Šári - takovéto "gratulace" jsou v X albíčkách, někdo si musel dát práci a prolézat koníka a i tady diskuze a pak vytahuje na světlo tyhle věci :-( A teda tahle poslední je fakt vrchol....co to je bože za člověka?
Ahojky holky moje :-)
Tedy koukám, že manžílci jsou všichni stejní. Nejdříve nás podezřívají zda jedeme určitě do Brna na sraz když jsem tak vymóděné a spokojené a pak mají další podezření, když se vrátíme jako světlušky :-D :-D :-D
Ještě že máme ty fotky, abychom jim dokázali, že jsme byli opravdu spolu :-D
Moc ráda jsem vás všechny poznala a ze srázku jsem byla nesmírně nadšená. Takže doufám, že to po novém roce rozjedeme pravidelně. Bylo to fakt moc moc fajn. Jste suprový kámošky a jen mi štve, že jsme tak daleko od sebe ]-(
Holky jsem ostuda největší. Já jsem tedy mi jsem vstávali až ve 13.00. Děs. Ani Jess nás nebudila, tak se krásně spinkalo. To semi tedy dlouho nestalo. Tak jsem z vás byla spokojená že jsem spala 14 hodin :-N
Děvčátka mi máme za půl hodiny sraz se známými. Tak nestíham vás dočíst, ale jak se vrátim tak se přihlásim.
Jsem nadržená jako stepní koza :-D Tedy na vás, si to dočíst a pokecat :-D
Blani zkusím poslat ty fotky, ale také je msuím zmenšit, protože mi nejdou odeslat.
ahoj holky,
vidím že sraz se Vám fakt povedl vypadá to že to byla super akce, škoda že mi to nevyšlo :-( snad někdy příště
a jak prožíváte zbytek víkendu? já jdu za chvilku na návštěvu k mamce beru ji vyzkoušet jogurtovou buchtu akorát jsem neměla žádné ovoce tak je s mandarinkami :-D ale dobrá už jsme ji skoro snědli
termín mám 9.11 ale kdy se bude chtít terce netuším zatím to nevypadá a pondělí mam ještě naplánovanou vycházku s kočárkem a kámoškou a uterý z další kámoškou solnou jeskyni tak že by středa?nebo pátek 7.11 at ma babča radost přála by si to :-)