Ahojky holky:-) fotky už máme, ale asi sem už zbytek dávat nebudu. Je jich strašně moc. ale jak píše Leník, mám je na stránkách Baladové. (ne všechny:-) ) . Zuzi, jestli bude něco kamarádka potřebovat či poradit,dej mi vědět:-)pa
Ahojky holky :-)
Zazulko, Miška má fotky na stránkách Lady Baladové.
To jsem ráda, že se Maňátkům naše svatbička líbila :-) Také mají velký podíl na tom, že byla tak suprová ;-)
Míšo, kdy budou další fotečky? Jaká byla svatba v Botance? Zjišťuju to pro kamarádku, chtěla jsem ji odkázat na Tvoje fotky, aby se koukla, ale zatím tam máš jen těch sedm, kdy se dočkáme zbytku? ;-)
Ahojky.
Kuřecí paličky, miniřízečky a rolády - jak vepřové, tak kuřecí. Bramboráčky, hovězí minutkový gulášek, jednohubky, ovocené a zeleninové mísy, těstovinový salát s kuř.masem. A sýrové a uzeninové mísy - ale ne samotné, tím budou ozdobené talíře s roládama atd .... prý rychle osychají, tak vždy jako doplnění, a pečivo. Myslím, že to bohatě stačí.
Oběd klasika, knedlíčková polévka, svíčková (brusinky, šlehačka, citron), přípitek Asti sekt.
Jéé ahojky Leníku:-)
Dituš nás 3chodový oběd, raut, grilování (vč 10kg šunky na kosti) a pití vyšlo na cca 41 tis. Z toho pití bylo 16tis Kč. Jinak jídla hodně zbylo,taky jsme to porozdávali. Měli jsme 38 lidí.
Blíží blíží.
Včera jsme byli s Maňátkama na kafíčku. Tak chválili Leni Vaši svatbičku. Moc se jim líbila a prý jste byli suprový publikum a tanenčíci :-)
Nám obídek vychází (polévka, svíčková, přípitek Asti) 150,-/os.
Raut vychází necelých 250,-/os.
Chtěla bych se s pitím+alkoholem vejít do 15 tis. Tak nevím, zda to je reálné ...
Dituško, my měli hostinu ve Sklářském sklípku v Řetenicích. Bylo to tam super, vyšlo nás to na necelých 600,- na osobu. A to tam ještě dost jídla zbylo, tak jsme to pak rozdávali.
Ahojky holky,
tak jsem koukala na fotečky na stránkách Lady. Jsou fakt krásný :-) Já už jsem na ty naše taky zvědavá. Měly by být už příští týden.
A jak si zvykáte na nové příjmení? já se pořád představuji tím starým, vůbec si na to nové nemůžu zvyknout. A podpis je taky šílený =-)
Verčo, Tobě už se to taky pěkně blíží, co?
Já se na to v práci taky nedostanu, na ty stránky =-) A doma PC totál vybouchnul, takže mám smolíka... a těším se až uvidím nějakou tu fotku tady x-)
A s tou Ladou jste to pěkně vykoumaly, super, že měla takhle narychlo čas x-)
Veru tak si to užij!:-) ty tři týdny utečou jak voda:-) Já se na tu její fotogalerii nemůžu dostat v práci:-( ale doma jsme na to koukali. Ale úplně šílená fotka je, jak sem tam vysmátá u tý polívky :-N
Ahoj holky.
Tak jsem brouzdala u Lady na webu - a krásné fotečky.
Míša i Nikol, úžasné, fakt BALADA :-)
Nám se to krátí, 3 týdny.
Včera jsem měla první úpravovou zkoušku v Bellezze, ochutnávku svíčkové v hotelu Zlatý Kříž a doladění rautu - super přístup, jednání a kalkulace :-)
Dnes mě čeká make-up, kadeřnice a rozlučka :-)
Wester, Tebe nakonec fotila Lada? Jste to nějak vykoumaly s Míšou? Nebo jak jste to sfoukli, to by mě zajímalo x-) Jsem ráda, že jste to nakonec taky zvládli!!!
Míšo, kdy bude víc foteček???
Ahoj hoky. Zdravím :-)
Minulý týden došlo k neshodě s majitelkou bowlingu v Bí.
Co šlo v zimě, nejde teď. V Bílině nebyla možnost, tak jsme "sáhli" po Teplicích. Dnes jedu na zkoušku šatů, aby paní Lendlová mohla v klidu moje šatky začít připravovat. A večer máme schůzku s šéfem hotelu a ochutnávku svíčkové :-)
Musím říct, že pan Sentenský B. s námi jedná velmi profesionálně. A jejich motto: Náš zákazník, náš pán. - Opravdu platí. Jako dárek od nich dostaneme luxusní apartmá v hodnotě 2900,- se snídaní ZDARMA.
Těšíme se tam. Doufám, že vše klapne.
Ahoj holky,
omlouvám se za "nereagování", ale vůbec jsem nestíhala a pořád nestíhám. Svatba byla naprosto dokonalá! :) Musím říct, že jsme si to nehorázně užili :))) Mám taky už ochutnávkové fotečky od Lady - byla naprosto báječná... Víc až za 15 dní :)
Pa pa
Zuzko díky:-):-) Jinak v těch novinách na tý fotce je za námi nna lavičce paní,kterou ani jeden s Martinem neznáme :-N =-) =-)
Vedro bylo děsný, ale dneska je horší.
Míšo, fotky jsou kouzelný! Myslela jsem na Tebe, zrovna jsem se slunila, když jste kráčeli k oltáři, bylo fakt vedro na padnutí x-)
Wester, jak jsi dopadla Ty???