Svatba 24.8.2013, kdo máte stejný termín?

Kdo mate stejny termin??
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
já:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jáááááá takýýý :)
Odpovědět
Profilova fotka
a já samozřejmě :-) koukala jsem, když jsem si to filtrovala dle data a mělo by nás být hóóódně (a jen z Brna v tento den asi 4 ;-))
Odpovědět
@avano @macinka007 @ninive211 cau holky tak snad se nas naplni vic:-) ja uz se tak tesim na zkousku satu...uz aby to bylo:-) konecne nam napsala pani z hotelu cenu za raut a obed a vychazi nam to kolem 950 kc bez piti. jak to mate vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@hribek já jdu na zkoušku šatů dnes a ve čtvrtek, taky se strašně těším a zároveň mám obavy, že mi nic nebude slušet tak, jak jsem si představovala a budu hledat dál a dál...no ale třeba ne. Cena - no nám to předběžně vychází i méně, pokud nepočítáš to pití, i s tím pitím, když se hosté nějak extrémně nerozšoupnou nad moje očekávání, by to nemělo přesáhnout 1000 na osobu snad. A i to se příteli zdá moc a o víkendu jsme se dohádali ohledně toho, že by to nejradši měl někde v kulturáku (viz moje zpráva ve fotoblogu)...nejvíc mu vadí korkovné (50 kč/litr vína) a nechce slyšet, že tak 95% restaurací si to korkovné bere a kolikrát mnohem vyšší (třeba v Noem Arch prý 100/litr), že je to prostě normální ... prostě cena za to, že ti dovolí vlastní víno a neuděláš jim tržbu za jejich (i tak to při velkoodběru od vinaře vyjde na max 90 Kč/l oproti jejich cenám přes 150 Kč, tak nevím...)
Odpovědět
@ninive211 nou nas maji korkovny 80 kc/litr, vina se u nas vypije kdyz moc tak 7litru spis mame pivare takze my budem pit jejich, navic je moc dobry co jsem tam vyzkousela takze to nechame tak
Odpovědět
Profilova fotka
@hribek U nás jsou vinaři celkem dost, budu počítat tak max 0,75 l/dospělou osobu (budu teda asi odeočítat cca 5 řidičů, kteří asi pít nebudou)...někdo vypije míň, někdo víc...budeme brát určitě od nějakého vinaře. Radši mít lehkou rezervu. Nechci platit tvrdé (naštěstí z příbuzných na tvrdé nikdo moc není, tak jedině pár kamarádů - a ti ať se spokojí s pivem či vínem, nehodlám sponzorovat mega drahý alkohol a ono opít se člověk může i z toho vína :-) )
Odpovědět
já já já:)
Odpovědět
no jak tak vidím, jsem těžce pozadu. My restauraci už máme, ale spočítáno nic ještě nemáme. chci to řešit až po novém roce. Paní manažerka nám však řekla, že třeba si od nich odebrat nějaké množství alkoholu. Je to 1dcl na hlavu a zbytek můžeme mít svůj:) Jinak Na nealku jsme se domluvili na džbánech s vodou a pak větší balení. protože lahvičky s 2dc pití za 40kč je šílenost. Ŕíkala že nic nneí problém. předběžně nám poslala příklady jídel na hostinu a raut a jejich kalkulaci, ale říkala že není problém nakombinovat a dát co budmee chtít. Bohužel zde mám problémm s tchýní, protože jí se zdá ta restaurace předražená a že máme hledat ještě ve stejné kvalitě za nižší cenu, ale to mi připadne blbost. Ta restaurace je naprosto úžasná. Má klimatizaci, krásné prostředí za pronájem nechtějí nic.
Odpovědět
Profilova fotka
já sem si byla šatičky zkoušet dneska...a nooo a už mám favoritky :D ale ještě mě čeká salonů...a nás vyjde oběd cca na 10 tis..a pak párty máme na zahradě a to nám spočítala za raut 18 tis pro cca 60lidí :))tak nevím zdá se mi to moc
Odpovědět
@macinka007 no zalezi co v tom mate, nam spocitali raut s grilovanim pro 50 lidi na 25 000kc, celkove nas to vyjde na ty co budou i na obed 915 kc a ty co jen na raut tak 550 myslim. raut mame jak grilovani tak studeny
Odpovědět
Profilova fotka
@macinka007 moc??? oběd úplně v pohodě, to je při 160 lidech cca 166 Kč - v restauraci třeba jenom apertitiv je tak 45-60 Kč, jak kde. Zde to tedy budete mít asi z vlastních zásob,předpokládám...nebo ne? A celovečerní raut dejme tomu od 5 do půlnoci -nebo i dýl ...za tři sta se to tak pohybuje, spíš i víc. Ale to máte bez pití,ne? Protože pokud i s pitím, pak je ta cena luxusní! A šatičky jsem byla taky dneska zkoušet...teď jsem to nahrála na profil a absolutně nevím...mám hned tři favority...z toho hned ty původní favorité (před zkoušením) jsou nyní až na třetím místě, a to kvůli pocitu v nich, jinak jsou fakt nádherné a i mi sedí na fotce...jinak ale počítej s tím, že v čím více salonech budeš zkoušet, tím větší budeš v tom mít maglajs...radila bych max. 3 salony. Já mám plnou hlavu i z těch třech (z pěti), co jsem zkoušela, zkoušet si jich v každém salonu 10, tak u posledních nevím, jak vypadaly první...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@teresa7 mám to podobně...tchánovci by nejradši, ať to uspořádáme někde v kulturáku ("protože to tam měla Soňa a měla to hezké") přítel se tím teďka trošku taky naočkoval, že prý jestli moc neutrácíme...ale restaurace s výhledem na celé Brno, klima samozřejmostí, oddělený salonek pro tančení (když si někdo bude chtít povídat, tak ho nebude rušit hudba), za pronájem nic, jen za výzdobu (i s kytkama a bílými potahy na židle) cca 4000 + apartmá pro novomanžele zdarma. Voda s citronem či kofola do džbánu místo coca coly a minerálek za 35,- také možná
Odpovědět
no přítel na to nic nenamítá, proto, že spoustu věcí konzultuju s ním a hodně věcí navrhl on takže v tom mám plus. Jinak s restaurací nenamítá nic, líbí se mu prostředí a jak říká on radši si připlatíme za kvalitnější jídla na rautu. Takže místo klasické salámové mísy budeme mít roastbeef atd. Ale žádná snobárna.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 je to bez pití.. :-) ještě to tak :D to já budu muset obejít snad sto těch salonů :D jelikož mám velký prsa a oplácaný boky a břicho taak to není s výběrem jednoduchý :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@macinka007 ve včerejším salonu mi paní řekly, že kupodivu nejhorší s výběrem šatů to mají vysoké, hodně štíhlé nevěsty, ne všechny typy šatů jim sednou a kolikrát je ty šaty dělají ještě hubenější, než jsou...že na ty "silnější" ve vel. 38-42 je mnohem víc šatů než ve vel 34 nebo dokonce menší...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 jo kdybych mela vel 42 skacu radosti:-D
Odpovědět
No já nevím velikost kalhot mám 42, myslíte že se vlezu do svatebních šatů 42? já mám obrovskou depku z toho, že na mě nic nebudou mít a když jo, tak nějaké hrozné:(
Odpovědět
Profilova fotka
@teresa7 na kalhoty se nedívej, případnej velkej zadek i silnější nohy zakryjou ty šaty ;-) důležité je, jaký máš vršek ;-) šaty jsou většinou číslované tak v rozmezí tří velikostí, podle utaženého vršku, takže ty stejné může mít většinou případně nevěsta s vel 38. i nevěsta s vel 42 (pokud jsou typově stejné)
Odpovědět
@ninive211 no tím že mám větší prsa tak vršek mám taky 42 tak uvidíme. v pátek mám první zkoušku šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
@teresa7 tak podle mě větší problém mají tzv. plochodrážnice :-D (ale zase záleží na tom, jak moc velká prsa, takový pětky budou mít asi problém, to je pravda).
Odpovědět
no já mám4 tak se bojím jak je tam vmáčknu:D
Odpovědět
Profilova fotka
@teresa7 no tak pak dej vědět,jak to dopadlo...mně se dneska o šatech i zdálo!!
Odpovědět
holky moje za 64 hodin si jdu zkouset saty..ja uz se taaaaaaaaaaaaak tesim. jinak dneska sme byli jeste v hotelu se ujistit ze to klapne a mam z toho dobrej pocit:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se k termínu :) Zatím toho moc nemáme.. jen termín, kostel, penzion, fotografa a družičky co se nemůžou dočkat :) Přípravy propuknou spíš až od poloviny ledna.
Odpovědět
Ahoj holky ja dneska mela prvni sen o svatbe;( hruza, neprijela vizazistka anikadernice, po prijezdu na hostinu nebylo jidlo;( reknu Vam ze to bylo hrozne;( srpen se blizi;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu říct, že jsem od prosince, poté, co jsem sehnala šaty a kontakt na cukrářku, myšlenky na svatbu tak nějak upozadila...a udělala jsem historický krok a skočila na modrého koníka...a odtehdy jsem tam časteji než tady a spíš než nad svatbou přemýšlím nad dětma...sakra, ono to se mnou asi fakt mlátí! Hodiny, vydržte, ještě aspoń do toho srpna!
Odpovědět
no my planujeme tak kolem prazdnin ze vysadim a budeme zkouset spunta;) ja si tak porad rikam ze je na vse cas. v lednu zaplatit zalohu na saty, mam vizazistku, kaderbici, restauraci, misto obradu, fotografa a od tohoto tydne uz i DJ;) myslim ze to prozatim staci;)
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme tenhle termín :-) ... už se těším :-) :-p
Odpovědět
@ninive211 :-D hhihi neni nad to mit deti pred svatbou:-D ne delam si legraci. ja doufam ze se nestane "nehoda" a do svatby to zvladnem. teda snad i rok pote, rada bych otehotnela az v lete 2014:-D v lednu 2014 planujem velkou cestu smer australie i s malou ( bude mit 2 a 3/4 roku) . @z_kopretinka @teresa7 @terezzza vitejte holky jinak dneska sem udelala strom, porad premyslim nad videem jestli jo nebo ne, je moznost mit profi/neprofi ale celkem pekny za 8tis. tak mam dilema.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?