Holky já to ještě nechtěla ventilovat ,ale prostě takovou krásnou zprávu nevydržím neříct Takže, přidávám se mezi Těhulky a pokud bude vše ok v půlce září bude u nás přírustek ))))Je to čerstvé, zjistila jsem to teprve teď 30tého ))ještě jsem nebyla ani u doktora ,ale povalím příští pátek, tak snad bude vše ok Jen prosím na Facebooku zatím nesdělovat )))
Ahoj, no my byli 24-26.12. po příbuzných, takže takové "rozlítané", chlapovi se to líbilo (všude jídlo, většina tahala malýho, atd.), já bych treda dala přednost tomu být doma |-| Tak jsem ráda, že jsme včera večer dojeli, doma sice binec, ale doma je doma :-N Tomvi se líbily stromečky s blikajícíma svíčkama, dárky jsme moc neřešili, dostal od nás 3 drobnosti, i s M. jsem si dali jen drobnost a bylo to :-p Až příští rok, to už bude mít rozum, tak asi budu dárky pro něj víc řešit.
Ahoj,tak jsem zase tu,je čas Vánoc,tak by to chtělo dáreček :-D :-D :-D
Textík nejde asi moc přečíst,takže Vám všem přeje celá naše rodinka šťastné a veselé a bude nás zase o jednoho víc :-D
Ahoj holky,
nebyla jsem tu asi tak sto let :-)
Dala jsem do alba fotku malé, tak kdo nejste na koníku, tak můžete mrknout na moje štěstí tady.
A jak se všechny máte??