Netradiční rozlučka se svobodou pro ni. Máte nápady?

Profilova fotka
Milé dámy, přemýšlím, jak překvapit a potěšit naši nevěstinku na rozlučce se svobodou... aby to nebylo "posezení s kámoškami,disco, pití, striptér, jízda limuzínou"...poradíte něco? Nějaký "zážitek", něco netradičního? předem moc děkuji za inspiraci
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
To záleží na tom co má vaše nevěstinka ráda. Někde jsem v albu viděla že pro nevěstu - motoristku připravili překvápko v podobě jízdy pořádnou károu (už nevím co to bylo přesně za auto). Nebo třeba nějaký adrenalinový zážitek, zorbing, seskok s padákem. Určitě každého potěší nějaký "zážitek"...
Odpovědět
Profilova fotka
Jely jsme s holkama na víkend do Brna (jsme kousek od Prahy). Pojaly jsme to jako víkedový výlet.... Chodily jsme se zaječíma učima celý víkend, bydlely jsme v kempu na přehradě, jezdily parníkem do města a vůbec byly takové brněnské celebrity :), všude .... Holky mi nachystaly překvapení - taneční vystoupení... Úplně parádní! a nechaly přichystat takový menší raut v centru v jedné restauraci.... Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek! Za ty dva dny se toho stalo spoustu a do dneška na to s holkama vzpomínáme :) Samozřejmě jsme celý víkend přiživovaly bohemkou :) Takže doporučuju odjet z místa bydliště a pořádně to roztočit někde jinde :) výhoda je, že vás tam nikdo nezná :D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme vsechno udelali jako prekvapkovy den..Kamoska neni moc napareni takze jsme zacali v jednu zkouskiu liceni.Pak jsme ji domluvili jizdu na koni,jen jsme si ta tipovali a nakonec jsme zjistily,ze to byl jeji sen:-D Pak mela byt grilovacka ve stromovce,ale pocasi neprali tak jsme grilovali u me na sidlisti na balkone;-) vse pripravil muj zlaty manzel aby to uz horelo a nakonec jsme sly na krizikovu fontanu,romanticke songy z filmu.Vse se pekne zakoncili piveckem v hospudce a ve dvanact uz jsem chrupala doma.Takze doporuji podle nevesty...jestli umira v devet vecer a nesnasi kluby tak to nelamat pres koleno...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si ji pripravila sama, pozvala par kamaradek, pritele odeslala na vikend pryc, koupila zavoj s celenkou, dala si modrou paruku a po obcerstveni jidlem a alkoholem jsme sly do SaSaZu v Praze. Chlapi kolem mne lítali cely vecer, tancovali jsme, bylo to super. JA nechtela zadny striptyz a tak. Moc se nam to vydarilo a jsem moc rada, ze jsme nemeli takovou tu spolecnou rozlucku.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme kamarádce připravily rozlučku v dámském stylu a můžu říct, že to bylo velmi originální a všechny jsme si to užily! :) Fotky z rozlučky najdete zde: http://wedtime.wordpress.com/2013/08/...
Odpovědět
Ahoj holky, jestli je to jeste aktualni, tak mam skvely tip na originalni zazitek:-) lepsi nez limuzina..zazila jsem projizdku na soukromem motorovem clunu na Vltave v Praze s sampanem a jahodami, hudbou, rychla jizda s vyhledem na Prazsky Hrad a dalsi pamatky, vejde se tam 6 holek a vsechny jsme z toho byly unesene, az i slzicky radosti tekly:-) super pocit! Fakt doporucuji.
Odpovědět
Holky, tak nevim, jestli to je jeste aktualni, byt to nebylo primo na rozlucce, ktere jsem se ucastnila, alekdyz jsme sedely s holkama v parku, tak vedle nas byli Holandani, taky rozlucka, no meli to pojate trosku ve vetsim, udelali si vylet do Prahy a ten snoubenec dostal od nich seznam ukolu, ktere musel splnit a nas prave pozadali, jestli se s nami muze vyfotit ( to byl jeden z ukolu se nechat vyfotit se skupinou holek) a dalsi, jako bylo to dost vychytany a super zabava. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem chystala rozlucku kamaradce, ktrea miluje tanec. Vse mela jako prekvapeni, nejdrive jsme meli soukromou hodinu pole dance s obcerstvenim, na zaver nam icvicitelka zatancila. Pote nasledovala hodinova jizda s limuzinou , kde nevesta dostala serpu s napisem nevesta a dateem a mikinu s napisem nevesta na pripravy v den svatby. Na konec jsem sli do kljbu, kde jsme byly az do rana. Nevesta byla nadsena a byly i slzicky. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
nikitka1907: ahoj, na kolik prosím přišla ta hodina jízdy limuzínou? Plánuju rozlučku kamarádce a tak se pomalu pídím po informacích:) děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Rozlučka patří mezi naše neoblíbenější služby :) holky si to moc užívají :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, chystaly jsme rozlučku kamarádce, na paření moc není, tak jsme hledaly kde se dalo, abychom našly něco fakt zajímavýho. Nakonec jsme jely do Brna, tam jsme zašly na room escape game (BrainFAQ) a večer jsme strávily při dýmce ve vyhlášené místní čajovně. Měly jsme připravený fotky ze všech našich dívčích akcí, abychom si trochu zavzpomínaly, kde všude s náma chlapi byli a nebyli, ale nakonec jsme stejně většinu čase strávily nadšeným štěbetáním o té hře, protože to byl fakt zážitek pro všechny. Bydlely jsme přímo v centru, takže jsme se ani nemusely moc motat místní MHD a druhej den jsme si daly trošku kavárenskýho povalečství ve skvělých brněnských podnicích.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, úniková hra je skvělý nápad na netradiční rozlučku! My jsme byly v Brně v Trap Zone (www.trapzone.cz), a byl to paráádny zažitek :) Bylo nás 7, co je víc jak předepsaný počet lidí v týmu, no i tak to bylo skvělé. Hru jsme si moc užily, vzpomínáme na to doteď :)
Odpovědět
Článek se načítá
Jedu s holkama na wellness víkend. Tedy jen se svědkyní a drůžičkami, ale užijeme si to parádně, vystoupáme na Sněžku a pak do saunového světa...akorát jsem se dozvěděla, že jedna z mých drůžiček otěhotněla, tak to budeme muset vzít zlehka :-) Ale nemůžu se dočkat. Mám pro holky připravené i takové dárkové balíčky, myslim, že to bude super víkend. A když třeba ne na celý víkend, tak na nějaký wellness do hotelu se vždycky může banda holek vzít. Záleží na tom co kdo má rád.
Odpovědět
Ahoj,kamarádce jsme opravdu přichystali netradiční rozlucku,na kterou doopravdy nezapomene.Jen jsme ji pro jistotu zavázaly oči,daly špunty do uší .Pak ji pracně nasoukaly na určené místo.Věř tomu,že byla hodně překvapená.Mylně si totiž po chvilce myslela,že je na nějaké poutove atrakci.Pak jsme jí odkryly oči.Její první slova byla ,já Vás zabíju.Nezabila a ještě jsme si to super uzily.A cože jsme jí to prichystaly?Byl to let v balonech nad hradem Karlstejn a jeho okolí.Tam měla v jedné restauraci krásnou večerní svatbu ,všude svíčky ,v krbu hořela polena.Vše bylo jako v pohádce a nevěsta si to užila.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Koukněte na LadiesNight.cz. Jsou tam profi striptéři, limuzíny, přehled o akcích pro holky a tak. Třeba nějaká pánská strip show může být super :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pro me hoky meli prekvapeni. Tim ze me donutili vylest na radnicni vez ktery mela pres 100schodu a tam jsem si napsala prani na balonek s heliem a poslala jsem to do nebes :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží také na rozpočtu - dá se udělat i super low cost akce v podobě úkolové rozlučky - vystřídáte během večera několik podniků a v rámci celého večera musí nevěsta plnit úkoly dle různého zadání - např. vyžebrat během určitého času 3 prezervativy od ostatních hostů nebo musí nabídnout tykání personálu, atd. Fantazii se meze nekladou, spíš záleží na odvaze nevěsty :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já byla teď na rozlučce kamarádky a svědkyně vybrala parádní místo! Měly jsme to v Brně a to v AZ Tower. Slečna pronajímá byt v nejvyšším patře s bazénem :-) Je to teda celkem drahý, ale stojí to za to - http://aztowerapartment.com A nevěstě a i nám jsme si nechala udělat placky Tým nevěsty a šerpu https://www.belabel.cz/potisk/tym-nev... a hrály různé hry, popíjely a kolem půlnoci přišlo pánské překvapení :-D Ve vší početnosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My pořádáme rozlučky :) Myslím, že celkem netradiční a finančně dostupné, ze kterých si odnesete krásnou památku.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud potřebujete nápady, tipy nebo rady na netradiční a originální rozlučku, určitě vyzkoušejte naši denní a večerní nabídku. Pro dámy nabízíme vše od zážitkových aktivit až po skvělé nápady na trávení času s přáteli v rámci příjemného posezení. U nás si vybere každý. Stačí si v našem e-shopu jen objednat a my už se postaráme o zbytek. Navštivte náš profil tady na bereme se a dozvíte se více informací.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, my jsme měly pozvaného osobního trenéra, udělal nějaké jednoduché cvičení s hudbou na venkovní zahradě - bylo to super, pobavily jsme se, "zaposilovaly" a vyrazily do města do klubu pěkně zahřáté a tancovaly celou noc. Našla jsem i jeho stránky, ale problém je, že se pohybuje pouze v Moravskoslezském kraji. http://netradicnirozlucka.er.cz/
Odpovědět
Byla jsem s holkama na hudebním festivalu :) celý víkend bez chlapů, obrovský stan a pro mě (vlastně nás všechny) to bylo 100x lepší než diskotéky, hospody a podobně :) fotky z rozlučky mám u mě na profilu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co se hromadně vyfotit u mě v atelieru? Je to hezka vzpominka a darek pro nevestu. Koukni muj web.
Odpovědět
Pokud se ti nechce do nějakých divokých mejdanů, tak jak napsala lenkatom87, tak únikovka by mohla být na začátek večera dobrá zábava :) Dlouho jsme se tomu vyhýbali a nedávno jsme byli na jedný a super (http://www.exitdoor.cz/) :) Na druhou stranu jsem koukala, že jsou asi často omezený počtem hráčů, tak dost záleží, kolik vás bude. :)
Odpovědět
Já teď nafotila náječnou rozlučku ve vlaku <3 hoky dejte vědět ráda s váma pobudu a nafotím :) Více mám na webu:))
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba nějaký zážitek, kde zažijete adrenalin?:) a nebo si jen tak vyjet někam na výlet, třeba na hory, nebo nějaký pobyt:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?