Rozlučka se svobodou pro něj - Striptérka Kolín a okolí

Profilova fotka
Ahoj všem, jako jediný akční jedinec v kanclu jsem se jala zařizovat kolegovi rozlučku se svobodou a za všeobecného souhlasu ostatních kolegů jsme se rozhodli pozvat striptérku. Proto se ptám, nevíte kde v okolí Kolína, tak do 50km sehnat striptérku, ty z agentur z Prahy nechci, s cestou se to už krutě nevyplatí... Případně přímý kontakt na nějakou osvědčenou by se taky hodil. Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se neptala jen ostatních kolegů, ale samotného ženicha....někomu to totiž vadí
Odpovědět
Spíš bych se zeptala budoucí nevěsty :-D
Odpovědět
Jj nejprve bych to probrala s ženichem, ne všichni na to jsou. Mně by z toho bylo špatně a zkazilo by mi to celou rozlučku. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Budoucí nevěsty bych se neptala (proč?), pokud je to jeho rozlučka, tak ať si on sám řekne. Pokud nebude chtít (třeba i kvůli přítelkyni) netlačila bych ho, pokud by nebyl proti, tak nevidím důvod. Byla jsem na několika rozlučkách, na pár byl i striptér a byla to sranda :) Já to nevyžadovala, ale rozhodně bych se nehroutila, kdyby ho holky zařídily a on se 5 minut předváděl :) To se dá přežít :) Nedělala bych z toho drama ;)
Odpovědět
Kdyby nekdo objednal mymu manzelovi stripterku tak by byl hodne nasr***... me by to nevadilo, ale on tohle nesnasi a nerad je stredem pozornosti, tak bych se fakt nejdriv zeptala zenicha... Muj manzel durazne vsem rikal ze zadnou stripterku na svy rozlucce nechce a kdyby to porusili tak by se asi dost vytocil a mel by zkazenej vecer..
Odpovědět
Dotaz byl, zda někdo o nějaké neví, ne názory, zda je to ok či neoka nápad...Já měla striptera na rozlučce, vůbec jsem to netušila a bylo to super...zapojil i ostatní a 15 min snad každej přežije
Odpovědět
@najbrtka Nepřežije, mě by hanba fackovala, vůči mému manželovi ;-) taky si myslím, že je dobré, že tu holky upozornily i na možnost, že z toho ženich-kolega nemusí být nadšen..já jsem hned upozorňovala, že nic takového nechci..
Odpovědět
Profilova fotka
O něm víme, že by mu to nevadilo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?