Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mury to je mi strašně moc líto :-( Já si objednávala trička pro sebe i juniora na ceskybess.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Tak když nebudou mít nafouklé, tak tam znásilnim nějakého prodavače, aby mi poradil :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no, já jak jsem sháněla, tak je nikde nafouklý neměli:-( Ale já jsem prostě věděla,. že chci 75, tak mi to bylo jedno....
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nejsem jistá..... ale mam pocit, že v těch velkých sportovních obchodech, jako je sportisimo, giga sport. je mají nafouklé....ale když to zrovna nesháníš, tak si toho nějak nevšímáš, jestli to mají nebo nemají.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Leni a mají je někde u Vás na vyzkoušení? tady v Ol totiž nikde nafouklý na zkoušku nejsou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Markét, tak já vyrazím někam na skákačku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli ho chceš jen na cvičení, tak pak jo, ale na sezení Ti bude 55 malá!
Odpovědět
Profilova fotka
Leni, já mám 168 cm a opravdu mám 75 cm balón. A ve fitku máme 65 a ten je pro mě malej!
Odpovědět
Profilova fotka
Mury: to je mi moc líto, drž se, uvidíš, čas uteče rychle a budeš se mít zase na co těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
tady... http://www.mimibazar.cz/bazar.php?str... ale nevím, zda jsou to ty tričíčka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mury-myslím na tebe, buď silná. Jsi mladá a zdravá, určitě se znovu zadaří.
Odpovědět
Profilova fotka
markee já objevila těhu trička na MMB, dám ti sem odkaz :-)
Odpovědět
Holky nepamatujete si náhodou stránku s těma těhu tričkama co sem dývala Silente??? Teď jsem u kamarádky a ta by ráda si ho objednala.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já zajdu někam ,kde ho budu moc vyskoušet. Ale koukala jsem do těch tabulek a tam psali, že na výšku 155-165 je ten průměr 55....
Odpovědět
Profilova fotka
Murynko, neplač! Musíš být silná! Jsme všechny s Tebou, beruško! Leni, já mám míč ze Sportissima a byl taky levnej. A 55 je dost malej, aby jsi nebyla zklamaná!
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo ze kterýho tesca? Z malého nebo na Rokycanské? ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj Murynko.... moc mě to mrzí......ani nevím, co ti na to napsat.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
miminko už nemáme ;-( včéra byla udělaná revize ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé Míšo, tak to já tam vyrazím......díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
leni, já mam míč za 175,- z tesca a je to ten samej jako na obrázku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pasone-Ivi, taky máš ráda vínečko? Mne se líbila Boženka, když jsem ji vezla v tu sobotu domů, chtěla se semnou rovnat za cestu a dávat mi vínko. Pak řekla, že ho doma asi máme spousty... no moje babička říká, že my si ve víně koupeme i nohy... :-N Jé, ještě se nesobotí... :-S Až již zítra... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak jsem vyčetla, že na svou výšku potřebuji průměr 55cm.......kolik tak stojí? já našla na netu tenhle, ale aby nebyl moc levný..... http://www.obchod-tis.cz/zbozi.php?de...
Odpovědět
už aby byl pátek, chjo, Majky ještě se to nesobotí , že ? ]-( :-D
Odpovědět
jé tak sem vás dočetla, tak to já si dám taky portugálka, no tak prvně můžeme pít na zdraví miminka a pak až se narodí tak ho zapijeme , ať to máme hezkynacvičené :o)
Odpovědět
leni jukni http://www.relaxlafabrique.cz/cviceni...
Odpovědět
Profilova fotka
Leni, proč ve zdrav. potřebách? Já Ti poradím. Jak jsi vysoká? Boky by měly být výš než kolena!
Odpovědět
bré ranko , venku je opravdu nádherné babí léto, si letos dalo na čas :-N :-D a to jsem se bála že nestihnu dát kabát do čistírny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
len-v tom obchodě ti určo poradí. Pokud tedy navštívíš obchod se sportem.... když na tom míči budeš sedět, tak bys měla mít nohy v pravém úhlu
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já se optám ve zdravotních potřebach....aby mě pak na tom míči nemusel někdo držet.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Leni, já mám 168 cm a sedím i cvičím na míči o průmeru 75cm. Sedím na něm v práci. Doma máme ten samej a u PC na něm sedí Davča a já na něm občas cvičím
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?