marketas-Markétko, tak že mu držím palečky, aby to tam zvládl a líbilo se mu tam.... :-)
macet-Markétko, ahojky !!!! :-) Co Tomík, když jsi dorazila domů? Už na tebe čekal s otevřenou náručí? ženský vyhnaný... :-N (to se mi líbilo) ;-)
majky : Ahojky Markétko :-)
Holky mi jsme včera ponocovali. Pustili jsem si MAMA MIA, otevřeli 2 šáňa a udělali si hezký večer. Jenže jsem ho protahli až do 2 do rána a jsme dneska jako praštěný. A ještě k tomu mam opici :-N :-D :-D
marketas. Markétko máš je tam ;-)
barca: Jojo modelka hadr. Jsi mě okouzlila bříškem, tak jsem cvakala, a cvakala :-D
markee: Ahojky Markétko ;-) Tedy ty máš na dnešek plánů. Johanka je holka statečná :-)
Dobré ráno přeji všem,my se teď s Johankou oblékáme a jedeme k panu doktoru na pigárko Prevenaru.Doufám,že nebude moc plakat :-( Od toho popálení se bojí doktorů :-( No,ale ona je statečná,takže snad to bude pohoda.
Pak mi přijede těhu kamarádka a od 14hodin mám dvouhodinovou kosmetiku a od 17hodin masáž.Dne budu mít fakt relax :-D
Šári,krásně načinčaná postýlka a fotky bříška taky super ;-)
marketas: Jo jo, já vím, měla jsem vyplé zvonění, páč jsem byla sama doma (Jára jel s malou do Dobrušky k rodičům a vracel se večer), tak abych se prý co nejvíc vyspala, tak mi ráno vypnul zvonění.
macetko, Markét, pošli mi taky fotky na mail, díky moc!
Šáry, akty jsou super! Moc Ti to bříško sluší! Nechceš si ho nechat? jsi taková rozzářená, krásná!!!!!
Mony, Zuzanek Ti zkoušela volat, ale nebrala jsi nám to :-(
momou: Moni tak hlavně, že jsi odpočívala. Tak nám dej pak vědět jak jsi dopadla u mudr ;-) Držím palečky, aby to bylo lepší.
barca:Šári jéééé to je paráda. Bříško je fakt dokonalé. Moc ti to sluší ;-)
Jé Baru: tak i fotečky jsem našla x-) moc krásné bříško ;-) sluší Ti to.
macet: Tady jsou http://www.modrykonik.cz/album/view.p...
No sobotu jsem celou prospala a neděli skoro taky :-N Je to o něco lepší, ale váhu jsem nepřibrala :-D Teď se nasnídáme a chvátám za mudr na gyndu a odpoledne jdu s Ančí na očkování.
Šári fotečky poslány ;-)
momou: Ahojky Moni, jak se ti daří? Co bříško? ;-)
Srázek byl super, dokonalý a ještě teď mam z toho skvělou náladu :-) Tak až se podaří domluvit srázek v Praze tak doufám, že budeš moci dorazit abychom tě také poznaly ;-)
barča: Ahojky Šári, fotečky pošlu ;-) Musím ti ještě říct, že ti to v sobotu moc slušelo. Vypadala jsi spokojeně, šťastně, krásné bříško a rásný účes ;-) :-) Jééé akty? Musím kouknout ;-)
Dobré ránko holky moje :-)
mury: Markétko takové myšlenky ihned zažeň. Mimísek bude v pořádku uvidíš ;-)
marketas: Markétko já jsem taky moc ráda, že jsem vás poznala a že to mezi námi všemi tak zajiskřilo x-)
Myslím,že jsme z toho všichni uplně vyřízený :-D Tomina mi včera doma celý den říkal, že jsem děsně z té soboty nabuzená :-N :-D :-D
pasone: Ivi zapoměla jsem ti říct s tím pavoukem jak jsi se mě ptala kde ho sestra splašila.Ona mi to totiž nechce říct. :-D Prý ji máš napsat email a ona ti to písne ;-)
ahojky holky moc děkuji x-)
zažila jsem snad nejhorší noc :-( celou jsem jí pomalu stravila na záchodě :-p normálně jsem nějaká otočená nemám ranní nevolnosti ale večerní |-|
všem krásné pondělí ;-)