Holky, vy mi určo poradíte.... chic si koupit taový ten gymnastický míč... jak se na něm dá sedět i cvičit. Ale nevím jak velký.... ono je to nějak odstupňované podle výšky postavy? :-) abych na něj totiž vylezla....kamarádka ho má a cvičila na něm v těhu ale má 185cm a já z něj sotva došáhla špičkama na zem :-)
Ahoj holky....... Baruš kokej se pořádně snažit, ať už můžeme buchnout bubliny a my s Majky si dáme Portugálka :-D :-D :-D :-D
Držím pěstičky a budu rodit s tebou.... já už jsem vyškolená rodička :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
macet-já si vzpomínám, že jsme na svatbu(konkrétně na focení) koupili růžový šampus a ten byl tak hnusný a oni nás nutili opakovat záběr jak pijeme a mne to do toho krku vůbec nešlo... tak to bylo taky hnusný !!!! :-)
luckamb-ahojky !!!
Dobré ráno holky,
fotky jsou super, moc vám to tam sluší. Jste kočky všechny.
BARCA: tak držím palec ať to máte rychle a bez komplikací za sebou.
MURY: držím palečky, ať je brzy lépe
Holky, tak já si dám skleničku šáňa a mám ho jak z praku :-D
Macetko, tak já ji odpo vyfotím a foto pošlu, ju? :-D
majky, markétko, ona je fakt hodně velká :-D , 106 úhlopříčka. Ale do nového bytečku bude super!
macet-Markétko, no to já taky, kdybych nemusela chodit do práce, tak bych se ani nezlobila... :-) Jj, až tak ti bylo blbě? Chudě moje. Tak pro tebe a těhulky rychlé špunty.
Dobré ránko všem :-)
barca: Šáry tak jsem na tebe včera myslela, tak si ještě na Terezku chvilku počkáme ;-)
majky: jojo KOPR mam každý den :-N Jinak dej pokoj se šáňem. Ještě večer mi bylo blbě :-D
marketas: Markétko to je usepr telka. Poli lo fotos aťs e můžu kouknout co máte doma za frajerku :-)
Ahojky při úterku, tak dnes mám ještě větší kopr než včera... :-(
barca-Šáry, tak nic....? A já myslela, jak tu s holkama otevřem šáňo... tak já ho dám ještě k ledu !!! :-D
marketas-Markétko, to je super, že máte už telku doma. Teď budete jen otáčet hlavy ze strany na stranu.. počkej, za chvíliti bude připadat malá... :-N
Tamarka je klášňoučká !!!! ;-)
market asi ne moc to nevypadá dneska je mi fakt dobře :-D
mi už máme narozených miminek 17 v listopadovkách to je mazec tady je album jedno tam ještě není dopsané :-)
http://www.modrykonik.sk/album/album....
ahoj babulky moje vy jste zlatý jak na mě myslíte bohužel jsem stále 2v1dala jsem si večer sprchu a ono to na jednou ustalo a celou noc jsem byla uplně v poho jen malá včera večer byla hodně akční nevím co se jím tam nelíbilo to seu nás moc neděje :-) měla jsem taky průjem večer nevím jestli to s tím mělo spojitost možná jo no každopádně v 10hod mám kontrolu a monitor tak uvidíme jaká :-D a ted dál-
MURYNKO -JSEM Z TOHO CO SE TI STALO FAKT ŠPATNÁ NEVÍM PROČ SE TO DĚJE ALE STÁVÁ SE TO TED DOST ČASTO JEN NA KONÍKOVI CO CHODÍM DO DISKUSE K NÁM LISTOPADOVKÁM SE TO STALO ASI 5 HOLČINÁM A NEJHORŠÍ JE ŽE NIKDO NEDOKÁŽE VYSVĚTLIT PROČ TĚHU ZAMLKNE STALO SE TO I MOJÍ KAMARÁDCE KTERÁ MĚLA RODIT SEMNOU NA STEJNÝ TERMÍN A MĚLI JSME SPOLU CHODIT KOČÁRKOVAT A TED JSEM SAMA JE TO HROZNÉ PROSÍÍÍÍÍÍÍÍM BUD SILNÁ VĚŘILA JSEM ŽE TĚ TO NEPOTKÁ MOC MĚ TO MRZÍ :-( BUDE LEPŠÍ KDYŽ UŽ NEBUDEŠ O TOM NIC ČÍST A STRESOVAT SE ASPON TY TŘI PRVNÍ MĚSÍCE PROSÍM SLIB MI TO AŽ ZAS OTĚHOTNÍŠ JÁ Z TOHO BYLA NA PRÁŠKY TAKY CELÝ TĚHU ALE UŽ SE SNAŽÍM NEČÍST O POTRATECH A PODOBNĚ JE TO CELKEM V POHO JE LEPŠÍ SE ŘÍDIT VLASTNÍM INSTINKTEM JÁ VÍM ONO SE TO LEHCE ŘÍKÁ ALE PUJDE TO ZNAVA UVIDÍŠ A URČO SE TO POVEDE VÍM TO ;-) DRŽÍM MOC A MOC PĚSTIČKY A MYSLÍM NA TEBE BABULKO
Ahojky holky, tak Vás zdravím při úterku. Včera mi ten den vůbec neutíkal, to byl mazec.
Už máme doma novou telku, hurá! Teda, to je fakt obrovskej krám :-D
Baru, tak jestli už je to teda ten porod, tak ať to moc nebolí, Terezka je rychle venku, žádné komplikace a máte ji co nejdřív u sebe
Murynka: Markétko, všechny stojíme při tobě, je to teď pro tebe určitě hrozně těžký, ale musíš to zvládnout a jít dál. Drž se!!!!!!!!!!!!!
Holky, moc vám to na těch srazových fotkách všem sluší, už jste si je dali i do pasu. Já jsem fotky posílala blance až včera večer, v tom mega balíku z letecké pošty ještě nebyli. Se s nima trochu pohraju a pak třeba rozešlu