Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Len, jak už jsem psala, našel se a je "v pořádku"
Odpovědět
Profilova fotka
tak hodně štěstí.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Už končím, jedeme ho hledat...
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi to už stačí...už je mi z toho nějak ouzko.... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel........ :-( Hlavně aby se našel a byl v pořádku!!!Má necelé 2 měsíce dcerku a 2 strarší |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holka ty máš okolo sebe samý drámo..... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si nic jiného nepřeji... Mám veliký srach, protože měl dost a dost problémů poslední dobou............
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiši Zuz...mam z toho úplnou husinu....to je hrozný.....tak držim palečky ať ho najdete , hlavně v pořádku..... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Leni je to strašné.Já se hlavně moc bojím, protože v 1 hod ráno volal kamarádovi, že je ožralej a neví kde je a upadl. Lidé ze svatby, na které byl, že prý nějakou lávku nemohl přejít.Od té doby nikomu tel nezvedl, teď už je nedostupný............Šílený pocit beznaděje...
Odpovědět
Profilova fotka
holky já už jsem zas bez muže...dnes odejl na každoroční rozhodcovské zkoušky......dnes mají testy na ledě, zítra atletika a test pravidel....tak snad to udělá...jinak ho :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D dnes se vrátili naši z dovči, tak tam odpoledne frčíme zkouknout fotky a tad....papa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Zuzi...koukam že už máš zase dramatický víkend...... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné ráno... Tak jsem od 9hod vzhůru.Volala kamarádka, že hledá přítele, se kterým má 2 děti.Tak ho hledáme taky, je to hrozné...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já se zblázním.................... :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zkouším usnout a nic........... :-S :-S :-S :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já zase nemůžu spát.Prostě nesmím si lehnout přez den, zase celou noc vzhůru a přez den budu spinakt.... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Blani já ti tak závidím, ale moc a moc přeji tu dovolenou............. 3 neděle v naprostém klidu, bezva x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak ten vršek tam být neměl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Česká spořitelna Mimiaukce Ostatní............ Editace složek Adresář Nastavení Předchozí Následující Od: Radka Vošahlíková Komu: Věra Petrová , aknelpesinova@seznam.cz , Pet Artep , edita.pallanova@seznam.cz , Pet Artep , Petra Lukešová , m.cinkova@spoluzaci.cz , | Další > Předmět: "gratulace" Datum: 29.8. 2009, 22:36 - dnes v 22:36 Gratuluji! Nám všem , kterým je mezi 20. až 55 lety... Podle dnešních pravidel a zákazů bychom my, děti narozené v 50., 60., 70., 80. letech, neměli vůbec šanci přežít... Naše postýlky byly malované barvou, která obsahovala olovo. Neměli jsme žádné pro děti bezpečné flaštičky na medicínu. Žádné pojistky na dveře a okna, a když jsme jeli na kole/koloběžce, neměli jsme helmy. Pili jsme obyčejnou vodu z hadice a ne z lahví. Jedli jsme chleba a máslo, pili limonády s cukrem a nebyli jsme obézní, protože jsme pořád lítali někde venku. Z jedné flašky nás obvykle pilo několik , ale všichni jsme to ve zdraví přežili... Několik hodin jsme se mořili a stavěli káry ze starých nepotřebných věcí, jezdili jsme z kopce, jen abychom pak přišli na to, že jsme zapomněli na brzdu. Teprve po několika přistáních v pangejtu jsme ji demontovali. Brzy ráno jsme si šli ven hrát a přišli jsme domů, teprve až se venku rozsvítily lampy. Rodiče si užili pěkné nervy, ale mobily neexistovaly, takže nebylo kam volat... Neměli jsme žádné Playstation, Nintendo eller X-box - vlastně ani televizní hry, žádných 99 televizních kanálů, žádný surround-sound, počítače, chatrooms a internet. Měli jsme kamarády, byli jsme venku a vyhledali jsme si je!! Spadli jsme ze stromu, řízli se, zlomili si ruku či nohu, vyrazili si zuby, ale nikdo kvůli těm úrazům nebyl žalován. Byly to úrazy a nikdo nenesl vinu - jen my! Prali jsme se, měli jsme modřiny, ale naučili jsme se to překousnout. Našli jsme si hry s tenisákama, klackama a jedli jsme i trávu (hlavně šťovík). I když nás druzí varovali, nikdy jsme si nevypíchli oko. Posledních 50 let bylo explozí nových nápadů. My jsme měli volnost i odpovědnost - naučili jsme se chovat a poradit si... Blahopřeji!!! Pošli tento dopis každému, kdo zažil toto velké štěstí a žil jako dítě!!! I Ty jsi jedno z nich :o).
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.zorka.estranky.cz/fotoalbu... je neuvěřitelné, jak a co se dá dnes už udělat...
Odpovědět
Ne, jsem ráda, že 1. je jistá, a zbytek uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem ti moc neporadila, ty tomu rozumíš... ;-)
Odpovědět
ahoj, dobrou noc a dííííky za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jo.........to by šlo.Jsem zvědavá, jak se rozhodneš.Jdu za klukama do kuchyně.Zatím pa
Odpovědět
Zuzi, ta druhá je vyloženě provokační :-D Praha vs.Brno :-N
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ta první přidaná je hezká, ta druhá nějak nevím, čím by zaujmula.......
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D :-D jdu se juknout
Odpovědět
Jesltyi nebude pršet, tak chceme jet ven,a když bude, tak nikam nelezu :-N Přemýšlím nad posledníma dvěma, ty jsem tam přidala před chvílí , víc už nioc moc vhodného nemám, jsem prolezla všechny fotky :-D Já už v týdnu přemýšlela, kam bych šla fotit, kde je hezké nástupiště atd. ale prostě tu nic takového v Brně není, kdyby bylo téma: Špinavé cestování "o hubu"....jééé, to by se fotilol :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Blani rozhodně "kočár", to je super, a jestli se maji posílat 3 fotky, tak na výběr moc není.Parník a vlak, nic jiného není, ale myslím, že by se ti vyplatilo zítra vylézt a fotit, ty jsi šikula, ty to vzládneš!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
-------------------------------------- # # Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu. # # Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla Dobře udržovaná a # # skvěle jsme se bavili. Něco jsme popili, a pak se # # mne zeptala: # # "Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s dcerou i # # matkou zároveň!" # # # # "Ne", řekl jsem. # # Zase jsme něco popili a ona pak povídá: # # " Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá. # # A dneska bude tvůj šťastnej den. # # Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku". # # Šli jsme k ní. # # Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly: # # "Jsi ještě vzhůru, maminko? #
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?