Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
v práci nebudeš ne?? =-) =-) =-)
Odpovědět
nebu já budu v prr.... v práci :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my letěli tam 10 hod,a nazpátek snad jen 9 hod.tam se to dá horší je to domů :-D :-p ty jo přes Vánoce to bude supeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr já budu v šestinedělí a ty v tom ráji :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Jak dluho se tam letí, tak 12 hod?
Odpovědět
Profilova fotka
blani jo jo já myslela že se zalekl té doby letu :-N :-N to letiště je úplně jiné takové chajdičky domečky :-) a co saona je suoer že??
Odpovědět
Profilova fotka
Blani:já jsem přemýšlela, ale přišla jsem na to :-D Přišla návštěva, tak papa
Odpovědět
Profilova fotka
holky děkuju a já si připadá divná :-N s tím bříškem :-D zab jo jo jsme tak daleko už začnu 7 měsíc :-D :-D hrozně to uteklo ale nejlepší je že pořád rekonstruujeme a stěhování bude tak v říjnu :-D :-D :-D takže se nenudím :-p :-p beru také jsem to nepoznala spíše se lekla :-D :-D
Odpovědět
Mury - že to není taková ta klasická odletová hala, jako třeba v Praze, všude klimatizace, moderní, veliká, ale že je to takové "domorodé", ten kontrast "civilizace" vs. domorodá "architektura" je super. :-D Prostě ta fotka nemá chybu Boži -. ahoj Beru - taky jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má tento "rozpoznávací" problém :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Blani, až se uvidíme, tak ti rozdíly mezi mužem a ženou vysvětlím, přinesu nějaké dokumenty :-D :-D :-D :-D mury:to chápu a hlavně je velká.Blanka ji však 100% poveze a já bych to asi riskla také, ty fotky jsou super z ní... zabi:Boženko, užijte si krásnou neděli a hody.Později se ozvi a napiš, co je nového, papa
Odpovědět
Profilova fotka
To já si to nechám říci a potvrzovat když to půjde, protože jsem děsně zvědavá :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
blani co je s tou fotkou :-N =-) =-) =-) zuzi děkuju x-) lepší by to bylo se zrcadlovkou 8-) ale bohužel jsme jí neměli a i bych se možná bála je tam velká vlhkost :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Mury - téda, ono to nějak letí, ty už seš tak daleko. a máte vybraný nádherný jméno, my bysme taky chtěli Sofii. Blani, moc gratuluju k dovolené. Dominikánská je taky moje vysněná země, tak uvidím, jestli se tam někdy podívám. a to storno zájezdu bych rozhodně připlatila - víš jak - Murphyho zákony dokonale fungují. Rok se nedaří a v momentě, kdy zaplatíš dovolenou, tak jsi těhotná. Tak my jdeme teprve obědvat, máme tu od pátku hody, tak si je náležitě užíváme. Včera jsem šla spát ve čtyři ráno a dnes to myslím nebude o moc lepší.. Mějte se moc pěkně a užijte si neděli!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Mury, moc ti to bříško sluší x-) já měla úplně stejný problém poznat pohlaví na 3D, doktor mi tam najel a říká, tak co maminko, co myslíte, že to bude? ................ no já viděla kuličky, tak říkám, že kluk a dr. povídá: téda ženská a nepozná ženskou :-D no a kdo by to taky poznal, že? tak jsem ráda, že nejsem jediná, co byla za hlupáčka ;-) možná, kdybych viděla vedle sebe obrázky kluka a holky, tak ten rozdíl poznám, ale takhle??? no ale jindy nám zase tipovali kluka, takže jsme to měli 50 na 50 a od té doby jsem to neřešila a překvápko bylo až na porodním sále.
Odpovědět
Zuzi - asi nepoznám :-D Si asi budu muset někde zapltit nějaké školení :-D :-D :-D
Odpovědět
Tak mi muž zakázal koukat na odlet v říjnu, listopadu, prý tam v tuto dobu nejede, že nechce riskovat, že mu tam bude týden řádit hurikán. Řekl to dost razantně, takže mlčím :-N Z téhle fotky ovšem nemohl... http://murynka.rajce.idnes.cz/Dominik...
Odpovědět
Profilova fotka
Blani, ty nepoznáš pindíka od pipiny? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mury:ty fotky jsou nádherné......... Určo jste si to užili, je ot vidět.
Odpovědět
jo, AI chceme 100%, když si vezmeme, co jsme loni za 16 dní prožrali na Ibize, bychom se v místních cenách nedoplatili,rozhodně by to bylo víc, než stál zájezd :-D A hlavně M. toho opravdu hodně spořádá, není to žádný hubeňour :-N
Odpovědět
Profilova fotka
no to máte co dělat celé odpoledne :-D :-D také na ně koukám 8-) jinak super je to AL inclusive protože jsou v ceně i koktejci sex one beach pina colada,mojito..prostě vše :-)
Odpovědět
aha, tak tahle to s tím pohlavím je :-D Fotky už prohlížíme, já na svým kompu, muž vedle na svým, zrovna koukal asi 15 sek. na fotku jídla :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
blani :-D :-D také jak tam najel jsem si řekla panejo koule :-D :-D to už jsme měli růžovou autosedajdu ke kočárku :-N :-N ale objel to a jsou to pysky oni je mají holčičky hooodně napuchlé ;-) a kdyby to byl kluk tak mezi nimi vykukuje pindíček :-D :-D :-D holka je potvrzená dvakrát tak snad to vyjde :-D :-D v tom hotelu je asi 5 restaurací ubytovaní jsme byli v bungalovu no jukni na fotky uvidíš sama :-) mě se třeba nelíbí punta cana ta už je hrozně civilizovaná málo palem hooodně lidí :-p :-p :-p tohle je ještě takový ráj na zemi x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky há závidím....Je tam nádherně. Blani držím palce, aby to vyšlo a s Martinem jset se 3 týdny váleli na pláži, výletili atd a mysleli na mne :-D :-D :-D :-D :-D mury, moc ti to sluší k pupíčkem a malá je krásná...
Odpovědět
dííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííky moc.
Odpovědět
Sofinka je úžasná, už jsem k tobě nakukovala v týdnu, krásně rostete. Jen takový intim.dotaz....jak se pozná, že je to holčička? :-D Já myslela, že když to má pindík, je to kluk a když tam Mudr nic nevidí, tak holčička. :-D Odkaz jsem poslala M. a prý hned zkoukl na hodnocení tripadvisoru a prý není vůbec špatný :-D dííííky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
http://murynka.rajce.idnes.cz/ dolejš jsou fotky jsou na 4 části tich fotek bylo přes 1000 :-D :-D takže je tam saona skůtr,hotel atd....
Odpovědět
Markét - děkuji moc, budu ráda, pokud nám něco doporučíš. A odakz mi rposím pošli, ať ho teď nemusím hledat. ;-) Ty ceny něm.cestovek jsou fakt brutálně "levné"
Odpovědět
Profilova fotka
http://airstop.cz/last-minute/dominik... tady je ten náš hotel x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a ještě jedna věc byli jsme v období hurikánů a vlastně všechny holčiny co jsme si psaly :-D :-D :-D a nic nebylo my tam byli v říjnu bylo krásně denně sprchlo ale hned bylo zase krásně x-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
blaničko nakukuji a co nevidím takže dominikánská x-) x-) to je super 8-) mc vám závidím byla to naše nejkrásnější dovolená a ještě se tam určo vrátíme ;-) 8-) našla jsi to přes AIRSTOP.CZ nebo jakou stránku??? německé cestovky jsou super když vezmu že jsme ušetřili asi 70 tis. :-D :-D kdyybchom jeli s naší... mohu ti doporučit i nějkaé hotely nejkrásnější je oblast ta Bayhaibe jak jsme byli my je to úplně dole a moc krásné romantické však si viděla fotky a pokud ne pošlu odkaz ;-) pak ti mohu doporučit výlety..no prostě vše...co bys potřebovala ráda si zavzomínám :-D x-) jo a tady je naše zlatíčko Sofinka ze 4D: http://www.modrykonik.cz/album/album....
Odpovědět
Beru - tak jediný "problém" jako Andulka, by nám to taky mohl překazit,to ještě musíme vykoumat, jestli si třeba pojistíme storno zájezdu a kdyby se zadařilo, tak samozřejmě nikam nepojedeme. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?