Svatba 14.7.2012, Ostrava. Pojďte sem :-)

Ahoj nevěsty, chtěla bych založit toto téma a byla bych ráda, kdyby se nás tady sešlo víc, abychom si mohli psát, rady, typy a různé věci co se týče svatby :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My se bereme o měsíc později 21.7. .. Základ už snad máme, ale teď ten zbytek ... ufff :)
Odpovědět
@martella o týden později :-) A co už máte? Já pořád nevím kde hostinu :-/ Obřad chceme v Zámečku v Porubě
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem chtěla hostinu a obřad na jednom místě, to byl pro mě základ. Byla jsem na svatbě, kde pomalu vyháněli lidi, aby mohla nastoupit další svatba a to se mi nelíbilo, První volba byl penzion u Holubů na Čeladné, ale tam bych platila i ubytování, což je zbytečných 20 tisíc. Tak padla volba na penzion Setinu v Pusté Polomi. Je to v lese, oddají nás venku a mají pěkný sál, kde se s přehledem vlezeme. Jinak mám kamaremana a šaty ... víc zatím nic :) Tak hledej místečko, ať najdeš nějaké podle svých představ. Co jsem poptávala tak to všude už bylo dost plné na léto.
Odpovědět
No já to vidím na Třebovický Mlýn i když se nám tam něco nelíbí, ale jako hostina výjde na pakatel podle ostatních restaucí :-) Fotografa máme taky i dje, kameru si půjčíme a bude natáčet někdo z hostů, Šaty si vyberu až pozkouším a nechávám si je šít, výjdou mě levněji, oblek kupujeme příteli v Polsku a pokud mi kamarádka sežene oblek v anglii pro malého taky za pakatel, tak budu mít vystaráno :-)
Odpovědět
@m.o.n.i.k.a Pokud se ti líbí Třebovický mlýn, tak by tam měli dělat příští rok už i obřady... Tak by to byla dobrá volba rovnou spojit obřad tam i s hostinou a nemusíte se nikam stěhovat :-)
Odpovědět
To né, my chceme obřad jinde jak hostinu :-) Chceme na tom Zámečku at se můžeme tam i fotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky slyšela, že to v Třebovickém Mlýně výjde strašně levně :) Já si šaty kupuju v Polsku. Mají fakt nádherné a super materiály. Nic se mi tady v Ostravě nelíbilo tolik jako tam. Navíc obsluha uplně úžasná. Navlékli na mě uplně všechno, ochotné jak blázen a šaty mě výjdou do deseti tisíc. Ale na přítelův oblek pojedeme taky do Polska. Já jsem chtěla živou hudbu, nejlépe nějaký mladý pár - zaujalo mě duo white, ale neslyšela jsem je na živo. Tak uvidíme, uvidíme ... A fotografa nevím :((
Odpovědět
Profilova fotka
@martella ahoj, a můžeš říct v jakém salóně si byla? chystám se tam ted o víkendu a vůbec nevím kde je tam nějaký salón :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@m.o.n.i.k.a taky máme rezervovaný třebovcký mlýn..ale nevím nevím jestli do toho jít...
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik Byli jsme v Rybniku akorát a přímo na náměstí je salon Karina, v prvním patře jsou výprodeje a v druhé obrovský salon jako z amerického filmu a vážně šílená ochota. Materiály luxusní. Šijí šaty i pro miss polsko. Já je jedu v pondělí zaplatit, teď je mám jen rezervované. Web píšu do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@martella moc ti díky! my vlastně jezdíme většinou do českého těšína nebo Bialsko Biala a jinak nevim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik Z Ostravy je Rybnik cca 40 minut jízdy autem. Já do Polska skoro vůbec nejezdím :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@martella Jo jo je tam levně, kamarádka zaplatila něco málo se vším přes 30 000 a měli přes 50 lidí, takže paráda říkala :-) Mě by vyšli šité do těch 5500 :-) Na oblek se tam jedeme podívat př. rok, ale musíme taky zjistit kam jet, to nám poradí známí Ti tam byli letos jak se brali :-) @zmaldik jaktože nevíš jestli do toho jít? Nám třeba vadí, že tam nebudeme sami, že máme sál pro sebe, ale venku když by si hrály děti, tak by tam byli i cizí lidi, ale to mě jako zase nějak moc nevadí, to vadí spíše přítelovi, tak nevím.
Odpovědět
Chtěli bychom spíše něco uzavřeného, navíc tam bude více svateb v ten den, ještě jedna nebo dvě, nevím kolk těch sálů tam ještě mají. To se nám teda nelíbí, že když někam půjdeme bude tam i spoustu jiných lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@m.o.n.i.k.a to je přesně ono, dnes mi volala provozní, že já mám obřad na 13.00 a jestli bych to nemohla přehodit na 13.30 že jedna nevěsta chce taky obřad..takže bychom se míjeli..a to se mi taky nelíbí, že tam budou mít více svateb, do telefonu mi říkala, že někdy mají i 4 svatby...ja si chci den užít a ne se hadat s někým že někdo nestíhá, nebo to nebylo pro nás apod..ikdyby měli v tom zkušenosti..pořád se může něco posr.. měla jsem třebovický mlým jako zálohu ale ta padá...tak ted už budu mít jen Mlýn Kozlovice..a taky se m líbí zámeček poruba taky mě napadlo tam mít obřad i hostinu, vše při jednom..tak to chci..ale myslím si, že by to byla docela palba za všechno mít na zámku..:-)
Odpovědět
@zmaldik Fákt? Tak proč ta nevěsta nemá obřad na půl... No právě, takhle je to na prd, chceme taky uzavřenou nějakou celou restauraci a budu klidná vědět, že jsme tam jen my, né několik dalších x lidí cizích. Ale zase mě láká to, že mají hodně levno. Budeme muset hledat dál no. Já vůbec nevím, ale kde :-( cHtěli jsme v Hrabové stodolu, tam je krásně, ale vevnitř se mi zdá, že to je malé, chjo
Odpovědět
Uvažujeme ještě, že bychom si obj. nějaký sál a vše si udělali sami, to se dost ušetří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a ta Setina Vás neláká? Záleží co od toho očekáváte, ale mě to tam příjde celkem fajn.
Odpovědět
@martella co to je, kde to je? :-) :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
v tom Třebovickém mlýně začali venku oddávat už letos v červenci nebo tak nějak. Měla tam svatbu švagrová, ale to se tam ještě neoddávalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicol8 - Třebovický mlýn bych nedoporučovala nebudete mít žádné soukromí chodí tam normálně hosti do restaurace a svíčková na svatební hostinu je ředěná!! jelikož tam mají většinou dvě najednou...
Odpovědět
Profilova fotka
@haninka712 - na Třebovickém mlýně se oddává jen 1x do měsíce, jelikož tam jezdí oddávajcí z Porubské radnice a oni mají výjezdy jen 1x do měsíce..
Odpovědět
Profilova fotka
@formelina díky za názor!
Odpovědět
@formelina Na tom něco bude pravdy, jelikož my tam jeli, že jí vyzkoušíme, že bychom jí chtěli na oběd a ona byla řídká, knedlík byl tvrdý a vůbec nám nechutnala... Tak jsme byli zklamaní, protože jsme předtím slýchávali, že tam vaří výborně, ale opravdu svíčková nás velmi zklamala. To soukromí, že tam nebude je pravda a to je to, co nám hodně vadí, možná i protože mají vše levné.
Odpovědět
Profilova fotka
@m.o.n.i.k.a Moni koukni na www.penzionsetina.cz, ale nevím, jestli budou mít ještě volný ten termín co vy chcete, ale zkusit mu napsat můžeš. On mi poslal i svatebního průvodce, můžu ti ho poslat a můžeš kouknout a nebo ti ho přímo pošle on.
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem rezervaci v třebovickém mlýně zrušila..i na matrice..
Odpovědět
@martella děkuji jsi moc hodná, vypadá to dobře já tam zkusím napsat a uvidíme. Zajímá mě na kolik by to i vyšlo a tak.. Uvažujeme , že bychom si pronajali sál a udělali vše sami :-) Hooodně Tím ušetříme @zmaldik jakto, že i na matrice?
Odpovědět
Profilova fotka
@m.o.n.i.k.a tak zbytečný je už ten termín, když to nebude v třebovickém mlýně :-) jiné místa spadají pod jiný obvod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@formelina promin, my jsme měli svatbu v třebovickém mlýně a žádní jiní hosti tam nebyli.. záleží kde, v jakém salonku je svatba.. jídlo jsme si nemohli vynachválit a konečnou sumu za celou svatbu taky ne..
Odpovědět
@zmaldik Co se týká ceny jídla na Zámečku v Porubě tak myslím, že cenově srovnatelné s Třebovickým Mlýnem. Už jsem tam na pár akcích byla. Dělají moc krásné rauty a sama si domluvíš co tam chceš a nechceš. Jsou moc ochotní. Rodinný podnik :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?