Bude někdo vdávat na Valdštejně?

Ahoj, je tu nekdo, kdo se bude vdavat na Valdstejne?
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Ahoj ally24, Valdtějn je krásnej. Já tam svatbu chtěla, ale přítel mě nekonec přesvědčil pro Hrubý Rohozec. Ale jen kvůli parku - že tam bude víc možností pro focení venku. Jinak jestli jsi se pro Valdštejn rozhodla, tak dobrá volba.
Odpovědět
Ahoj M24, taky jsme se rozhodovali, zda Hruby Rohozec nebo Valdstejn. Nakonec jsme se rozhodli pro Valdstejn - jen kvuli casu. Kdyz jsme zamlouvali termin, matrikarka nam oznamila, ze obrad muze byt v 16 hodin!!! (na Valdstejne) a na Hrubem Rohozci az pry v 17 hod. (na Hrubem Rohozci). Bohuzel stejne casy nam nabizela az do konci rijna :( Potom byl jeste volny termin hodne brzy rano, myslim, ze v 8. :( A jak jsi na tom s pripravami?
Odpovědět
Ahoj Ally24, ja mam svatbu na Valdstejne v cervenci. Termin jsem byla zamlouvat asi pred tremi tydny. Na cervenec a srpen mi na matrice nabizeli podobne "uzasne" casy jako Tobe. Tenkrat to bylo kolem 16.30h. Zrovna ale jeden par zavolal, ze rusi termin 29.7. ve 13h. Tak jsme ho hned zabrali, meli jsme obrovske stesti. Jinak nevim, jak by to dopadlo. Asi bychom museli svatbu odlozit nekdy na podzim, coz ja jsem nechtela kvuli pocasi. Jinak v okoli Turnova Ti muzu jeste poradit obrad na Sychrove - ale tam je to dost rychla zalezitost nebo na Hrube Skale na obecnim urade. To je taky oblibene misto svateb. My ted hledame vhodne misto na svatebni hostinu? Nemate nekdo nejaky tip?
Odpovědět
a odkud jsi? Par mist v okoli znam. My budeme mit zrejme hostinu v Semilech. Teda pak uz spise raut - nez se tam dostaneme, bude tak sest...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli svatbu na Hrubém Rohozci minulý rok a co se týká těch časů, tak tomu věřím. Já jsem termín objednávala hned první týden v lednu a měli jsme krásnou dvanáctou hodinu. Ale stejně už bylo spousta termínů zabraných. Nevím, jestli vyřešíte čas obřadu posunutím na jiné místo, které spadá pod Turnov, protože mám takový pocit, že mají jen jednu matrikářku a oddávajícího na ten konkrétní den a oni přejíždějí mezi jednotlivými místy. Teda pokud se nejedná o svatbu církevní, to je něco jiného. Takže jde taky o to, aby to stihli. Alespoň mám teda pocit, že to takhle je, nebo alespoň něco podobného říkal fotograf. Sychrov vůbec nedoporučuju, vdávali se tam vloni dvě kolegyně a neskutečný fofr, zmatek a moc lidí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ally 24 zdravím, my jsme na tom celkem dobře. Termín na Hrubém Rohozci máme zamluvený 27.května v 15.00. Máme dost ježdění, tak abychom nemuseli vstávat moc brzo :-D Jinak coxa má pravdu, oddávající a matrikářka jsou pro jeden den jen jedni a přejíždějí. Mezi svatbami je 2 hodiny čas. A Sychrov je přesně to co coxa říká, potkáš se tam na nádvoří třeba se dvěma dalšíma nevěstama. Jedni se jdou fotit a jejich svadebčané stojí ještě před oddací místností a druhá svatba se už připravuje k obřadu, je to fakt fofr. Jinak mám zamluvený termín (už zaplacený), šaty ještě né, ale už mám užsí výběr x-) Prstýnky jsou objednané, na fotografa se chystám tenhle týden, hstinu, předběžně domluvenou, taky dohodneme podrobnosti tenhle týden. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zdravím, u nás taky zvítězil Valdštejn, původně jsme chtěli Trosky, ale to byl jen takový nápad, protože jsme s přítelem turisti. Obřad chceme mít venku a Valdštejn zvítězil proto, že v případě nepříznivého počasí je možný obřad v kapli... Svatba bude až v červnu 2007, matrikářka nám alespoň předběžné zamluvení termínu nedovolila, ale aspoň nás upozornila na to, abychom si zavolali hned v lednu, jinak se s námi vybraným volným termínem a časem chytáme jen těžko.
Odpovědět
Profilova fotka
Radusoondro o Valdštejnu jsme taky uvažovali, byli jsme tam rok před svatbou na výletě a akorát tam svatba byla. Odradilo nás to, že nikdo kapli během obřadu nezavřel kapli - aniž jsme tušili, že se tam svatba koná, tak jsme nakoukli do kaple, zjistili, že je svatba, šli projít zahradu a zpátky a když jsme se vraceli zpátky, tak svatba ještě trvala a turisti nakukovali dovnitř a procházeli si zadní část kaple a pak se motali i kolem průvodu když přicházela další svatba. Tak si domluvte s matrikářkou, ať vám zavřou dveře! :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj coxo, díky za radu, přiznám se, že jsme mysleli, že v době obřadu bude zavřeno, nebo alespoň omezen přístup do míst obřadu, protože se chceme vzít na terase hradu...ale trošku jsme s tím počítali a rozhodli se pro pátek (v červnu), přeci jen by tam mohlo být míň turistů, než v sobotu...což trochu z vlastních zkušeností víme, jelikož do těchto míst zavítáme několikrát za rok. A rozhodli jste se nakonec pro Valdštejn nebo zvolili jiné místo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sorry coxo, už jsem si všimla, že jste nakonec zvolili Hrubý Rohozec...se Sychrovem máš pravdu, přeci jen nikdo to nechce uspěchat, ale na Sychrově jdou svatby jak na běžícím pásu...Nemáš prosím typ na nějakýho fotografa? A taky by mě zajímalo s jakou částkou mám zhruba za foto počítat. Dííííííííííííííky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli pana Staňka z Turnova (fotky můžeš omrknout v albu ;-) ), ale jen na obřad, chtěl myslím 27,- Kč za fotku 13x15 cm, a měli jsme přes něj domluvené i video - 850,- Kč za obřad a je moc hezky udělané. Mají na něj kontakt i na na Turnovské radnici, ale myslím, že neplatný telefon. Když budeš chtít, tak napiš a já ti ho pošlu do IP.
Odpovědět
Ahoj Radusaondro, terasa na Valdstejne se podle slov matrikářky po dobu obřadu zavírá, takže v době obřadu se tam žádný turisti necourají. Ale po obřadu už se prochází mezi turisty, jinak by to ani udělat nešlo, těžko můžou kvůli svatbě zavřít celý hrad.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
šlo mi o to aby mi tam neběhali děcka, jasný, že celý hrad nezavřou, to by pak mohli zavřít na celý den...a to by se jim asi nevyplatilo ;-) spíš mě zarazilo, jak psala coxa, že byla otevřená kaple, ale dveře jdou zavřít, tak není problém...po obřadu už mi ti teristi tak nevadí, nasednem do aut a jedeme slavit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
oprava, samozřejmě TURISTI :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mi máme svatbu na Hrubé skále v obecním úřadu a to hlavně proto, že pracuju na Městském úřadě v Turnově a nestojím o přítomnost nadřízených na vlastní svatbě :-) O to by asi nestála žádná z vás co? ;-) Ale jinak Vám vaše výběry schvaluju a určitě si to moc moc moc užijete. Jo a Sychrov jsem vyřadila okamžitě, protože tam to jde jak na běžícím páse po 30 minutách.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jenniffer, jestli máš svatbu na Valdštejně tak budete projíždět přes Pelešany a tam je restaurace u Koubusů. dobře tam vařej a prostředí je domácí, tak se tam zkus mrknout.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj evick1, plně chápu, já dělám taky na MěÚ a svatbu u nás jsem okamžitě zamítla :-) Sychrov by se nám líbil, ale taky nás odradil ten spěch a nával...
Odpovědět
Ahoj Evick1, koukam, ze mate stejny stejny termin jako my - 8.7 :) V kolik hodin? Mas uz neco zarizeno?
Odpovědět
Ahoj Evick1, u Koubusů to znám. Na jídlo je to dobrý, ale není tam ubytování a já potřebuju ubytování asi pro 15 lidí, takže tím to u Koubusů padá. Nějaký jiný typ na restauraci s ubytováním nemáš? Zkoušeli jsme i Hlavatici, ale tam přes léto svatby nedělají. Škoda. Kde máte hostinu vy?
Odpovědět
Ahoj holky, já svatbu na Valdštejně mít nebudu, ale ségra ji tam měla asi před třema rokama a bylo to úplně úžasný. Jak jste se bavili ohledně turistů - tak je pravda, že jsem tam žádné turisty neviděla - snad až po obřadu, ale jinak tam fakt nikoho nepustili. Sestra měla svatbu venku - svítilo sluníčko a bylo to úplně božský - vřele doporučuju. A samotný obřad - oddávající byl úplně skvělej - procítěná řeč - moc se jim to vydařilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ally24, mi máme svatbu ve 12 hod. S tím zařizováním to teprve propukne v sobotu se koná svatební porada :-) (rodičové), tak uvidíme, ale predstavu už máme jasnou: Budeme mít oběd v restauraci u Sv. Jána v Turnově (jen 15 lidí) a potom máme zamluvenou chatu na které budeme grilovat a hrát nám tam bude živá hudba. Takže spíš taková soukromá zábava (bude nás tam asi 60). už se moc těším
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jenniffer, a co takhle skusit třeba tu restauraci u Sv. Jána, mají tam i ubytování. Nebo restauraci a penzion Viktoria je to v Turnově ulice na Trávnici, kousek od divadla. Pak už mě napadá jen Karel IV nebo apartmány CHlum, je to kousek od obce Vyskeř a je tam moc pěkné a klidné prostředí, určitě byste tam měli soukromí. Vyskeř je vůbec můj favorit, já od tamtud pocházím a bydlí tak rodiče :-)
Odpovědět
My budeme mit zrejme hostinu v restauraci U Namornika v Semilech. Jeste se tam ale musime domluvit...
Odpovědět
Profilova fotka
ally 24, tak to vřele doporučuju. Hostinu tam měl brácha a bylo to fajn, ale je to tam malinké a chce to ,pokud chcete tančit, sehnat ještě něco jiného na večerní oslavu. Ale jinak to tam bylo bezchybné, od uvítání, přes jídlo, výzdobu, servis......
Odpovědět
Ahoj Evick1, díky za typy. Sv. Jána, Viktorii i Karla IV. znám. Bohuzel Sv. Ján nemá parkování, ve Viktorii není nic moc salónek a v Karlovi IV. berou v létě jen týdenní pobyty. Penzion Chlum neznám, ale z web. stránek je vidět, že tam je pro nás nevhodné ubytování. Přesto děkuji za typy, třeba pomůžou jiným nevěstám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jenniffer, Sv. Ján má parkování zezadu spojovací uličkou od divadla a vyjdeš v jiráskově ulici u čajovny. My tam máme hostinu a parkovat budeme vzadu místa tam je dost. A hlavně pro sebe máme celou restauraci a myslím, že by ti nechali i terasu, přez kterou je právě přístup do restaurace.Jo a ještě mě napadl hotel Králíček v Kacanovech. Je to když jedeš z Turnova přez Mašov na Vyskeř, jinak už nevim.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, nemáte některá zkušenosti s doprovodným programem na Valdštejně? Např. historicky laděný doprovodný program, projížďka novomanželů kočárem? Jaké to bylo a jak jste byly spokojené? :-)
Odpovědět
Bohuzel nemam, snad Ti poradi nekdo jiny. Ani jsem nevedela, ze tam je neco takoveho mozne.
Odpovědět
Ahoj, o doprovodnem programu na Valdstejne nic nevim. Ale na zamku Hruba Skala ho ke svatbam nabizeji. Treba by ti na nekoho, kdo to porada i na Valdstejne, dali kontakt.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem právě na webových stránkách Valdšejnu našla tyto možnosti, najít kontakty by nebyl problém, ale chtěla jsem se zeptat, na zkušenosti a pocity :-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?