Týjo tak jsem vypátrala Šárky příspěvky na koníkovi a holky jí tam řekli,že už se určo něco děje.Pže u nich v tom listopadu se už rodit začlo.Takže to má z čerstvých zdrojů. Holky,tak buď to bude planý poplach a nebo budeme ráno tetkama :-D
Holky, tak jsem zpět.... pěkně jsme se vyplavčili, ale po tom co jsem se tu dočetla, mi není moc dobře. Chudák Mury, ale zřejmě to bylo nějaké špatné, když i dr jí to řek, že to moc neroste.........bohužel s tím, nic nenaděláme....... :-|
Momou, mě vyšel hlen tak jsme jeli do porodnice a oni n ás poslali domů, že jsem cca na 1 prst, a malý se narodil až za týden a ještě po oxytocinovém testu.....jinak bych byla těhotná asi ještě teď..... :-D
markee: Jo jo, já myslím, že to má Šárka za chvíli ;-) jen by mě zajímalo, zda už jí vyšel takový ten hlen.
Jinak před námi tam byl klučík a řval co to šlo :-D a to byl starší.
Šáry: A ta teplá voda fakt zabírá, ale jinak mě radili i trošinku bílého vínka, ale fakt jen malinko ;-)
Jo Šáry,tu teplou vodu mám od porodní asistentky(Míšovo tety)říkala mi to když jsem si asi 14dní před termínem myslela,že už rodím,pže to fakt bolelo.Nakonec se to tou teplou vodu nezlepšilo,ale usnula jsem a zaspala to.Ráno mi bylo dobře :-N
Jinak malá dnes očkování zvládla bravurně,jen kníkla a pak dostala od pana doktora bonbon,balonek a obrázky :-D Pak přijela těhu kamarádka(je 27tt,takže už jen 13tt)je jí dobře-naštěstí a moc a moc spokojená.Pak jsem jela na tu kosmetiku a masáž.No náramně jsem si ten den užila.
Týjo,kdyby Šárka porodila,tak to třebas bude na můj původní termín porodu(4.listopadu) :-D Držím jí moc a moc pěsti,ať je to už ono a má to za sebou.
Baru-Šáry,nechci strašit,ale než se narodila Johanka,tak jsem ten den před lítala na záchod o stošest,ale myslela jsem,že jsem zas něco špatného snědla. Spát jsem šla v pohodě i mi jinak bylo fajn.Před čtvrtou ranní mi praskla voda a jelo se,pak mi porod vyvolávali. Jestli něco nějako jako pobolívá,píchání nebo bolesti jak při menses,tak by to mohlo být už ono,ale měř si kontrakce a jestli si furt nejseš jistá.Tak si napusť fakt teplou vodu do vany a šup do ní,když to bude porod,tak se to rozjede.A hlavně si ty kontrakce opravdu měř. Neboj bude to v pohodě. ;-)
Murynko, moc na Tebe myslí....tady jsou všechna slova zbytečná :-) Mám v očích slzy a je mi to strašně líto:-( Drž se, Markétko! Držte se oba! Myslím na Vás!!!!!!!!!!!!!
Baru, Šáry, Ty se, holka, taky drž! Jestli už je to porod! Budu na Tebe celou noc myslet, jestli jsi celá nebo už s mimískem! x-)
Majky, Markét, já zkusím ty oči nemazat. Uvidíme. Když tak budu muset zae na kožní :-(
řvu tu jak kráva... ;-( ;-( normálně toho je fakt v poslední době jaksi moc... To není možné !!!
mury-Markétko, vím, že tady jsou slova zbytečná a cokoliv napíši, nezmírní to tvou bolest. Jen ti chci popřát mnoho sil a říct ti, že jsme tu pro tebe a máš úžasného manžela, který vedle tebe bude stát, tak tu bolest brzy překonejte. Myslím na tebe !!!
Marketas: Jo jo, Anče, Kuba a Hajnej x-) x-) x-) Jen nevím, kde vezmem toho hajnýho :-D
Mury: To je mi strašně líto ;-( ;-( ;-( toho a i jiných komplikací jsem se bála u Andulky a i teď. A když se mimísek narodí, budu se bát ještě víc |-| Drž se kočko, moc na Tebe myslím.
Jinak jsme byly s Andulkou na očkování 1.dávka spalničky a vůbec neplakala :-) je to statečná holčička. A to byla ještě rozmrzelá, protože jsem jí nenechala dospat po obídku. Za měsíc jdeme na poslední hexa vakcínu, tak uvidíme jak bude statečná pak. Jinak na to, že špatně spí, nám paní doktorka doporučila heřmánek a jiné uklidňující bylinky + nějaké pilulky a pokud se to nezlepší, tak nás pošle na neurologii. Prý by to mohla být porucha spánku, což je u dětí, které jsou narozené předčasně a jsou hyperaktivní, normální. ;-)
mury: Markétko je mi to moc moc líto :-( Ani nevím co na to říci - napsat :-( Musíš být silná, všichni na tebe myslíme, aby to přebolelo co nejrychleji, je mi z toho smutno :-( Markétko drž se!
Ahoj holky...nemám pro vás dobré zprávy :-(
Volala mi Murynka = Markétka, je v nemocnici. Miminku přestalo být srdíčko |-| je mi z toho ouzko.
Zítra by jí měli pustit, ale je na tom psychicky hodně špatně...bála se toho :-( :-( :-(
Bohužel na to nejde napsat nic víc než, aby to rychle přebolelo...
Mury jsme všichni s Tebou!!! Drž se!!!