Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky musím jít manžel hudruje že se mu nevěnuju jdu povlíkat a zdobit postýlku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem ted vlezla do 28 června a celá se klepu ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
mury to bude ok já měla taky strach pokaždé když jsem tam šla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
už to vím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si teda připadám velká už teď... :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já to vím heč x-) x-) x-) ale nepovím :-D holky já se bojím té kontroly :-(
Odpovědět
Profilova fotka
blani mě taky nepřijde veliký ale na fotkách strašně to je mazec :-)
Odpovědět
Profilova fotka
feri tak nenapínej a písni do ip jestli si to myslím správně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo holky podle pár foteček to poznáte co má Kačenka v bříšku,ale pssssst :-D Ty jo ty "gratulace" v albu jsou fakt síla... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
jo jo moc hezké já nemůžu z toho břichu :-D :-D :-D mojik smazala album svatební ach jooooooo :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Šári - super bříško :) A to sem si včera říkala, že mi ani nepřijde tak velké,ale dnes měním názor, je to pěkný pupík :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky musíme letět na tu schůzku. Blani jeden email s fotkama mi prošel a další ne. tak zbytek pošlu až se vrátíme. papa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myry nevím ;-( nechápu to ]-( koukali jste na fotky ke me na koníka?
Odpovědět
Profilova fotka
ale proč to píšou někomu cizímu :-o :-o :-o
Odpovědět
Profilova fotka
njn za nějaký mindráky :-( jsou fakt tupí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
co se to proboha děje s mojikem si píšku na MK :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Šári - takovéto "gratulace" jsou v X albíčkách, někdo si musel dát práci a prolézat koníka a i tady diskuze a pak vytahuje na světlo tyhle věci :-( A teda tahle poslední je fakt vrchol....co to je bože za člověka?
Odpovědět
Profilova fotka
holky četli jste to,trošku to nechápu :-( http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky moje :-) Tedy koukám, že manžílci jsou všichni stejní. Nejdříve nás podezřívají zda jedeme určitě do Brna na sraz když jsem tak vymóděné a spokojené a pak mají další podezření, když se vrátíme jako světlušky :-D :-D :-D Ještě že máme ty fotky, abychom jim dokázali, že jsme byli opravdu spolu :-D Moc ráda jsem vás všechny poznala a ze srázku jsem byla nesmírně nadšená. Takže doufám, že to po novém roce rozjedeme pravidelně. Bylo to fakt moc moc fajn. Jste suprový kámošky a jen mi štve, že jsme tak daleko od sebe ]-( Holky jsem ostuda největší. Já jsem tedy mi jsem vstávali až ve 13.00. Děs. Ani Jess nás nebudila, tak se krásně spinkalo. To semi tedy dlouho nestalo. Tak jsem z vás byla spokojená že jsem spala 14 hodin :-N Děvčátka mi máme za půl hodiny sraz se známými. Tak nestíham vás dočíst, ale jak se vrátim tak se přihlásim. Jsem nadržená jako stepní koza :-D Tedy na vás, si to dočíst a pokecat :-D Blani zkusím poslat ty fotky, ale také je msuím zmenšit, protože mi nejdou odeslat.
Odpovědět
Profilova fotka
tady to bude lepší tak další pokus :-) http://www.modrykonik.cz/album/album....
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php... holky ze včera večer :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blani, ty fotky jsou krásné, hlavně ty černobílé.............Papapa
Odpovědět
Profilova fotka
Šári, písnu.......... Fotky budou, jdu fandit, papa
Odpovědět
Profilova fotka
jija tak snad příště dorazíš byla fakt prča kdybych nemusela tak jsem tam ještě ted to asi všichni strašně to uteklo :-S
Odpovědět
Profilova fotka
zuzi,macet,žaběna blanička čeká na fotečky a já ještě víc pleasssssssssss :-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
jinak ho měli všechny no to je musíme popohnat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak chybí macet,zuzka,božka myslím že fotak neměla jen ivča :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, vidím že sraz se Vám fakt povedl vypadá to že to byla super akce, škoda že mi to nevyšlo :-( snad někdy příště a jak prožíváte zbytek víkendu? já jdu za chvilku na návštěvu k mamce beru ji vyzkoušet jogurtovou buchtu akorát jsem neměla žádné ovoce tak je s mandarinkami :-D ale dobrá už jsme ji skoro snědli
Odpovědět
Profilova fotka
termín mám 9.11 ale kdy se bude chtít terce netuším zatím to nevypadá a pondělí mam ještě naplánovanou vycházku s kočárkem a kámoškou a uterý z další kámoškou solnou jeskyni tak že by středa?nebo pátek 7.11 at ma babča radost přála by si to :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?