod vodu, vidíš neuvěřitelné věci ;-) Například jsme plavali se želvama, viděli jsme gigantickou mantu, plno maličkých klaunů. Prostě pecka! Jen pozor na výběr hotelu! Mluvili jsme s Čechy z okolních hotelů a měli docela problémy :-(
Odpovědět
ahoj holky, tak se nám to pomalu blíží? Jak jste na tom s přípravami? Nám chybí ještě pár maličkostí a jinak vše zařízené, ještě si objednám hezké počasí :-D Začínám se občas lehce stresovat, hlavně za měsíc jsou naší malé 2 roky a je to trochu vzteklá svéhlavička, má jít také za družičku ale nevím, nevím. Má krásné šaty a ani za boha je na sobě nechce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky,tak už je to skoro tady,jak se cítíte?:-)Co máte?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?