Ahojky holky.........
Tak jsem úspěšně dokončila éru jednoho krámu a začalo mi krátké volníčko...
Plavky, tak ot jste mne rozesmála.
Leni, ty můžeš být naprosto v klidu, protože když ty mořský potvory řpežili mne, tak tebe musí také!!!!!!!!!!!!To je daný.
A já jsme koupila spodek plavek 46 za 47kč v Tescu :-D :-D :-D :-D :-D Už předtím se mi líbily, ale za 350kč jsem je nechtěla kupovat....
ahoj holky,
nějak jsem se sem v týdnu moc nedostala, malovali jsme totiž a přestavovali ložnici tak nebyl net :-) zdá se mi že teď tam máme mnohem víc místa :-)
blani: jo mě taky může klepnout když chci koupit plavky, jednou jsem kupovala vršek trojůhelníky asi XXXL protože všechny ostatní mi zakrývaly tak akorát bradavky a paní prodavačka mi řekla, že tak to má být akorát na bradavkách, tak jsem řekla, že na to nejsem, já radši všechno schovat
dneska jsme chtěli jít na slavnosti pivovaru ale od rána tady prší tak se na to asi vykašlem a zůstanem doma :-)
V tezenisu maji uz jen vel XXXS :-D a i normalne tam moc ty vetsi velikosti nemivaji. Litex meli vyprodej v tesku, ale taky prebrany, primo v Litexu v paazasi jsem nebyla, ale kaslu na to, zhubnu pr...el do starych a podprdu vycpu ponozkama :-D Dobrou, zitra chceme jet po asi roce na kolo, vlakem k Lednici, pak oklo tak 15km na kole a pak zpet. To snad zvladnu :-N dobrou
Blani ahojky tak to je super , sem uz ted zvedava na vase zazitky a na fotky plyvky meli jeste v tezenisu a nebo i v litexu maji vyprodej
Leni neblbni ty a velryba, co bych potom byla já :-N :-D hele dame si závody kdo ujede za den víc km,ale zaciname az zitra ju, ja mam teda orbitrek, tak apson to porovname ju?
Holky hezký víkend.... :-)
Blani ty jsi ale nákupčí...to jsou samé výhodné nákupy....taky bych chtěla nakupovat věci k moři.....ale já se teď nemůžu u vody ani ukázat, protože by i krokodýly a žraloci odplavaly zděšeni tou velrybou na pláži...... :-o :-o :-o :-o
Ahoj holky, tak M. dostal svolení vzít si před vánoci 3 týdny dovči, takže já hned z práce šla koupit plavky. Ale jsem nasrr. nikde na mě neměli jaký bych chtěla.... s nohavičkama a klasický jednoduchý trojúhelníky (na tenkých šňůrkách). prošla jsem Vaňkovnkku a Olympii a pak jsem se vrítila do Hervisu a že si koupím trojúhleníky + klasický spodek, měli 36, 40 a 42. tak jsem koukla na 36, že mi asi nebude vršek, tak jsem do kabinky vzala 40....takhle narvaná jsem už dlouho v ničem nebyla, možná by mi byla ta 42, ale já byla tak nasra...., že jsem si vyzkoušela jen ten vršek a ten když jsem se do něj nenarvala, tak ani spodek jsem nezkoušela a mrskla vztekle tu vel.40 zpět. :-D Ale pak jsem si aspoň v jednom obchodě koupila spodní díl vel M a L (měla jsem na sobě silonky a kalhotky s nohavičkama), takže se mi to nehctělo zkoušet a vršek (takový topík), tyto tři kusy za 117,-!!! (původně kalhotky 240, top 450!) A pak v to m hervisu mělive stejné barevné kombinaci (oranžová + hnědé kytičky) za 99 žabky, takže super. Nechci na dovču kupovat plavky za tisíce, když se stejně během dovči zničí. ;-)
Majky - fotky nemají chybu, teda fakt nááádhera :-. A červenej se až na prd..... máš na co být pyšná ;-)
Krásný víkend
sem koupila pro kamaradcinu holcicku luxusni bryndak krajkový :-D ale je pod folii tak se da omývat
majky zrcadlovku nemame ale mame hodne slusny kompakt obcas se nam taky zadaří vyfotit pěkné fotky :-D :-p ale na vas s Blanickou nemame
Leni ja bych taky mela 5km je dost ne za jak dlouho si to ujela ?
pasone-Ivi, děkuju za krásný komentář na stránky... za chvíli budu namyšlená jak sviňka... :-D
A jinak s tou vodou, že je tak mléčná... to je jen takový malý fígl, ale potřebuješ k tomu zrcadlovku, s kompaktem toho nedocílíš, ale vy máte zrcadlovku žejo?
leni-to máte fakt blbé... :-( V takovém horku fakt nejlíp zalehnout k vodě.
Jinak, my taky tak někdy nakupujem, jdem pro dvě věci a stojíme 10 minutovou frontu... by mně šlak trefil..
holky tak jsme dorazily z nákupu...bylo tam děsně lidí a my tam stály s rohlíkama a s krabičkou rybích prstů :-D :-D :-D :-D :-D
Majky u nás neni koupaliště.....to je síla co? ]-( ]-( ]-(
Je tu krásný velký rybník, ale museli bychom autem, protože je to dost daleko pěšky a MHD je to peklo, protože je to vždy hrozně narvané.......a mě se dělá v těchto vedrech v mhd zle, tak musim jezdit autíkem...ovšem...je tam parkoviště tak pro 50 aut, takže to bysme tam museli přijet tak v 8, abysme zaparkovali ]-( ]-( ]-(
Ahojky Ivuško, blondýnko :-D Jakpak se máš??? Pořád žiješ dovolenou??? Měla jsi naprostou pravdu, bylo tam náááádherně a už přemýšlím, kam se příští rok vydám na dovolenou, ale měla bych začít šetřit, bo moře si neodpusstím... :-N
Zuzi tobe taky krásný víkend
Macet vím že je s malým na chatičce, ale ja sem furt v jednom kole tak sem to sem ani nepsala :-N takže vam radši popřeju taky hezký víkend nevim jak to tu dnes budu stihat 8-(
leni-vy tam nemáte koupaliště Leni??? My v Dubňanech máme nejlepší koupaliště na okrese, všichni se k nám sjíždí a to jsme cca 6 000 městečko... loni se udělali úpravy na Hodonínském koupališti, tak lidi začli jezdit i sem, ale u nás je pořád plno. Tam by se malý vyřádil.
Ahoj holky......Majky dnes to opravdu vypadá na vedro..... :-p
my se tady v Plzni nemáme kam chodit koupat...je tady sice v okolí hodně rybníků kam jsme dříve chodili ale poslední rok se tu objedvili jakýsi vodní řasy, které porostli po celé hladině, tak se nejde koupat a je to skoro na všech rybníkach... :-S
já jsem na jednu stranu rána, že se nemusim ještě nikde vystavovat v plavkach,,,ale Fildy je mi líto...cachtá se na balkoně v bazénku... :-(
Krásný páťulínek, dnes to vypadá na pořádnou hicnu...
katy to jsou nádherné zprávičky, jen ať to tak jde dál !!! Držím palečky.
zuzi-děkuju ti za komentář na stránkách, se červenám až za ušima... ale přeháníš. x-)
Děkujeme za pozdravy od Macetky, malý pěkně roste.... Gratuluji kamarádce k narození Kubíčka, páni to je macek !!! To porodit normálně tak nevím???? =-) :-N
Tak my dnes jdeme zapíjet kamarádčinu svobodu, vdává se přští týden a jdeme jí na svatbu.
Ahojky Lenísku........
Já jsem celá rozhozená z majky foteček....
MACET vás pozdravuje, jsou s Lukáškem na chatě, malý už je velký.Má 4600 gr a 57 cm
Jinak dnes ve 14:45 se mé kamarádce císařem narodil Kubíček.3860 gr a 54 cm, je to macek.V sobotu za ní jedeme do porodnice.
katy moc moc gratuluji x-) x-) 9tt páni x-) x-)
hele do 20tt to krásně utíká ale ted je to mazec :-p :-p já jsem 27tt a už bych měla nejraději malou u sebe :-N
jak to ted neutíká 8-)