Svatba na Valdštejně, zámku Mnichovo Hradiště nebo Lemberku?

Profilova fotka
Ahoj všem! Zdravím a mám na Vás prosbu - rozhodujeme se mezi těmito třemi místy, máte někdo zkušenost se svatebním obřadem zde? Na fotečkách to vypadá všude dobře, co jsem tak tady a jinde koukala. Zajímá mě celkový dojem z místa, ochota lidí na místě atp. Moc děkuji všem! Jana.
Odpovědět
Profilova fotka
já měla na zámku v Hradišti a ségra na radnici a obě si nemůžem stěžovat, byla jsem známé na Kosti a na Valečově a také moc pěkné....takže spíš záleží jaks e Vám které místo bude líbit si myslim ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladygodiva My jsme uvažovali nad obředem na zámku v Hradišti - nebo spíš v tom "altánu" - Salle tereně na zahradě. Ale jelikož ty báby na matrice reagovaly na náš dotaz, jestli by to nešlo 10. září, tak nás nejen odkázaly na celé 4 termíny za rok, ale ani za příplatek nebyly ochotné s tím něco udělat. A dorazily nás tím, že tam stejně nikdo nebude, páč mají přece dovolené... 8-( A ač je to blízko a moc krásné prostředí, tak jsme to zavrhli...
Odpovědět
Profilova fotka
@ladygodiva my jsme měli před 2 týdny svatbu na Valdštejně v kapli a mohu vřele doporučit. Krásné místo, úžasná živá hudba a zpět a příjemný oddávající. Prostě romantika :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?