Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) fotky už máme, ale asi sem už zbytek dávat nebudu. Je jich strašně moc. ale jak píše Leník, mám je na stránkách Baladové. (ne všechny:-) ) . Zuzi, jestli bude něco kamarádka potřebovat či poradit,dej mi vědět:-)pa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky :-) Zazulko, Miška má fotky na stránkách Lady Baladové. To jsem ráda, že se Maňátkům naše svatbička líbila :-) Také mají velký podíl na tom, že byla tak suprová ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, kdy budou další fotečky? Jaká byla svatba v Botance? Zjišťuju to pro kamarádku, chtěla jsem ji odkázat na Tvoje fotky, aby se koukla, ale zatím tam máš jen těch sedm, kdy se dočkáme zbytku? ;-)
Odpovědět
Ahojky. Kuřecí paličky, miniřízečky a rolády - jak vepřové, tak kuřecí. Bramboráčky, hovězí minutkový gulášek, jednohubky, ovocené a zeleninové mísy, těstovinový salát s kuř.masem. A sýrové a uzeninové mísy - ale ne samotné, tím budou ozdobené talíře s roládama atd .... prý rychle osychají, tak vždy jako doplnění, a pečivo. Myslím, že to bohatě stačí. Oběd klasika, knedlíčková polévka, svíčková (brusinky, šlehačka, citron), přípitek Asti sekt.
Odpovědět
Verčo, co budete mít na rautíku?
Odpovědět
My máme v penzionu v Mikulově a velmi přibližná kalkulace vychází na 800 - 1000 Kč na osobu, ale záleží na skutečné spotřebě :-).
Odpovědět
Profilova fotka
a hostinu jsme měli v Princi
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé ahojky Leníku:-) Dituš nás 3chodový oběd, raut, grilování (vč 10kg šunky na kosti) a pití vyšlo na cca 41 tis. Z toho pití bylo 16tis Kč. Jinak jídla hodně zbylo,taky jsme to porozdávali. Měli jsme 38 lidí.
Odpovědět
Blíží blíží. Včera jsme byli s Maňátkama na kafíčku. Tak chválili Leni Vaši svatbičku. Moc se jim líbila a prý jste byli suprový publikum a tanenčíci :-) Nám obídek vychází (polévka, svíčková, přípitek Asti) 150,-/os. Raut vychází necelých 250,-/os. Chtěla bych se s pitím+alkoholem vejít do 15 tis. Tak nevím, zda to je reálné ...
Odpovědět
Profilova fotka
Dituško, my měli hostinu ve Sklářském sklípku v Řetenicích. Bylo to tam super, vyšlo nás to na necelých 600,- na osobu. A to tam ještě dost jídla zbylo, tak jsme to pak rozdávali.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak jsem koukala na fotečky na stránkách Lady. Jsou fakt krásný :-) Já už jsem na ty naše taky zvědavá. Měly by být už příští týden. A jak si zvykáte na nové příjmení? já se pořád představuji tím starým, vůbec si na to nové nemůžu zvyknout. A podpis je taky šílený =-) Verčo, Tobě už se to taky pěkně blíží, co?
Odpovědět
Holky, nezvládám vše pročíst, ale chci se zeptat, kde máte hostiny a kolik stojí cca na osobu za celý den? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Já se na to v práci taky nedostanu, na ty stránky =-) A doma PC totál vybouchnul, takže mám smolíka... a těším se až uvidím nějakou tu fotku tady x-) A s tou Ladou jste to pěkně vykoumaly, super, že měla takhle narychlo čas x-)
Odpovědět
Profilova fotka
To nevím. Vyfotila asi 4karty:-)ale nevím, kolik nám jich dá.
Odpovědět
Mně se ta fotka líbí, je to spontání ;-) Kolik Vám jich nafotila celkem?
Odpovědět
Profilova fotka
Veru tak si to užij!:-) ty tři týdny utečou jak voda:-) Já se na tu její fotogalerii nemůžu dostat v práci:-( ale doma jsme na to koukali. Ale úplně šílená fotka je, jak sem tam vysmátá u tý polívky :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky. Tak jsem brouzdala u Lady na webu - a krásné fotečky. Míša i Nikol, úžasné, fakt BALADA :-) Nám se to krátí, 3 týdny. Včera jsem měla první úpravovou zkoušku v Bellezze, ochutnávku svíčkové v hotelu Zlatý Kříž a doladění rautu - super přístup, jednání a kalkulace :-) Dnes mě čeká make-up, kadeřnice a rozlučka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Zuzko, my měli Ladu do krájení dortu a pak frčela za Nikol. Fotky budou dneska. Snad:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Wester, Tebe nakonec fotila Lada? Jste to nějak vykoumaly s Míšou? Nebo jak jste to sfoukli, to by mě zajímalo x-) Jsem ráda, že jste to nakonec taky zvládli!!! Míšo, kdy bude víc foteček???
Odpovědět
Ahoj hoky. Zdravím :-) Minulý týden došlo k neshodě s majitelkou bowlingu v Bí. Co šlo v zimě, nejde teď. V Bílině nebyla možnost, tak jsme "sáhli" po Teplicích. Dnes jedu na zkoušku šatů, aby paní Lendlová mohla v klidu moje šatky začít připravovat. A večer máme schůzku s šéfem hotelu a ochutnávku svíčkové :-) Musím říct, že pan Sentenský B. s námi jedná velmi profesionálně. A jejich motto: Náš zákazník, náš pán. - Opravdu platí. Jako dárek od nich dostaneme luxusní apartmá v hodnotě 2900,- se snídaní ZDARMA. Těšíme se tam. Doufám, že vše klapne.
Odpovědět
Profilova fotka
Veru jaktože jste změnili místo hostiny? Ale Zlatý Kříž je pěkná restaurace:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Niki máte nádherný fotky!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) tak jak jdou přípravy na svatbu?
Odpovědět
Zdravím holky. Je tu nějaký mrtvo ...
Odpovědět
Ahoj holky, omlouvám se za "nereagování", ale vůbec jsem nestíhala a pořád nestíhám. Svatba byla naprosto dokonalá! :) Musím říct, že jsme si to nehorázně užili :))) Mám taky už ochutnávkové fotečky od Lady - byla naprosto báječná... Víc až za 15 dní :) Pa pa
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko díky:-):-) Jinak v těch novinách na tý fotce je za námi nna lavičce paní,kterou ani jeden s Martinem neznáme :-N =-) =-) Vedro bylo děsný, ale dneska je horší.
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, fotky jsou kouzelný! Myslela jsem na Tebe, zrovna jsem se slunila, když jste kráčeli k oltáři, bylo fakt vedro na padnutí x-) Wester, jak jsi dopadla Ty???
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky, to jediný si snad z obřadu pamatuju:-) Soustředila jsem se jen na to, abych nezačala bulet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To věřím. Mně u obřadu tekly čůrky po nohou, naštěstí jsou svatební šaty až na zem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Leničko děkuju! Jsem zvědavá hlavně na fotky z tý Botanický. Ale to vedro bylo fakt strašný. :-p
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?