Kdo se vdává 1.9.2012?

jak jste na tom holky co se týče příprav atd.
Odpovědět
1
2
hladame miesto...:) Co Ty?
Odpovědět
@gabca29 od pátku již místo máme :) jinak nic moc....a představu máte?
Odpovědět
jojo, predstavu máme, aj typ na miesto, ale ešte sa snažime zjednať cenu...kolko máte ludi?
Odpovědět
@gabca29 a kde to budete mit? :-) No neco kolem 70 a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Také se přidávám - 1.9. na zámku v Častolovicích:) Konečně se už začínají rýsovat první představy:) Jen ještě nemáme typ na hostinu, kde ji udělat:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se také s radostí k vám přidávám. Budeme to mít na zámku Fryštát v Karviné a hostinu ve dvoře Olšiny. Máme pozvaných necelých 45 hostů. (a to jsou jen ti nejbližší, moc velkou svatbu nechceme). Ubytování a hostinu budeme mít pod jednom, takže kdo bude unavený může si jít rovnou lehnout.
Odpovědět
Vybíráte už šaty?
Odpovědět
@bianca87 já byla ve dvou salonech, ale tak pro představu :-) nic neberu ještě
Odpovědět
@klaruna0701 A zkoušela sis už něco? A byla jsi tam s někým nebo sama?
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám se k vám....taky máme termín 1.9....a dnes jsem zkoušela už obvolávat nějaké restaurace , které se nám nejvíce líbili a jsem ohromena a zaskočena, že jsou už všechny téměř obsazené :-|
Odpovědět
@bianca87 jo jo mám v albu pár šatiček ze dvou salonů, ale zatim opravdu jen pro představu, aby člověk věděl co mu sluší a co ne :-) byla jsem jednou s mamkou a jednou s kamarádkou - svědkyní
Odpovědět
Šatičky už mám i zamluvené, letos je svateb nějak moc tak jsou celkem na dračku...ale nebylo lehké se rozhodnout y vybrat jen ty jedny :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Také se přidávám....my už máme i místo, protože přítel v úterý odjíždí na půl roku pryč, tak abych to nemusela dělat sama :-( jinak šatky už taky mám....byla to jasná volba :-D
Odpovědět
Jasná volba? Jakto? :-) Já jsem se nemohla rozhodnout :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@2012wewerka našla jsem si je už na netu :-D pak jsem šla do salonu, vyzkoušela je a hned se zamilovala....pro dobrý pocit jsem vyzkoušela ještě asi osm dalších, ale nebylo to ono :-D
Odpovědět
@miskazbudejc Teeeda, tak to závidím, já měla problém, mě se totiž líbily všechny a všechny mi i sedly :-) lepší by bylo kdyby mi sedly jen jedny:)
Odpovědět
Profilova fotka
@2012wewerka jj bylo to jednoduché....nechtěla jsem moc zdobené a takových tam bylo hodně málo :-D hlavně jsem tam šla už s tím, že žádné jiné nechci :-D a máš nějaké fotečky? ať se také podíváme...
Odpovědět
@miskazbudejc Mno ty šatečky které jsem si nakonec vybrala vyfocené ani nemám, nějak mi fotáček vypověděl službu :-) a co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@2012wewerka Já mém ty své u sebe v albu :-)
Odpovědět
@miskazbudejc tak to se mrknu, jsem tu poprvé takže ani žádné album ještě nemám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@2012wewerka áha tak to jo :-) a odkud jsi?
Odpovědět
@miskazbudejc Z Olomouce........a ostatní věci na svatbu budeš řešit bez manžela?Jako oznámení, prstýnky, atd.?
Odpovědět
Profilova fotka
@2012wewerka nu máme tak nějak představu, co by se nám líbilo a budeme to řešit po internetu :-(
Odpovědět
@miskazbudejc jasně, aspoň že existuje ten internet...to je fajn, tak držím palečky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@2012wewerka jj bez netu by to byl mazec :-( půl roku je půl roku.....děkuji...tobě taky...ať jdou přípravy od ruky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, také se k vám jdu přidat , 1.9. se bereme v Písku, řešíme vše grilovačkou, prasátko, mísy , nějaké sladké, , tu budeme mít na chatě v pronajaté ĺesní "boudě", šatičky mám vybrané - protože představu jsem měla jasnou. Víme kolik bude lidí, ústně jsme jim to již řekli. A ted se chystáme mrknout po prstýnkách, zatím teda jen pro představu - vzhledovou i finančí. Užívejte plánování - zatím mě to moc baví :)
Odpovědět
jájájá taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se k vám přidávám, vidím, že řešíte podobné věci jako já, 1.9. se bereme na zámku Fryštát v Karviné, hostinu pak máme v Petrovicích u Karviné v Hotelu Dakol, kde bude většina hostů i nocovat. Zálohy všude zaplacené, takže toho je vyřešené. Teď jsem zamluvila fotografku, máme předem zamluvenou i kameramanku a hudebníka, včera mi odsouhlasila i kadeřnice. S rodiči jsme včera napočítali, že budeme potřebovat 2000 koláčů a určitý počet pozvánek, který už si ani nepamatuju a zjistili, že asi nebude mít kde parkovat 20 aut u rodičů ve svatební den, takže už řešíme praktické věci :D V sobotu tedy zítra se jedu podívat na šaty, prstýnky a ty oznámení. O prstýnkách mám jasnou představu, akorát se mi dycky líbí ty dražší, tak snad vybereme něco rozumného. Tak zatím pááá a krásné příípravy bez nervů. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky se hlásím mezi Vás:-) vidím, že přípravy jsou všude v plném proudu:-) My máme místo hostiny, obřadu, kapelu, fotografku, zákusky, koláčky, dorty, šaty a objednané prstýnky.. také pomalu sháním dekorace na výzdobu.. zatím se v tom vyžívám..:-)
Odpovědět
Ahoj holky, teda začínám z toho být lehce nervózní. My ještě nemáme vůbec nic ani místo, myslíte, že ještě něco seženu? Chtěla bych taky 1.9.2012, ale jak si to tady tak čtu, tak se trošku bojím. Jediné co mám jsou různé slevy že svatebního veletrhu. Jste některá z Brna a okolí? Nebo z Kroměříže?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?