Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Len, ty jsi prdlá, jako já, vdávala bych se hned a ty by jsi byla má koordinátorka :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To já bych se vdávala zase a zase a zase..... :-D :-D :-D :-D Jsem teď ta svatební znalkyně, budu mít spoustu časáků o svatbě :-D
Odpovědět
Zabi a muzeme te sledovat na konikovi ? kdyztak hod do ip odkaz ;-)
Odpovědět
Leni tak ty mas nachozeno to se taky pocita, ja uz se taky parkrat spletla a jukla do 2010 ze by sme si daly repete po 2 letech , no aspon dalsi motivace abych byla v satech stihlunka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Leni, mě se to také plete............
Odpovědět
Profilova fotka
Holky teď jsem chtěla začít psát do diskuze Červen 2010....ale ty obličeje mi tam přišli nějaké divné... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Pasone já dnes nejzdila...ale zase jsem celé odpoledne procházkovala, já když tu nemam muže tak jezdit nemůžu..protože s těma dětma to nejde....to bych pořád slejzala.... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
zab tak tak.....souhlasím semnou ted tohle těhu jezdil manžel na každou kontrolu do 14tt... minule tam byl také když s e to stalo a byl obrovskou oporou....jiank bych nevím co :-( zab a ted jsi kolik týdnů??to je fakt hezký ty katy x-) x-) a kdo další x-) x-) ???
Odpovědět
radši to jdu napsat Markee i do Ip Zuzi jestli ji budeš psát tak že ji všechny držíme palce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Markee, pokud si tady, tak se opravdu drž. Johanka tě určitě moc potřebuje a na takové myšlenky, že jsi vrah zapomeň. Je neuvěřitelně složitý, ne-li nemožný zvládat postižení v rodině natož u vlastního dítěte. Moc na tebe myslíma drž se Ivi. moc díky za gratulaci.... Taky si myslím, že by to chlap měl vědět od začátku. Šla jsem na potvrzení až v 7.týdnu a to bych fakt nevydržela neříct. A i kdyby to potvrzení nedopadlo, budu potřebovat manžela, aby mě podpořil a ne aby to teprve zjišťoval
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je jasný :-( proto jsme si řekli v dobrém i ve zlém......a nejvíc mě po nezdaru podržel manžel a jak bych to potom vysvětlovala že to nevěděl mrzelo by ho to ;-( asi jaký je ten chlap já prostě nic neutajím NIC :-N markee řešíme na koníku je mi jí moc líto už jsme si i poplakala neumím si to představit |-| ;-( ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Zuzi no není mi pořád nejlíp, příští týden jdu k dr tak uvidím co mi řekne Lenísku máme ordinaci, jezdila si dneska na rotopedu ? ja 12min ale jen 2,7 km ]-(
Odpovědět
jejda, já si teď přečetla ten vršek... Markee - držím ti palce!!! držte se celá rodina! Upřímně, kdyby mě potkalo to co vás, rozhodnu se stejně! Ať si tu o mě myslí kdo hcce co chce, na to musí být člověkj opravdu hodně silný a nejen on, ale celé jeho okolí !!! drž se!
Odpovědět
Profilova fotka
Nejhorší na tom je, že nikdo nepomůže a bude se trápit ještě více, při dalším těhotenství daleko větší strach.......chuděrka moje..
Odpovědět
hmm tak sem pravě zuzi přečetla tvuj přispěvek o markee mam husinu :-x musí to být pro ni hrozně težké takže MARKEE držím palce a myslím na tebe, buď statečná je to jen tvoje respektive vaše rozhodnutí s manželem rozhodnutí a nikdo nemá právo vás soudit!
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi já bych taky nechtěla být na jejím místě....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Leni, holý fakt, bohužel...
Odpovědět
Profilova fotka
Leni, to jsme všechny a hlavně Markétka, nedovedu si představit, co cítí, tak ráda bych ji pomohla, ale není jak........ mury:to jo, dozví se to za jakéko-li situace, to je jasnééééééé
Odpovědět
Profilova fotka
Jistota neni ani když se to narodí...pořád se může něco stát.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
no ani potrvrzení od dr není jistota že :-( |-| |-| |-| já prostě jsme toho názoru i on na tom dělal a má to vědět od prvního okamžiku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No Zuzi jsem z toho nějaká mimo...hlavně na měkko...ještě že šel Tom pryč...asi bych dnes večer nebyla nejlepší společník....jsem nějak zahloubaná do sebe :-S Ty jsi mé sluníčko... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky pasone, jak je, už je to lepší?????????
Odpovědět
Profilova fotka
Len, nech toho ti říkám!!!!!!!!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Leničko, co na to říci, ty víš, jak to je....Děkuji že jsi mi zavolala, jsi mé sluníčko!!!!!!!
Odpovědět
ahojky spisovatelky Boží supeer moc gratuluji a hlavně zdravíčko klídek, samé pozitiva okolo a hlavně nečti jiné diskuze na koníkovi!
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi nejhorší je vydržet to neříct.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
V Datartu to mají drahé.........
Odpovědět
hoplky, nemáte některá doma nějaký digitální fotorámeček, babi má 19.9. 50.výročí svatby,takj jim ho chvi dát a do něj fotky všech jejich dětí a vnoučat.... ;-) Jsem byla v Datrartu a Tesku, ale a´tama mají samo za 3000 a 4000,- :-N vypadají dobře, ale tolik se mi dávat nechce :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já nevím, co budu dělat......Asi mu to řeknu :-D :-D :-D ale chtěla bych až s fotečkou nebo potvrzením od mudra.
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi :-( :-( ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?